Durerea unei pierderi de sarcina ( 38 )

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns consi_s spune:

Multumesc la toate fetele pentru cuvintele frumoase.
Eu cred ca am iesit din "butoiul cu melancolie", ceea ce va doresc si voua.
Bucuria atrage bucurie, supararea atrage suparare, asa se spune. Deci, zambiti!
Eu am incetat de mult sa mai imi pun intrebari... Sunt prea multe "de ce"-uri si n-am mai acea loc sa ne traim viata printre ele.
Deci: capul sus, privirea inainte, iubiti-va mult (de data asta si fizc ) si rugati-va sa fim repede mamici de copii sanatosi!
Eu am renuntat sa ma mai gandesc la ce a fost si de ce a fost si imi este bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

ce mai fac fetele triste, optimiste si curajoase?
Eu azi m-am programat pe undeva pe langa casa sa merg vineri sa fac betaHCG-ul, mai trebuie sa sun la Sanador sa-mi anulez programarea pentru morfofetala si acum plec sa-mi iau permisul auto.

Raluca . Nu am mai intrat la randunici ca ma doare. Am intrat ca am vrut sa mai scriu ceva dar fiecare anunta sexul bebeului si...hodoronc tronc veneam si eu cu ale mele, nu-si avea rostul.

Consi, bine ai venit printre la noi...desi suna cam aiurea sa urezi cuiva "bun venit" la acest topic .

Ochi Albastri iti dai seama ca si eu sper sa fie greseala vreunei asistente dar pe aia cu ecografia chiar nu o pot intelege. Nu ma mai gandesc ca n-a vazut copilul ca daca nu-l vedea el il vedeam eu numai sa fi fost acolo ...

Musettepink (ai nick de pisicutza aristocrata) medicul la care am fost este Nael. Nu l-am pomenit ca aveam senzatia ca am spus deja unde si la cine merg sa fac chiuretajul. Eu nu am faze din astea sa nu spun numele medicilor....si cand e de bine si cand e de rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Catty intr-adevar un palmares trist. Eu o felicit pe mama ta pentru sfat acum mai ramane sa vrei si sa fii convinsa si tu. Eu deja am discutat cu sotul meu si mai incercam de 2 ori chit ca o sa mor de durere dupa fiecare daca va fi sa le pierd. dar daca asa vor sta lucrurile si noi vrem sa infiem o fetita. Si odata luata aceasta hotarare m-am mai linistit.

Michelle m-am bucurat cand am vazut albastru in fata ochilor . Mi-a fost dor de tine .

Si as mai sta si as mai scrie dar fug sa-mi iau permisul. Vorbim diseara....

ah si P.S- si eu am visat fetita aseara. De fapt mergeam la giulesti sa ma internez sa nasc si nu ma primeau ca nu aveam nu stiu ce act. Si acolo la externari mi-am vazut o prietena care nascuse a treia fetita. Asa ca nu stiu ce sa zic? Asta a fost ultimul vis si probabil cel mai frumos ca toata noaptea in cosmaruri am tinut-o.
Eu cred ca se trage de la ultimul mesaj al Ninei de aseara ca l-am citit dar nu am mai intrat sa scriu ca se deschidea netul foarte greu.......aoleu si gata , fug ca am treaba .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Carmina un .Eram curioasa sa stiu ce medic a mai facut inca o nefacuta!Lasa ca o sa iasa soarele si pe strada noastra!!!!!!!!uite o de la mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lety_33 spune:

[red]consi s[/red, imi pare reau ca si tu ai trecut prin asa ceva!si la mine se implinesc 3 luni de la chiuretaj si medicul a zis ca putem incerca iar! in privinta analizelor, cred ca o se la fac pana la urma! desi asta inseamna inca o luna de amanare! dar macra sa fiu impacata ca ma facut tot ce trebuia!!!
Multumesc tuturor fetelor pt. incurajari! imi e mai greu acum la inceput sa va invat pe fiecare, si nu pot citi decat in fuga mesajele, nu prea pot la servici sa stau pe net! sper sa reusesc in weekend, acasa!
si spor la "treaba"TREBUIE SA DEVENIM MAMICI, NU?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

Michelle, si eu am intrebat de tine, ca nu te-am mai vazut pe mess. si m-am ingrijorat. draga mea, se si apropie ziua care iti va provoca tristete.. nu ca pana acum nu ai fi fost tot asa. te rog sa nu vizitezi butoiul, te rog mult de tot. m-am bucurat ca si-a revenit sotul tau si te cred ca ti-a fost greu sa te descarci in fata lui, dar nu stiu cat e de bine sa ii ascunzi starea ta sufleteasca pentru ca incet-incet te vei afunda si el nu va stii mare lucru.
catty, imi pare cum nu se poate de rau. am plans alaturi de tine, draga mea.
Lau-Meli, iti tin pumnii cu tratamentele. sper sa-si revina hormonii ca vin cu bata la ei!!!!!!
Flavia, ce ma bucur ca Dominic s-a adaptat. m-ai intrebat de numele pentru baietel, ca n-am inteles? o sa fie Mihnea-Adrian.
Referitor la medicul competent si ecografia la care nu s-a vazut tamponul... imi vine sa innebunesc ca din ce in ce citesc si aflu despre tot felul de incompetenti. mie mi-a pus pe chilot un absorbant si mi-a dat ergomet injectii sa se elimine resturile... asta este...
dragelor, sambata seara v-am scris un mesaj luuuuuung cat China si calculatorul mi-a facut fitze si s-a sters sau nu stiu ca nu a aparut... si m-am si chinuit sa-l scriu ca eram la mama acasa si are o tastatura veche de cand lumea... asa tare m-am enervat... va pup pe toate. va citesc de azi- dimineata pe franturi dar am multa treaba.

Marina, o in cu 18+

Mergi la inceput

lety_33, asta e viata, si cu bune si cu rele, cred si sper ca data viitoare va fi bine.
La ce fel de analize te referi? Eu am facut testele clasice pentru robeola, toxoplasmoza, etc (setul complet se numeste TORCI cred), toate au iesit bine. Nu am mai facut si teste genetice sau alte analize, doctorita mi-a zis ca se intampla des sa se piarda sarcini si ca la prima pierdere nu se fac analize suplimentare decat daca dorim. Nu am vrut sa fac acum, nu vreau sa ma gandesc ca ceva nu este in regula. Oricum m-am cam demoralizat din cauza RH-ului.
Astept sa aud vesti bune de la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.myry spune:

Buna seara,
Va multumesc tuturor pentru urari. Sper sa fie bine. Am niste dureri in stanga si nu stiu daca sunt normale. Stiu ca uterul meu e un pic indreptat spre stanga. Poate din cauza asta, cine stie.
Am vorbit cu dr. si m-a chemat maine pentru tratament de sustinere. Nu stiu daca se va vedea ceva la eco, dar abia astept. Offf, ce emotii am. Nici nu-mi vine sa cred, sincer. Imi vine sa iau din nou un test sa il fac. Ieri l-am scos din cutie de multe ori ca sa ma conving.
Pe de o parte ma bucur pt sarcina asta, dar ma doare sufletul cand ma gandesc ca sunt atatea fete care pierd sarcini si care incearca sa aiba aceasta bucurie. Eu ma simt bine alaturi de voi si as vrea sa va fie bine tuturor. Pentru ca fara voi nu as fi reusit sa trec peste aceasta durere.
cristy74- multumesc mult. Sper si la tine cat mai curand.
blueeyes2003-sper sa fie un semn bun visul tau. Poate capitolul asta e mai norocos. Si sa ne dai vestea in curand! Cand incepi numaratoarea?
consi_s-Imi pare rau de pierderea suferita, dar sunt sigura ca aici te vei simti bine. Fetele sunt minunate! Ma bucur ca esti optimista. Sper ca in curand sa ne dai vestea cea mare.
catty-imi pare tare rau. Chiar nu se mai poate face nimic? Si eu ma ingrozesc cand vad cate cazuri cu sarcini pierdute sunt. Ma rog sa nu fie ceea ce spuneai tu. Dupa ce ca suferim atat… complicatii ne mai trebuie. NU E DREPT. Dar te rog, nu te izola. Stiu ca durerea e asa mare ca uneori nu o putem exprima. Dar suntem aici, linga tine, sa te ajutam sa vezi luminita.
Mi-au dat lacrimile cand am citit mesajul despre ce a spus mama ta! Ce bine ca familia ta e alaturi de tine.
Michelle81-Multumesc mult. Iti doresc sa vii si tu cu vestea asta cat mai curand. Ma bucur ca ne scrii. Nici nu stii cum ma simteam cand stiam ca esti trista. Si pe mess nu indrazneam sa te deranjez. Mi-am zis ca vrei sa fii singura. Si eu am avut momente de astea, cand simteam ca vreau sa fiu singura sa imi adun gandurile si sa pun ordine in ele. Draga mea, te rog fii tare.
Flavia-multumesc mult! Esti asa draguta. Sper ca nu esti prea suparata. Multa sanatate si sa depasesti perioada cea grea. Numai bine si prietenei tale.
Teo2rina-ce nume frumos ati ales pt bebe. O sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos!
L5845- sper sa intri in normal cu toate investigatiile. Trebuie sa credem in minuni. Viata este plina de surprize. Si bune si rele.
Remaliss– imi doresc sa fii bine. Iti doresc multa sanatate!
Joahnna – cum te mai simti? Cred ca se apropie momentul, nu? Multa sanatate si bebe sanatos!
Baby_r7, Liana, Monysorescu, Irinabobe, Idaira, Danangie, Nadia, Alinushca, Andreea, Oana, Mcrissa, IreneCam, Chantal, Ale, Lety_33, Slimatei, Musettepink, Mav,Cristina, Jojo, Ninia81,alyx,Laura,Irlandeza, Carminabulina, Dan_ny, Danaflor - Multa sanatate si o veste buna cat mai curand!
Cer iertare daca am uitat pe cineva
O seara buna tuturor!

myry

Mami si tati te asteapta http://tt.lilypie.com/n3Iep3.png

_

Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert

Mergi la inceput

c.myry, iti tin pumnii stransi-stransi pentru maine. Sper sa ne dai o veste buna si frumoasa.
Off, o sa ai o noapte lunga...

Astept sa ne scrii maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

CMYRY, bafta maine la dr! Eu aveam dureri in dreapta si uterul deplasat spre dreapta...poate e vreo legatura...

MIRELA, ce vis frumos! Si eu am visat un baietel pe malul marii sau ceva asemanator si aveam o stare ciudata, de confuzie, nu stiam daca e al meu...

MICHELLE, imi pare rau ca ai fost trista... stiu ca e o perioada dificila pentru tine . O de la mine si putin optimism!

TEO, foarte frumos numele, intr-adevar!

ROXANA, JOJOMIHA nu mai dati nici un semn?

CRISTINA_ANA, tu ce mai faci? Hmm, stiu ca urma sa pleci intr-o mica vacanta, oare te-ai intors? Asteptam poze cand ai timp!

Mergi la inceput