Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(80)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Victo, unde te duci la eco?? Si eu ma duc azi de la 6 la Diculescu la ISO-X :)
Abia astept, nu l-am vazut pe pitic de mai bine de 2 luni :)

------------------------
Flory 32+ Joshua Raphael
AMR 8 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ellis eu am scapat deocamdata de vergeturi dar ama auzit ca pot sa apara si dupa.
Pufule iti tin pumnii sa vi cu vesti bune

anca 33+

Maria
poze

AMR MAXIM 7 SAPTAMANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

si fata mea avea par, bine, mititica, cred ca va avea si ea mai mult par tot de la utrogestan, da' incep eu sa o depilez de mica, sa se-nvete cu durerea si cu mama tacanita

Ellis30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

daca ma afla fata ce zic, nu mai iese decat rugata...

Ellis30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Eu sper ca fiica-mea sa semene cu ta-su care e blond si are muuult mai putin par decat mine

33+ si baby Kara

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

pufu..la 4 jumate am eu, la muresan..apropo, nu stii, se poate plati cu cardul?
pai nici eu nu l-am mai vazut ca lumea din iunie!!!deci de 3 luni..de at. am mai facut 2 eco, dar nu am vazut nica..drita zicea cica e ok..:)
da, anca, probabil..ca e firma care se ocupa de designere mari..multe firme ne-au refuzat cd le-am zis ca e vb de un apart.
noi tot le spunem dle..se naste copilu, vrem sa ne mutam...
ultima data m-a pufnit rasul..a fost sotul la ei..si cica mi-au transmis sanatate multa...adicatelea, interpretand..sa stea bebe acolo, nu? ca mai dureaza..
danny si o prietena de-a mea tot asa a patit cu dr ei, vroia sa atepte pana cd i se rupe apa..numa ca ea a insistat, ca nu era din orasul repectiv..statea la cineva..cu sot cu tot, caruia i se termina si concediul..asa ca pana la urma, cu juma de gura..a acceptat dra si-i face maine ceza.si ea e deja in sapt 40.

aaaa..intr-un final, dupa lupte seculare si chemat 2 echipe de muncitori am reparat centrala aici la socri..ca va zic eu ca aci il aduc pe bebe si probabil mai stam vreo luna..deci n-am avut de ales..10 milioane..noroc ca am facut pe din doua cu ei( cu socrii)..ca luna asta parca numa ghinioane avem..:(:(

33+ piticul Stefanut
AMR 7 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Victo, nu stiu de card, noi am platit cash
Imi pare rau ca nu reusiti nicicum cu ap, stiu ce inseamna sa fii cu bagajele facute si nu la casa ta :(
Singura consolare e ca o sa se termine la un moment dat si atunci o sa fie cum ati vrut voi

------------------------
Flory 32+ Joshua Raphael
AMR 8 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Am aparut si noi, dar nu stam mult pentru ca mergem la somnic. Azi ne-am trezit f devreme pentru ca am avut multe de rezolvat. Am uitat cum e sa te trezesti la 7 dimineata. Ce bine ca nu mai merg la serviciu.
Pussi, ai niste fete frumoase, frumoase. Sa-ti traiasca si sa fie sanatoase si sa se nasca la termen.
Roxx, frumoasa burtica. Noi avem acelasi nr de saptamani.
Azi am achizitionat 2 biberoane, un aspirator nazal, ceai de colici. Oare cate biberoane ar trebui sa am in casa. Eu vreau din tot sufletul sa alaptez si sper sa nu am nevoie de biberoane.
Fetelor, sa stiti ca eu nu m-am mai cantarit de ceva vreme si stau foarte bine cu psihicul. Am o pofta mare de mancare si nu ma abtin de la nimic. Vreau sa fac un dolofan .
Acum ne retragem la somnic. Vorbim mai tarziu.

Roxxy 29+Rares Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna, burticilor,

am incercat sa citesc totul din urma, dar n-am reusit...

Stefania, asculta ce au zis fetele. 5kg in 10 zile sigur ca te sperie, dar cred ca exista ceva motive. Este cantarul pe care te pui de obicei? Dimineata sau seara? Si dupa cum zici si tu, ai sigur multa apa. In RO ai zis ca aveai multa treaba. Miscarea, plimbarile, ajuta la eliminarea apei din corp. Statul dimpotriva. Dar eu n-am inteles asa bine cine ce iti spune?
Pe mine m-au vizitat niste fosti colegi de serviciu si faceau si ei glume pe seama mea, dar inrealitate se fac glume nu cu rautate, ba dimpotriva. Daca cuiva ii place de tine si tine cumva la tine, isi permite, pentruca face sa zic asa haz de necaz. Mai bine decat sa se faca ,,, ca nu vede si sa vorbeasca pe la spate. Sau sa dramatizeze situatia... Si eu imi fac muuulte ganduri cu greutatea, dar cu persoanele terte (deci nu cu taticul ca el intra in sfera intima) relaxez eu situatia incepand sa fac glume inaintea lor. Sa-mi aduca macaraua sa ma pot scula si eu, sa-mi monteze niste role ca sa ajung mai repede la bucatarie, le spun de pofta mea de mancare etc. SI incep sa rada si ei si totul devine ok.
Lasa ca dupa ne punem noi pe slabit! Si oricum esti mai tinerica, sa stii ca e un mare avantaj la slabit!
Ah, si mai citeste inca o data ce ti-a scris Flory, ca mare adevar a grait!

A propos: fata de greutatea mea normala am +16kg. Fata de greutatea de la inceputul sarcinii +14kg. Si fata de cea de care stie medicul +12kg... Si am abia 26s, duminica fac 27... Si de aia imi mai aduc o bucatica de ciocolata,, ca amajuns la concluzia ca daca ma tin la restrictii, voi avea pana la sfarsit vreo 2-3 kg mai putin decat daca continui asa. Si daca voi slabi dupa 15 sau 18 kg, tot aia e... tot efort si sudoare! Ca ar fi fost mai bine sa fiu cuminte de la nceput, asta asa e, dar n-am fost eu niciodata fata asa cuminte, deci n-o incepe acuma, nu? ;-))

Calatoare, imi pare foarte rau pentru tine... Si multumesc de intrebare, imi merge ok. Sunt cumva dezechilibrata, la sarcina asta sunt foarte sensibila, emotionala, plang mereu din orice... La prima eram o statuie de bunavointa, numai zambet, n-am plans un minut, nici nu-mi puteam inchipui ce scriu astia prin carti cu dezechilibrarile astea hormonale! Si mai tare ma enerveaza cand imi spune omul meu ca nu se poate vorbi cu mine, ca nu ma lasa hormonii. Cu toate ca o stiu, neputand controla situatia, ma simt asa neputincioasa ca devin nervoasa, suparata, ranita si iar ma apuca bocitul! Cam asa-i cu mine...

De jasmin si Camiam intrebat si eu ieri, unde-or umbla?

Ma intreb daca am si eu ceva contractii BH sau care-or mai fi, simt uterul cateodata asa incordat, dar nu numai cateva minute, ci mai mult timp. La Jasmina n-am avut nimic de genul, de aia nu-mi dau seama. Si stiu ca aceste contractii sunt altfel ca cele de la travaliu, deci - cu taote ca sunt la a doua sarcina - nu-mi dau seama.

Oana, aici nu se face acest vaccin, asa ca nu! Cu toate ca probabil nu mi-ar strica, nu-mi aduc aminte sa-l fi improspatat candva! (Banuiesc ca l-am facut copil fiind, dar dupa sigur nu)

mihuta:

quote:
" daca nu taci vin si stau pe tine"....
, sa stii ca eu mai zic cateodata si cu glas tare!

darleena, eu vad la fel ca tine treaba cu nasterea. Mie mi-a zis si un doctor ginecolog odata (era un prieten de familie, sa zic asa), ca in definitiv corpul femeilor este facut pentru a nastere, cu fiecare celula a sa asteapta asta de ani de zile. Dar desigur ca inteleg orice alta decizie in aceasta privinta, insa pentru mine nici nu se pune intrebarea daca natural sau nu...

Dany ma bucur ca te-a linistit dr!

Roxana, zau ca nu pricep ce nesimtire sa o dea afara din spital pe prietena ta! Nu poate merge la alt spital? BB are nevoie de supraveghere!!! Am niste cunoscuti carora li s-a nascut baietelul mai devreme, avea ca. 750g... Au stat in spital peste 3 luni, cam pana la data cand ar fi trebuit sa se nasca. SI stiu ca in general se sta cam atata la spital, in cazurile de nastere atat de prematura... Baietelul acum e bine, insa a s-a dezvoltat mai incet, mereu merg cu el la controala, stiu ca avut de la nastere probleme cu vederea, are cataract si poarte lentile de contact speciale, pe care i le schimba o data pe luna.

A propos de buric iesit, la Jasmina nu a iesit niciodata, si cred ca nici acum nu va mai iesi... Si linea negra n-am avut-o nici pe ea, si nici acum...

Si eu tot asa stiu dde la dr., ca este cel mai bine sa se faca cezariana atunci cand se declanseaza nasterea de la sine. Unii dr iti dau chiar perfuzii sa provoace contractii si abia dupa declansarea travaliului fac cezariana. Cel putin asa am si citit, chiar nu demult.

Victo, Flory succes la eco azi!

ma uit mai tarziu la poze, acum trebuie sa fac un send ca a devenit kilometric mesajul!

Adina 26+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

no bun..am sunat la cabinet..si s-au decalat programarile cu o ora..bine ca de data asta am fost inspirata..:)
pufu, intr-adevar, nu se plateste cu cardul..uf..si noi avem un card din asta..nu-s cum..de pe care poti plati, dar nu sa scot.sau e cu comision..nu stiu cum..ma rog, unul din carduri..ca avem vreo 3-4..:)

33+ piticul Stefanut
AMR 7 SAPT

Mergi la inceput