Durerea unei pierderi de sarcina ( 38 )

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Michelle multumesc mult pentru urari si ca te-ai gandit la mine. Am citit intamplarea ta cu fetita si mi-au dat lacrimile si la fel cum zicea si Flavia, eu consider ca e un semn divin.Sper din suflet ca esti mai bine si ca o sa reusesti sa te ridici, trebuie sa faci asta. multi.
alinushca ma bucur ca in sfarsit ai cum sa incepi sa numeri,Doamne Ajuta! ca luna asta care urmeaza sa fie cu mult noroc si sa fie bine.Tin pumnii la medic, cum a fost?
Flavia cum se poate, tocmai tu care esti printre veteranele de aici si printre cele optimiste? Hai mamica, da manutza la mine sa te ridici, ca jos e rece si racesti, multumesc ca te-ai gandit si tu la mine, am simtit asta. si pentru pufuletii tai dragi.
Liana bine ai revenit? Cum te simti? Pe cand vestea cea mare? Tin pumnii sa scapi cat mai repede de chistuletz ca sa vina bebicul mai repede.
Ale ma bucur ca scrii iar, dar cu butoiul, nu sunt de acord, asa ca hai, hopa-sus si tu, da? Bafta multa ca stiu ca polidinul a facut minuni de multe ori si spor la transpirat la pilates.Te asteptam cu vesti bune cat de curand.
carmina fata trista, daca o sa fii mereu pe aici, o sa vezi ca te va ajuta sa te ridici si tu mai repede, ca sa reincepi "munca" la cea mai de pret fiinta pentru o femeie: bb. Sa nu-ti pierzi speranta si increderea ca totul se va rezolva, asta e foarte important. Dar pana atunci, refacere cat mai usoara si rapida si nu plange prea mult, decat ca sa te descarci, nu fa din asta un mod de viata.
c.myry tu cum te mai simti?
remaliss ce mai faci, cum te mai simti? Tin pumnii si ma sa fie totul bine cu tine.
danangie multumim mult pentru noul capitol (cu intarziere spun asta, scuzati), sper din suflet sa fie cat mai putina tristete aici si cat mai multe vesti bune si fete optimiste si cu capul sus. Ma bucur ca ti-au iesit analizele bune, ca ale mele din pacate, au relevat inca o data, o harababura hormonala pe cinste.si numai bine si lasa , ca aia nu e de dat in cap decat la urati, nu e pentru oameni, cu atat mai putin pentru tine, da?
IreneCAM ma bucur ca nu te lasi, chiar daca ti-e greu sa treci peste toate.Nu te invinovati pentru lucruri care nu le-ai facut, pentru ca nu are rost, ai facut ceea ce ai simtit, daca existau niste chestii batute in cuie, care sa le facem ca sa fie bine, cu siguranta ca toate am fi urmat aceeasi cale, asa ca...nu te stresa cu asta, mergi inainte cu incredere si optimism.Uite de la mine un si putere multa.
catty cum te mai simti? Abia astept sa ne spui cum te-ai simtit cand ai auzit pentru prima oara inimioara samburelului tau, o sa treaca repede timpul si o sa ajungi sa traiesti pe deplin asta si la fel pe deplin o sa fie bine si o sa-ti tii puiul sanatos in brate.
irinabobe eu zic sa te tii inca de utro si sa nu mai astepti uratii, ai uitat ca i-am cotonogit cu "sfanta" ? si sa auzim numai de bine.
musette fata optimista si increzatoare, tine-o tot asa, nu te lasa.
blueeyes lasa mama butoiul, l-am spart, ai uitat asa de repede? si treci la echipa cu optimism la purtator, da? E sigur prea devreme pentru test, asa ca...sus privirea.
Laura Tiza mea fata pe burtica cu bebe miscaret, cum te mai simti, te lasa sa dormi noaptea?
Ninia tin pumnii sa-ti vina mai repede CM, sa te poti apuca de numarat, apoi de "muncit" si apoi sa vii cu vesti bune, da?
baby draga de tine, spor mult la scoli si vezi ca te apropii vertiginos de perioada " spornica" asa ca baga mare sa nu ratezi.
cristy uite am aici un sa treaca raceala si tin pumnii la medic, sa vezi bebitul mai repede, ca sa te linistesti si sa nu te mai stresezi, sa creasca mare si sanatos.
Teo felicitari pentru bubulin, sa stea cuminte acolo si sa creasca si sa aduca bucurie la parintii care-l asteapta. O sa fie bine si analizele care le-ai facut, o sa vezi.Bine ca ai reusit sa "pornesti" gradi, sa aiba puiutul tau unde sa zburde in voie cand va fii de varsta potrivita.
miha74 ma bucur ca ai vesti bune, mi-a placut mult povestioara ta, cat adevar si pilda e, poate ca ar trebui sa fim mai linistite si mai bune, asa e, tot raul spre bine si dupa furtuna, iese soarele cu siguranta.
diaconmaria tin pumnii si ma , luna asta sa se intample minunea .
dan_ny imi pare rau ca ai musafiri pe cap,dar poate e ocazia sa testati locuri noi, de ce nu?( baie ) Poate asa aveti mai mult noroc, asa ca nu te gandi ca ai ratat momentul.Bafta multa si lasa tristetea.
oana_oana26 cum te mai simti? Cum e cu dozarile?
mav ma bucur ca Sebilicul e mai bine, o sa vezi ca se va vindeca frumos si nu va ramane semn prea tare, iar cu dintisorul, sper sa reusesti sa ajungi la dentist, ca e bine sa spuna si el ce parere are. Ma bucur ca ai reusit sa ajungi si tu la medic, tin pumnii sa nu fie totusi sinechie si sa iasa bine analizele. fata ocupata.

Eu, momentan nu merg la unguri, pentru ca trebuie sa-mi rezolv harababura hormonala cu care ma confrunt, abia apoi, cand o sa fie totul limpede pe planul asta, vom putea s-o "punem de mamaliga: ", pentru ca altfel nu se poate. Asa ca mai avem de asteptat, pentru ca doar cand e totul cat de cat in ordine, putem face FIV, asa a zis nenea dr. Deci, un altfel de inceput de drum momentan, mergem inainte cu speranta si cu incredere ca toate se vor rezolva cu bine.

Va strang in brate pe toate si multi, chiar daca nu dau nume , se intelege ca sunteti toate in sufletul meu.

Nah, c-am reusit iar sa scriu un mesaj lung cat o zi de post .



Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

MIRELUS, multam ca te-ai gandit la mine...nu, nici luna asta nu "proiectez", vreau sa fiu sanatoasa, macar atat pot sa fac si eu, ca restul nu mai depinde de mine. Si vreau sa imi gasesc un echilibru interior, pt mine e foarte important sa fiu linistita, calma, ca altfel nu dau randament...in nici un domeniu, deci nici la bebe! Stiam eu ca se apropie zilele noastre...a mea e pe 26. Stiu eu ca si Michelle si Liana sunt tot in zona asta...mai era cineva, dar am uitat...poate ma ajuta fetele...

LAUMELI, imi pare rau pt harababura cu hormonii, dar important e ca se poate rezolva nu? Sper sa intre lucrurile in normal cat mai repede si apoi...fuguta la unguri! Off, asa de bine mi-a facut mesajul tau lung si optimist. Multumesc!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Nu zabovesc ca daca am prins o zi libera ma duc sa o plimb pe bunica putin. Ca i-o datorez nu? de cate ori m-a plimbat ea pe mineee

Acum sunt destul de linistita. Dupa ciclul cu cheaguri de dimineata acum a venit rosu frumos! Am fost la Badiu, care spre stupoarea mea completa m-a si consultat si si-a dat cu parerea despre sangele care ii ramasese pe manusi ..., si mi-a repetat de 3 ori ca "ai scapat de belele". Ca intr-adevar ecografia arata ca era blocata iesirea din uter dar daca a venit ciclul asa de bine pana la urma (52 de zile, de unde ciclul meu normal e de 33) am scapat. Nu am apucat sa il intreb ce inseamna ecografia. Dar i-am spus ca imi doresc un bebe si mi-a zis ca am unda verde si ca sa il sun cand am testul pozitiv. Inca imi e cam teama sa il cred. De unde stiu eu ca luna viitoare nu o ia de la capat problema? Nu mi-a prescris sa iau nici un medicament in afara de obisnuitul acid folic. Acum cu asa vesti bune ce sa zic? Slava Domnului!
Cred ca si eu am sa incerc sa devin mai nesimtitoare sa nu ma mai sperii din orice decat daca este chiar momentul. Ca uitati ca acum a reusit corpul meu singur sa scape de doctor!
Fug cu bunica! Ziua buna tuturor si pupici multi!

In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

ALINUSHCA, ce veste buna! O zi frumoasa cu bunica ta iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

Irene, faci foarte bine, iti va prinde foarte bine aceasta pauza, vei iesi din stres. si eu ma apropii de ziua de nastere, voi mi-o luati inainte , eu sunt pe 8 oct, odata cu sotul Roxanei. pupici muuuuulti.
Alinushule, Doamne ajuta, sa fie cum a zis doctorul. iti tin pumnii.
Flavia, draga mea, multumesc tare mult, imi pare foarte rau pentru vestea prosta , de fapt trista de spre prietena ta. iti tin pumnii draga mea, asa este, se intampla asta parca numai oamenilor buni.
Michelle, draga mea, te pup si-ti trimit o imbratisare mare ca sa-ti dea putere. imi pare foarte rau pentru sotul tau, cred ca te-ai speriat groaznic (si eu m-am speriat cand am citit). draga mea, iti urez un weekend linistit si te pup.

Marina, o in cu 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Alinushca, ce bine ca ai scapat! Si eu mi-as dori sa fiu la CM, dar nu sunt!!!
Si innebunesc de dureri de cap, park nu mai pot nici sa gandesc datorita lor.
L5845, multumesc ca esti langa mine. D-abia astept sa ma apuc de numarat si de .
Va pup.

N.Petros

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

va salut pe toate..scriu repede ca trebe sa fug..am o gramada de treaba..
vreau sa'i raspund lui miha sa faca in z2 si Estradiolul si Prolactina..si astea se fac in z2 pe langa FSH si LH..baftaa.
sper ca de luni sa am mai mult timp si sa va scriu la toate in parte..pana atunci va pupacesc pe toate.
si strigati cu mine ..toate odata..1..2...3.. siiiiiiii
VOM REUSIIIII !!!!!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

michelle, asa e am scris tot timpul, si o voi face, chiar daca fara sa vreau am mai deranjat lumea!vreau sa va vad pe toate cu copilutii in brate!atunci voi pleca abia de aici!da, dominic e la gradi azi, ii place asa de mult, sint super fericita ptr asta!nu mai sint bolnava, macar atit, asa e dominic si david ma simt trista, nu pling de fata cu ei....dar ei simt, dominic a venit sa doarma cu mine azi noapte si m-a luat in brate cu minutele lui, si am inceput sa pling si am zis, voi face ORICE ptr ei!le voi rezolva eu pe toate, doar ptr ei, de dragul lor!david nu prea a luat in greutate, sper sa nu fie nevoie de lapte praf.....am sa vorbesc cu medicul, a luat doar 500g in ultima luna!in rest creste, poarta haine de 6-9 luni deja!e bine ca nu ai mai luat medicamentul ala, oricum eu zic ca sperante mai sint si stii de ce, dar vom vedea!te pup tare

jojo, multumesc mult ptr mesajul privat, esti o fata deosebita si o prietena adevarata!cum esti? ai data cind vei naste?te pup tare

andreea, multumesc mult de gindurile bune, ai mare dreptate vom razbi noi cumva!ai grija de tine si sa=mi spui cind ajungi pe la medic!

allinush, in sfirsit vesti bune, bravo, ma bucur ptr tine!vezi tu imprejurarile sint citeodata in viata, si trebuie sa alegi, noi, de 4 ani de cind sintem aici am facut cit nu am facut in 10, sau poate intr-o viata, avem doi copilasi sanatosi si minunati, sotul si-a facut studiile de notar, ne-am luat casa, 2 masini, si tot ce poate exista in casa, si asta doar pe puterile noastre fara nici un ajutor! in schimb am facut mari sacrificii, si anul trecut in vara eram pregatiti sa plecam 2 saptamini si eu am ajuns la spital in chiuretaj!anul asta cu bebe nou nascut nu am plecat, ca noi nu sintem genul sa ne lasam copii cu bunicii si sa plecam, de cind s=a nascut si dominic l=am luat cu noi peste tot! iar din cauza alergiei lui trebuia sa plecam undeva unde era un spital la maxim 30 km, in caz de ceva sa ajungem cu el! nici nu se punea problema sa iesim din tara cu el! vom vedea cum rezolvam problemele ivite, si poate totusi la anul ne ducem asa cum am prevazut in america la ocean!

lau, te pup tare de tot, si esti o fata deosebita, stii asta, si sint alaturi de tine!

mav, si noi avem sedinta miercurea viitoare. sanatate multa la pitic

mirelush, mi-au dat lacrimile cind am citit ce mi-ai scris!multumesc mult de tot, si tu esti o prietena adevarata! te pup tare.

teo, astept sa-mi spui numele ce l-ati ales

vorbind aici cu voi fetelor minunate, imi dau seama ca nimic nu e imposibil, sanatosi sa fim ca restul se rezolva! am prins curaj si optimism de la voi, sanatate sa avem si restul le rezolvam noi!
va pup tare pe toate, si sa nu va prind ca va apropiati de butoi! stiti cum va numesc eu? OPTIMISTELE, ptr ca asta sinteti fetelor, niste optimiste, sinteti niste stinci lovite de valuri si ati devenit doar mai puternice, si nu v-ati lasat, si mergeti mai departe si luati in piept urmatorul val, si urmatorul, cu mult curaj si nimic nu va va invinge, nu am raspuns la intrebarea de ce? de ce noi? dar stiu ca toate veti reusi! nu va lasati, repetati iar si iar, si infruntati valul si nu va dati batute ca nu e decit un val, iar voi sinteti o stinca!

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

In primul rand multi multi pupici si imbratisari pentru ca ati fost alaturi de mine si m-ati incurajat Danangie, Alinushca, LauraIoana, Musettepink, Ochi albastri, Michelle, DiaconMaria, Pepsi, andreea16, miha74, IreneCam, L5845 .

Gata, s-a terminat.
ieri la ora 8 dimineata am fost la spital. Interventia a durat o ora si un pic, cu anestezie totala. Nu am simtit nimic nici intimpul si nici dupa. Mi-am zis ca macar atat sa capat si eu: lipsa durerii fizice. La ora 20.30 m-am externat si intr-o ora am fost acasa.
Nu va mai dau detaliile dureroase. Cert este ca ieri nimeni nu a indraznit nici macar sa vorbeasca mai tare cu mine pentru ca plangeam tot timpul si atat de firesc de parca respiram . Dupa interventie nu am mai avut lacrimi iar de cand am ajuns acasa oftez si iar oftez de cate ori dau cu ochii de cate ceva care imi aminteste de ce anume aveam in plan si de ce anume ar trebui sa ma apuc acum.
Peste 3 saptamani o sa am rezultatul biopsiei si saptamana viitoare voi berge sa fac prima analiza beta-HCG si sper din tot sufletul sa fie cu noroc.
Teoretic de-abia peste 4 luni voi avea voie sa incerc iar sa raman insarcinata, practic inca nu se stie. Oricum si oricat de grabita as fi sa am un copil tot nu m-as simti in stare sa ma apuc prea curand.

Azi mi-am dat seama ca am avut o saptamana de COSMAR care a inceput de vinerea trecuta si se pare ca azi, vineri, in parte, cosmarul se apropie de sfarsit.
Vineri seara mi-am pierdut portofelul cu toate actele, duminica am sangerat fff putin si incepusem sa ma ingrijorez, luni am aflat ca bbe e mort, marti la politie sa-mi fac buletinul ca sa ma pot interna, miercuri l-am ridicat (multumesc politiei romane ca a fost alaturi de mine si mi-a inteles durerea si m-a ajutat), joi am fost in spital iar azi...doar ca sa nu stau in casa, m-am urcat la volanul masinii si mi-am rezolvat si cu permisul de conducere. Acum sunt extenuata si e mai bine ca asa o sa pot sa dorm. Ma gandeam ce bne mi-ar mai prinde o anestezie dar doamne fereste, nu vreau sa iau nimic sa nu devin dependenta.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Miha74 ma cam ingrijorez ca dupa 5 saptamani inca nu ai rezultatul biopsiei. Desi nu m-ar mira sa mi se intample si mie la fel. oricum cu sau fara aceste rezultat eu o sa fac niste analize gen: micoplasma, mononucleoza, toxocara, toxoplazmoza, chlamidya, si care draq mai sunt ...parca listeria, si secretie vaginala unde se poate si proba de sange (pe unele le-am facut si de data asta dar o sa repet). imi voi face si niste teste genetice si de-abia pe urma mai incerc. Si daca o fi iar cu ghinion sa stiu macar ca e pur si simplu ceasul rau pisica neagra (desi iubesc pisicile negre, am avut vreo 3).

Alinushca ma bucur de veste. Sa inteleg ca oricand de-acum inainte se poate intampla minunea. Pai atunci spor la treaba !!!


Mergi la inceput