Durerea unei pierderi de sarcina ( 38 )

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Cmyry-FELICITARI fata draga,ai reusit,nici nu stii cat m-am bucurat sa citesc o aszfel de veste buna!Sa ai o sarcina usoara si un bebik sanatos.Ai mare grija de tine!Inca o data te felicit din suflet1
Catty--sper ca sa fie bine in final,citind ce ai scris am ramas fara cuvinte.Treci prin niste monente ingrozitoare,sper sa gasesti putere sa faci fata acestei situatii.Doamne ajuta!
Consi-s-imi pare rau ca ai ajuns si tu pe aceasta lista,insa ma bucur ca ne-ai putut scrie si sper sa gasim cu toate puterea de a merge mai departe!
Mav-chiar daca nu am scris sa stii ca m-am gandit la tine si la toate fetele...am inteles ac nici tu nu esti prea bine..of imi pare tare rau...
Pepsi-am vazut ca si tu ai lipsit...sper ca esti bine...Astept sa scrii sa stiu ca esti bine si ca nu te-a suparat bine!
Multumesc fetelor care mi-au simtit lipsa si care au intrebat de mine(L5845,Musetepink,Bluueyes,Irenecam,Pepsi...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

off Catty imi pare asa de rau...........
poate nu e totusi endometrioza,din cate stiu eu la endometrioza nu prea ramai insarcinata.Imi pare f rau!!!!!!!!!!!!!!!!!!Suntem alaturi de tine!

Mergi la inceput

Michelle ce bine ca ai scris!Pup fata!

Mergi la inceput

Eu am fost si sunt foarte ocupata de aceea nu v.am putut raspunde si nici nu m-am simtit chiar bine(am fost ff deprimata,in fine..)Am sa revin poate maine sa va raspund la fiecare...
Catty-nu pot sa cred ca treci prin atatea...sunt alaturi de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Catty, nici nu stiu ce sa spun. Citeam undeva ca suferinta este un loc geografic,in care ne regasim cu totii...Se pare ca unele lucruri se intampla pur si simplu, fara sa avem o explicatie a lor. Imi pare tare rau k trebuie sa treci prin asta, dar trebuie sa fii puternik si sa nu uiti ceva: Ai reusit continua, nu ai reusit continua!

N.Petros

Mergi la inceput

Catty-ma simt atat de neputincioasa...nu e drept sa treci din nou prin asememea durere...Oare pana cand ne mai chinuie soarta asta?Stiu stiu ca acum e atat de greu de nu mai vezi nici o spernata dar te rog nu renmunta,lupta cum poti,suntem alaturi de tine,nu te vom lasa singura..atata timp cat vrei vrea sa vorbesti cu noi...Durerea asta va ajunge sa ne omoare incet dar sigur...NU E DREPT...Draga mea ai grija de tine si te rog sa nu renunti...sa lupti chiar daca nu mai ai putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

MICHELLE, MUSETTE, trebuie sa ma gandesc si la emdometrioza. Uneori sarcina reuseste sa se "prinda" dar "patutul" nu o poate sustine sa creasca. Oricum o sa imi rog dr luna viitoare sa imi faca si o analiza a endometrului, daca tot ma taie.
Stau si ma gandesc la ce mi-a spus mama ieri, ca e momentul sa nu imi mai bat joc de viata mea, sa nu ma mai chinui atata ca am ajuns de nerecunoscut. Ca ea nu tine mortis sa aiba nepoti daca asta inseamna sa ma distrug eu si Ca pana la urma daca nu se poate si eu chiar tin mortis sa spal scutece, sa am nopti nedormite si sa strang jucarii prin casa putem adopta un copilas, si toata familia va spala scutece, va avea nopti nedormite, va strange jucariile de prin casa pt ca ASTA VREAU EU si vor iubi copilasul ala chiar daca nu va fi biologic al meu pt ca ea si sora mea vor tare mult sa fiu fericita, sanatoasa si linistita.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

L5845-draga mea tu ai intrebat de mine in toate mesajele aproape,vreau sa iti multumesc ca te.ai gandit la mine,in aceste momente cand am fost tare deprimata mi.a facut bine sa vad ca sunt oameni care se gandesc si la mine...Tu saraca de tine numai tu stii prin ce treci,numai tu stii cum au iesit analizele si ca nu e tocmai ok,dar nu te lasi doborata si dai speranta la toate fetele!te imbratisez cu drag!

Mergi la inceput

Catty este f frumos ceea ce ti-a spus mama ta.Ma bucur ca ai familia alaturi de tine si sunt sigura ca vei fii mamica la un moment dat chiar daca va fii copilul tau biologic sau unul infiat tot copilasul tau va fii!Dar eu cred ca daca descoperi cauza si atunci e bine daca faci laparoscopie, vei putea sa tii sarcinile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

CATTY, sper ca investigatiile sa te ajute, nu sa fie "un labirint intunecat". Imi pare foarte rau...

MICHELLE, cum esti? Cand incepe sotul tau serviciul?

CONSI, imi pare rau ca ai trecut si tu prin durerea asta. Sper sa reusesti sa ramai gravi cat mai repede si sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos. In legatura cu Rh-ul negativ stiu este necesara o monitorizare mai atenta, dar ca nu sunt motive majore de ingrijorare...mama mea e biolog si printre altele se ocupa si de dozari de anticorpi pt gravide, de la ea stiu ca sarcina decurge normal, doar ca e un factor pe care trebuie sa-l cunosti si sa-l verifici permanent.

RALUCASPM, multumesc ca ne-ai scris, eu de fiecare data cand aud de o fata care a reusit ma bucur si sunt mai optimista si in privinta mea. O sarcina usoara iti doresc, sper sa treaca greturile si sa te simti mai bine apoi.

PEPSI, sper ca nu mai esti asa trista...iti doresc sa se rezolve problemele de care spui si sa ai putere sa le faci fata.

LAUMELI, nu sunt in butoi, mai bag capul din cand in cand, da' ies repede! Doar il verificam

Mergi la inceput