Mamici de septembrie - octombrie 2007 (83)
Raspunsuri - Pagina 11
bernix spune:
Hai ca dupa ceva inercari am reusit si io sa pun catev apoze cu Degetica. Azi a fost o zi total aiurea. N-a vrut sa doarma dimineata, programul de masa a luat-o razna, la 5 luam masa de ora 3, pe care am terminat-o pe la 6, cand ar fi trebuit sa incepem alta. Acu dormim. Partea proasta in acest program haotic e ca sanii mei produc lapte regulat, nu dupa mesele Degeticai si dor al naibii daca nu sunt goliti.
Tare rau imi pare de problemele pe care le aveti cu buricelul, Sabina. Noi am avut un punct de puroi, da acu pare totul in regula. Sper sa treaca si la Gheo repede de tot.
Roxana, io zic sa incerci cu epilatu. Ganduri de-astea am si io, insa la mine e cu taietura pe burtik. Si motivul e cam acelasi: saptamana viitoare e si ziua mea si am de gand sa termin cu postul prelungit. Ce daca n-au trecut 6 sapt de la extragerea copilului (zic asa ca io nu am deloc sentimentul c-am nascut)!
Bernix si Degetica (Ana Elena)
Poze Bebe
carpatina spune:
Pai zi-ne si noua cand e ziua ta mai bernix... sa-ti cantam la multi ani!
37+ cu Ioana
bernix spune:
Credeam ca v-am zis si ca apar in lista de la inceput, da' vad ca nu. Ziua mea e pe 28 sept, adica joia viitoare, dupa ziua Roxanei.
Io speram sa nasc de ziua mea, insa Degetica va avea atunci 1 luna si 1 zi.
Bernix si Degetica (Ana Elena)
Poze Bebe
Carmenita spune:
Bernix, e o scumpa Degetica ta! Sa iti traiasca, sa fie sanatoasa!
Cecilia, eu am cumparat ser perfuzabil si o sa il trag cu siringa, e mai ieftin si mai eficient. M-a invatat si pe mine vecina mea care e farmacista.
Apropo de sughit. Mie imi e asa mila de el cand sughite in burtica, ca il tine o gramada, dar dupa ce il nasc.
Carmen 37+ Andrei
AMR 12 zile
Asa creste bebele nostru http://bd.lilypie.com/RMNXp10.png
Annisia spune:
Offff, am umblat toata ziua sa-mi iau o rochita ceva pentru o nunta... Nu am gasit nimic fratica. Arat oribil... Mama e fotomodel pe langa mine. Nu imi mai vine sa fac nimic...
Bebe Yannis creste mare
Pozne
Sabina spune:
wow, pai tu esti nascuta in aceeasi zi cu sotul meu, bernixule draga!!
Buricelul e mai bine,laptele de mama functioneaza.
sunteti foarte frumoase amandoua!!!!
vroiam de mai mult timp sa spun ceva...dar mi-e sa nu mi-o luati in nume de rau.
totusi, ma risc.
Va rog eu, nu le mai puneti la bebei muzica de la radio, din asta rock etc.
Desi pt noi poate fi placuta (si eu ascult, nu-s fixata numai pe Bach), pt bebei e f nociva.
pt ca muzica asta usoara e f f monotona, are un grad de complexitate extrekm de redus.Asta ce inseamna? ca se modeleaza creierul copilasului pe simplitatea asta....cu alte cuvinte, ii program la tampire Muzica asta actioneaza visceral, pe cand muzica clasica are avantajul diverselor grade de preceptie si intelegere, e f complexa, e scrisa intelgent, deci ii face pe bebelusi mai destepti, mai creativi, mai atenti.
eu atata am zis...fiecare face cum vrea.bebelusul e o coala alba.E f important sa scriem acuma frumos pe ea.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
urmychance spune:
noi am venit acasa, nu stau mult, am intrat doar sa va spun ca noi suntem bine si sa va arat niste poze cu Tudor.
http://picasaweb.google.com/urmychance/TUDOR
si un filmulet facut de tati in primele minute de viata ale lui Tudor.
http://www.youtube.com/watch?v=JsQpnuWOAMQ
eu mai am dureri, dar e binisor.
Va pup, o sa citesc cand o sa reusesc. Deocamdata stau prost la capitolul odihna. 4 ore dormite de luni dimineata.
urmychance39baietelul nostru
Sabina spune:
Urmy, bine ai venit acasa cu Tudor cel frumos!! Incearca sa dormi cat poti de mult.Refacere usoara!!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Annisia spune:
Bebita e bine. A mai luat ceva in greutate, dar tot pitic este... O sa recupereze el. Mai greut, dar e pe drumul cel bun. Uite ca m-a ascultat cand spuneam ca vreau sa fie bebelus cat mai mult.
Bebe Yannis creste mare
Pozne
Sabina spune:
Si eu am luat ser perfuzabil, e o sticla mare, de plastic.
Cecilia, pt iritatia asta o fi bun bicarbonatul? cand a avut Sofia, cu asta i-am dat, dar era mai mare...