Mamici de septembrie - octombrie 2007 (83)
Raspunsuri - Pagina 10
tomasa spune:
Fetelooor, sa nu ma uitati, va rog! Ca eu zilele astea, pana pe luni-marti asa n-am nici o sansa sa tin pasul cu voi!
Bun venit noilor bebelusi si mamici!
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
38s fixMaria
tomasa spune:
Slippers, n-am vazut daca ti-a mai raspuns cineva asa ca scuze daca ma repet. Pt. colici incearca si Gripe Water. O gasesti in farmacii, erau mai multe marci, dar stiu ca una egipteana parca, cutia cu girafa pe ea, era bunuta pt. Tudor. Daca s-o mai gasi si si-o fi pastrat ambalajul, ca au trecut ceva anisori de atunci...
Tomitza, frumoasa fata ai! Si mi se pare ca iti seamana mult.
38s fixMaria
tomasa spune:
quote:
Originally posted by carpatina
Bine ca ati aparut mai (inca) ! Ca a fost la un moment dat p'aici invazie de mamici.. care mai de care mai vorbarete.. si eu ma uitam ca la masini straine la ce ziceau ele... - ca nici nu sunt asa bine pregatita ca Picea, care zici ca face al 12 lea copil, asa le stie. Tomasa2, nu alta...
37+ cu Ioana
of, of, offff, glumeatza mamii...
38s fixMaria
sim_stoian spune:
Uite prospectul de la Gripe Water:
http://www.efarma.ro/products.php?id=1380
Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by zozela
Nana nu mai pooot!De cate ori vad ca ai post nou-intru sa vad daca nu cumva s-a hotarat Andreiu' sa vina pe lume Sunt cu ochii pe tine ca pe butelie-si io sigur nu o sa-ti fiu "victima"!!
draga mea aspiranta si nastere usoara usoara!!
Ela.. in 14sapt.!!
Varsta mogaldetzei
Photos
Te si te imbratisez cu drag!
Sarcina usoara!
Nana, 40+ Andrei
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Happiness_4_us spune:
Slabutza miscare pe aici, nimeni nu mai naste, deci liniste. Poate bebeii asteapta weekendul ca sa nu deranjeze taticii muncitori!
Ma bag la un somn de juma de ora, de dupa amiaza. LA mine abia e 3 jumate iar sotul vine la 5, deci am timp.
Aveti grija sa nu umpleti paginile pana ma trezesc.
Nana, 40+ Andrei
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
sim_stoian spune:
L-am adormit pe maraila in scoica. Sa vedem cat il tine...Se pare ca are niste gaze si e cam suparat.
Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
cecilia L spune:
Am reusit sa citesc si eu ce ati scris azi, tare greu tin pasul cu voi, inca incerc sa ma odihnesc cat pot de mult. Bebe azi a dormit doar 1-1,5 ore, dar de papat mi s-a parut ca a papat normal, este un fomist.Avem si noi cate o criza de colici, si mai ales avem probleme cu ragaitul dupa masa, adormim.
Fetele voi ati iesit cu bebeiii pe vremea asta fara???????? eu abia apucasem sa ies 2 zile si uita ce vreme, azi nu am iesit. Maine facem 2 saptamani, din cauza nesuferitei de iritatii nu am facut inca baita, il spal pe bucati cu ceai de galbenele, cica apa intinde iritatia. Am remarcat ca parca au inceput sa-i treaca, abia astept sa-i fac baita.
AAAAAAAA voi serul fiziologic din fiola il mai folositi si a doua zi sau il aruncati??????????
Anisia ce-i cu tine de nu mai spui nimic, sper ca bebe e bine.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://community.webshots.com/user/cecilialata
Roxana_G spune:
Teodora, pai tu pui baza pe controlul pe masa? Uite ca mie joi imi previzionase ca nu nasc pana duminica, si la fel a fost si la Alex. E orientativ.
Cristina, eu zic ca nasti, ti-am mai scris si mai devreme. Durerile de spate sunt contractii, asa am avut eu in seara dinantea nasterii, ma durea de nu ma puteam misca. Chiar si in travaliu la un moment dat predominau durerile de spate, spre noada. Ai grija, daca nu ai contractii eficiente (din cele dureroase), poate sa se rupa apa.
Cecilia, ti-am scris deja ce cred eu ca e, dar ma rog, asa pe nevazute. Azi nu am iesit, nu e bine sa iesi pe vant si era si super umezeala. Fiola de ser nu o pastrez.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)