Durerea unei pierderi de sarcina ( 38 )

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Gata! Am ajuns si eu acasa si acum pot sa va citesc in liniste. Desi a fost o zi plina si epuizanta, am ajuns acasa cu o stare sufleteasca f. buna. Acum ascult muzica (Amedeo Minghi-Edera, va mai amintiti?) si cred ca voi profita de faptul ca sunt putin singura acasa si ma duc la intalnire cu confidentul meu...jurnalul. Nu am mai scris de ceva vreme si park simt nevoia sa o fac.
Myry, felicitari din inima! Sa fie o sarcina usoara si linistita!
Carmina, ma bucur ca ai visat din cauza mea, ma rog indirect....
Va pup pe toate fara exceptie si va doresc o seara placuta!

N.Petros

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

C.myry, felicitari! Iti doresc sa ai o sarcina de 9 luni , fara probleme si griji.

Catty, imi pare tare rau pentru ce ai patit... Eu am avut doar usoare singerari la a doua sarcina si am bocit 3 zile, asa ca imi pot imagina ce simti... Imi pare tare rau...

Eu am de gind sa ma tratez singura. Am inceput deja sa iau utrogestan, si in caz de sarcina, o sa ma apuc de luat aspenter, magne b6, utrogestan 4/zi (acum iau numai 2) si o sa-mi fac pregnyl. Ceea ce va recomand si voua. Rau n-are ce sa faca nici una dintre buline/substante si macar nu-mi pot reprosa ca n-am facut tot ce puteam sa fac...

Mi-e ciuda ca avem inca parte de esecuri.

Carmina, ma bucur ca esti bine. M-am gindit la tine zilele trecute si ma gindeam cum te-ai dus tu ca mielu' la taiere...

Io de-abia am ovulat, dar v-am zis ca sint in tandem cu Michelle... Desi barbatu meu e sanatos tun, n-am prea prestat cum trebuie... Am ajuns amindoi tarziu acasa si am cazut franti. Am incercat noi s-o dregem a doua zi, dar tare mi-e teama ca a fost prea tarziu... Asa ca luna asta ma scarpin dupa ceafa in loc sa numar cu folos.

Da' nu-i nimic, ma sint luni in viata si macar nu e Michelica singura pe baricadele tristetii.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | www.flickr.com/photos/9380750@N02" target="_blank">Alé |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna seara fetelor,
Pe mine ma apuca iarasi jalea. Sotul meu a avut o zi f aglomerata azi si a adormit deja, iar eu m-am trezit din nou singura cu durerea mea. De fapt nu e nimic nou in asta si ma asteptam sa ma obisnuiesc deja, dar se pare ca pe zi ce trece e din ce in ce mai greu. Ma plimb prin casa si mi se pare atat de goala si de lipsita de viata. Camerele sunt atat de pustii si nimic nu ma atrage. Ma gandesc la puiul meu si la faptul ca iarasi mi-am ucis copilul. Partea proasta e ca organismul meu se comporta ca unul insarcinat. Sanii sunt iarasi umflati si mameloanele intarite, probabil de la atata progesteron bagat. Vreau sa plec si sa uit de toate. Vreau ca cineva sa imi ia durerea si sa o duca departe si sa ma scape si de noptile nedormite si pline de lacrimi. Cu fiecare luna care trece si cu fiecare sarcina pierduta imi pierd sufletul si in jurul meu nu vad decat un gol imens.
Scuzati-ma va rog, dar oricat de mult as incerca nu ma pot resemna cu tot ce s-a intamplat si se intampla. Ce sa fac? Incotro sa o apuc? Pana cand vor mai dura toate astea? Unde mi-am pierdut sufletul si viata? Unde?

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

catty, imi aduc aminte de mine...si eu ma invinuiam pt moartea copilului iar Iubi imi spunea ca am innebunit. Incercam sa identific ziua cand a murit copilul, sa ma intreb daca nu cumva eu am gresit cu ceva....Nu facem decat sa ne facem rau. Chiar si ieri cand am aflat ca a nascut sotia unui amic de-al lui Iubi, am asociat ziua de ieri, 23, cu faptul k a trecut o luna de cand am fost chiureta. Stiu ca e greu, dar trebuie sa ne gandim ca intr-o zi va fi totul bine si ceea ce azi ne-a provocat durere va disparea si va lasa loc fericirii si bucuriei.
Si in niciun caz nu esti singura! Uita-te aici, pe site, vezi cate fete suntem? Toate suntem alaturi de tine si te sprijinim!

N.Petros

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Ale
Catty-nu esti singura...nu spune asta,uite cate suntem aici...Nu vei inteleg nimik oricat te.ai intreba de ce...nu vei primi raspuns...Stiu cum e..of nu spune ca ti-ai ucis copilul ca nu a depins deloc de tine...of draga de tine...stiu ce inseamna sa te trezesti si sa fie casa"goala si rece"organismul sa se comporte ca si cum ai fi gravida...si totusi bebika sa nu mai fie in burtika,e greu si de neeexplicat cum de se intampla asemenea tragedii...offf...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Catalina, ce ti-as putea spune acum? Ca stiu cum te doare sufletul? Ca stiu cat de gol e tot? Ca stiu cum e ca lumea sa mearga mai departe cand tu vrei sa te opresti? Ca stiu cum e sa nu poti crede ca asta e viata ta? Doare al naibii...Nu sta singura, fa orice, du-te si stai langa sotul tau, sun-o pe mama ta, scrie-ne noua, dar nu te izola si nu te mai chinui, remuscarile nu au ce cauta in asemenea imprejurari, draga mea, nu tu esti vinovata pentru ce s-a intamplat.
Te imbratisez si ma gandesc la tine, sa fii puternica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Hei Catty suntem aici, nu te descuraja! acum cateva ore erai mai pozitiva, ai familia alaturi de tine..... si pe noi!
Ale cred ca te voi urma in demers....si eu mi-am facut analize de capul meu (cu ajutorul vostru, binenteles), si am de gand sa contiunui. Ma duc si la medici diferiti, dar stiu eu sa filtrez ce imi spun ei ... Vineri ma duc sa imi mai fac o data testul Papanicolau, si analize la secretie, ca dupa prima sarcina pierduta m-am gasit cu chlamidia, si asta creeaza probleme....Tu iei si acid folic?
consi_s – suntem alaturi de tine

c.myry
bafta maine si sa ne tii la curent

mav – si eu sunt in aceeasi situatie, desi ma caut si citesc foarte mult pentru acest lucru…nu am indraznit inca sa prestam dupa chiuretaj…am zis ca acum astept sa termin cu ciclu sunt in Z4 si se apropie de final si incerc, dar parca mi-e teama…desi si eu am un sot atat de sensibil si rabdator…

Am rezultatele la DH, dar va scriu maine, ca acum ma cheama datoria…exercitii la mate...

Va pupicesc pe toate si o seara cat mai placuta,
Miha

"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

ralucaspm ma bucur pentru tine si pentru -ul care va veni. Sa ai o sarcina cat mai usoara, o nastere la fel si un bebic sanatos tun. Imi pare rau ca si tu ai trecut prin evenimente nu tocmai placute, dar totul e bine cand se termina cu bine. Esti bine venita aici oricand si sa ne mai scrii cum decurge sarcina ta si nu numai.
consi_s si pentru tine imi pare rau ca ai trecut printr-o durere, dar asa cum spuneai si tu, esential e sa nu ne pierdem speranta ca intr-o zi ne vom tine cu toate copilasii sanatosi in brate. Sanatate maxima si bine ai venit printre noi si bafta multa sa se prinda samburel cat mai curand.
musette rezolvat treaba cu petitia, good work.
catty imi pare nespus de rau ca a trebuit totusi sa treci iar prin asta . Sunt alaturi de tine, iti dau mana ca sa nu te las sa cazi, nu-ti pierde speranta draga mea si capul sus, ca trebuie sa fie odata si odata bine si pentru tine, nu se poate. E greu, e foarte greu, stiu, doare, dar...din pacate nu avem cum sa ne impotrivim si nici sa primim raspunsuri la vesnicele intrebari..... si ai grija de tine.
Michelle eu nu ma las batuta sa stii si sper ca din puterea mea de a merge mai departe sa se ia si la voi, cele care aveti atata devoie de asta. Sper din tot sufletul, cat mai curand sa ai din nou bucuria de a fii gravi, iti doresc din tot sufletul asta, ca esti extraordinara si o sa fii cu siguranta o mama desavarsita.
Irene vezi ca eu taxez cu si "raidurile" scurte pe la butoi . Lasa tu verificarile, ca trec sa vad cine da tarcoale .
carmina sper sa nu te mai chinuie cosmarurile si sa ai numai vise frumoase, bafta multa la medic vineri.Ma bucur pentru hotararea luata impreuna cu sotul, foarte bine, sa nu va lasati doborati, capul sus si privirea inainte ca sigur veti reusi.
Teo o bata in plus nu strica, sa stii . O sa le dau eu de capat, indiferent cum si cat dureaza, nu ma las eu asa usor. Spor la treaba, dar nu te obosi, ca zdruncini prea tare baietelul (super numele ales), da?
Flaviaaaaa unde te-ai ascuns? Nu mai vrei sa treci pe aici ? si revino, ca ne lipsesti tare si ne e dor de tine si de mesajele tale.
c.myry stai cumintica sa nu se deranjeze samburelul si abia astept sa ne spui cum a fost la medic.Tin pumnii sa-ti vezi minunea, indiferent cat de mica sau mic e.
jojo sper ca...nu a venit bebe fara sa-ti facem galerie, nu? Mai spune-ne cum esti, ca stim ca e ultima suta de metri aproape.
Ale ma bucur ca ne scrii cum te mai simti, iar de ovulatie, nu te gandi ca ati ratat, ca doar nu e batut in cuie sa "muncesti " atunci, doar se recomanda asta, pentru mai mari reusite. Gandeste-te doar la amaratele care cad prada unui nenorocit de viol si rezulta copii, crezi ca pe alea le prinde la ovulatie? Scuze de exemplu, dar sper ca nu te-am suparat cu asta. Asa ca, privirea inainte, ca nu se stie niciodata de unde sare "iepurashul bb". Bafta multa la tratament, dar ai grija totusi, ca sunt hormoni, sa nu faci vreo suprastimulare, ca nu e bine nici asa.

Aveti grija de voi dragele mele si nu mai plangeti la nesfarsit, bucurati-va de viata, chiar daca pare imposibil si va veni vreme buna si pe stradutele sufletelor noastre, sunt sigura de asta. Va pe toate, minunatelor.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara fetelor,

CATTY imi pare nespus de rau. Foarte foarte rau. E nedrept. Stim. Dar CATTY nu avem ce face! Eu am pierdut doar o sarcina si sper sa fie doar atat. Dar nici nu vreau sa ma gandesc cum voi reactiona daca a fi sa pierd o alta sarcina. Eu iti spun ca iti sunt alaturi. Sunt atat de revoltata.....gadeste-te ca ceea ce se intampla se intampla cu un rost. Cum zicea pilda care o scrisese cineva aici ceva zile.....Te si iti doresc sa iti fie bine, sa-ti revii!!

Dana

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Catty nu pot sa cred ce am citit Imi pare tare, tare rau! Poate ca mai e totusi speranta, iar daca nu, macar ai identificat posibila cauza a pierderilor tale! Sa dea Domnul ca tratamentul sa fie eficient si sa reusesti sa-ti tii bebelusul in brate. Intradevar mama ta e minunata
Michelle cum te mai simti? Sotul tau si-a revenit de tot?
Myry felicitari din toata inima! Sarcina usoara si bebic sanatos! Ai grija de voi
Liana pai sa-ti iei, iubita, ca au chiar mare efect! Scapi mai repede de dintar! Multa sanatate!
Fetelor va pup pe toate si va rog sa nu va pierdeti speranta!

25+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput