Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(80)
Raspunsuri - Pagina 10
pussi spune:
noi desi suntem in medical.... am primit de lucrui de la servici... macar stau in pat si-mi fac treaba!
RGE, Pufule bafta la eco
multumim frumos fetelor ca v-au placut Tustele... deci nu numai mie mi se pare ca sunt frumoase!
dany e mai bine pt. copil sa iasa cand au inceput deja contractiile... dar depinde de dr.
cu epilatul... eu bag lama cu oglinda La inceput mi-a fost frica cu ceara.. din cauza Elenei care e jos .. acum parca tot frica mi-e ! o sa ma epilez dupa ......
Aseara cum avea dr. timp de mine ... l-am intrebat daca anul asta eu mai pup ceva ... si a zis ca pe 25.12 se termina Postul Craciunului si atunci pot si eu
In alta ordine de idei, sapt. viitoare imi fc toate analizele.. mi-e mi se pare putin prea devreme??
Si in prenatal intru cam din 20 oct., ca a zis ca nu nasc acum... asa ca analizele le fac la spital si o sa-mi faca iar internare!
PUSSI 28+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 9 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
dany2007 spune:
Fetelor mercic de raspunsuri...i-am transmis parereile voastre si s-a mai linistit. Am eu emotii in locul ei ...dar ea!!!
Dana 27+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
mihuta spune:
O intrebare pentru fetele care merg la babyexpo saptamana viitoare : in ce zi mergeti ? Credeti ca ne putem vedea 15 minute la un suc ?
31s + Sophia
pussi spune:
quote:
Originally posted by mihuta
O intrebare pentru fetele care merg la babyexpo saptamana viitoare : in ce zi mergeti ? Credeti ca ne putem vedea 15 minute la un suc ?
31s + Sophia
noi nu mergem
PUSSI 28+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 9 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
mihuta spune:
stiu, pussilina, nu plange ca-ti povestim noi tot ! Ti-am vazut tustele si sunt tare frumoase!!! De-abia astept sa treca timpul si sa ne vedem toti puii sanatosi acasa ! Si sa facem poze sa le postam pe mail !
31s + Sophia
dany2007 spune:
quote:
Originally posted by mihuta
31s + Sophia
Noi cred ca joi ne ducem ...nu mai am rabdare.
Dana 27+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
mihuta spune:
tot asa as vrea si eu, sa evitam aglomeratia din week-end, sper sa nu apara probleme la munca tocmai atunci !
31s + Sophia
ancadragoman spune:
Nu stiu cand ma duc,sa vb cu tati
anca 33+
Maria
poze
AMR MAXIM 7 SAPTAMANI!!!!!!!!!
alfa_anca spune:
Salutare fetele!
Noi tot cu treburi casnice (vinete coapte, ardei copti , muraturi, etc pt iarna).
La babyexpo si noi mergem cred ca joi sau vineri sa vad cand sunt libera cat mai repede ca sapt viitoare vine in tara sefu din Elvetia si voi avea ceva program de plimbari prin oras cu el si prietena lui. Dar cum sunt libera fug repede la babyexpo ca vreau sa iau multe de acolo.
Acuma ma bag la somn ca am muncit cam mult azi.
Va pup.
Anca 33+ Elena
poze
mihuta spune:
Anca, ce harnicuta esti ! Noi am inceput deja sa mancam din proviziile de iarna, asa ca saptamana viitoare vreau sa mai pun ceva muraturi (gogosari, in speta)...
31s + Sophia