Durerea unei pierderi de sarcina ( 38 )
Raspunsuri - Pagina 16
L5845 spune:
Draga mav sunt sigura ca sotul tau e un om deosebit si cu rabdare multa si o sa astepte pana o sa te simti tu pregatita ca sa reluati de unde ati ramas. Imi pare rau ca ai asa o stare, dar sper sa reusesti sa-ti regasesti cat mai curand linistea interioara si sa redevii mai optimista. Pe de alta parte, ma bucur ca e bine cu Sebi si lasa emotiile, ca doar ai un copil descurcaret, chiar daca e nazdravan si sigur o sa fie bine si de acum inainte.Tin pumnii sa iti revii,da?
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
mav spune:
Lau-Meli, saru-mana! Si eu ma gandesc cu drag la tine si sper sa vii cu vestea cea mare cat de curand!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
L5845 spune:
Eee, ar fi prea frumos, dar momentan nu are cum, doar printr-un miracol, care la chestiile care trebuie reglate la mine, aproape imposibil de realizat prea curand. Dar, speranta nu moare niciodata, nu?
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
ralucaspm spune:
Dragele mele,
Am citit ieri ce i s-a intamplat Carminei si m-am gandit sa va spun si voua intamplarea mea, ca sa vedeti ce fel de doctori mai exista.
Sper sa reusesc sa scriu pt ca acum am o fetita de un an si 2 luni si sunt si insarcinata in 12 saptamani cu greturi puternice, etc
Pe Carmina am cunoscut-o la randunici si am intrat aici ca sa vad ce a facut si daca e bine dupa chiuretaj.
Asa cum va imaginati deja, am pierdut si eu o sarcina, dar apoi am avut-o pe Ioanna si nu am avut nici o problema la sarcina cu ea si Doamne ajuta sa nu am nici de data asta
Deci, sa incep povestea:
In iulie 2005 aveam programata nunta si prin mai imi zice sotul ca ar vrea sa facem un bebe. Zis si facut: la inceputul lui iunie deja aveam un test pozitiv de sarcina. Am fost la dr, am facut hcg dar dupa 2 zile am aflat ca sarcina era oprita din evolutie. Bineinteles ca am plans si am fost f suparata, dar calvarul deabea incepea. Dr imi zice ca nu vrea sa-mi deranjeze uterul pt ca nu mai am nici un copil si ca mai bine sa asteptam sa vedem daca se elimina singur. Am fost de acord pt ca ma infioram la ideea de a face chiuretaj sau orice interventie (mie imi e frica si cand imi iau sange pt analize). Am asteptat si s-a eliminat singur. Iar plansete,dar eram mutumita ca macar am scapat de interventie.
Vreau sa va spun ca hemoragia a tinut 4 luni, pana in septembrie. La nunta, din cauza pierderii de sange, mi s-a facut rau in biserica. Toata noaptea sotul mergea cu mine la toaleta sa-mi tina fustele ca sa-mi schimb tamponul. Deci mi-a stricat si amintirea nuntii. Apoi am plecat intr-un voiaj de nunta, pe o insula unde tot timpul trebuia sa gasim plaja cu toaleta, sa stau la umbra, sa nu intru in mare, etc Si cel mai rau a fost ca nu puteam sa nu ma gandesc la ce s-a intamplat atata timp cat aveam hemoragia care imi aducea aminte in fiecare minut.
In sfarsit, in septembrie m-am dus la alta dr.( Mai fusesem prin august la alta care mi-a zis acelasi lucru cu primul dr, ca ar fi bine sa nu intervina si sa mai astept un pic) care mi-a spus ca am fost foarte norocoasa ca nu am facut infectie si ca intradevar e bine sa nu intervina, daca se poate, dar ca exista niste pastile care ajuta la curatarea uterului mai repede si la orpirea hemoragiei.
Deci, la sfarsit am fost foarte fericita ca putea fi si mai rau.
In octombrie am ramas insarcinata cu Ioanna.
Deci nu va pierdeti speranta. Cel mai probabil e ca data viitoare totul va merge bine.
Va doresc la toate sanatate multa si cat mai repede bebei frumosi si sanatosi !
Cu drag,
Raluca
P.S. Scuze pt scrisul incalcit, dar scriu foarte pe fuga. Va pup inca o data si sa auzim numai vesti bune de la voi
Raluca 12+ si Ioanna (5.07.2006)
Ninia81 spune:
Este incredibil ce se intampla fetelor! Unii medici ar trebui scosi din acest domeniu. Ce este mai rau, este faptul k ei nu regreta greselile astea...pt ca nu ei sufera...Cu fiecare poveste park imi e mai teama de a merge la medic.
Imi pare rau fetelor ca ati trecut prin asa ceva.
sanatate multa!
N.Petros
consi_s spune:
Va citesc de cateva luni si azi mi-am facut si eu cont aici. Sa vorbim impreuna... Citindu-va imi dau seama cateodata ce inseamna viata, cum se rescriu povestile... Din pacate nu numai cele fericite ci si cele triste.
Sarcina oprita din evolutie la 8 saptamani, cauza necunoscuta. Lantul evenimentelor a fost destul de lung, greu si trist. De fapt, fecare cred ca are "povestea" ei.A urmat un chiuretaj, din fericire fara nici un fel de durere fizica. Am aflat dupa aceea ca am RH negativ, alta lovitura. Nu am stiut, nu am facut dozare de anticorpi. Citesc si ma ingrozesc cand vad care sunt riscurile in cazul unui RH negativ. Dar incerc sa nu ma mai gandesc, TREBUIE sa fie bine.
Acum ne dorim mult un bebe, au trecut aproape 3 luni de la pierderea sarcinii si cred ca nu mai e nici un risc sa incercam iar.
Oricum, sunt mandra de toate cele care au reusit sa treaca peste aceste momente grele.
Si eu cred ca l-am depasit. Si vreau sa povestim, sa barfim, sa radem impreuna, sa ne incurajam cand va fi cazul, intr-un cuvant bsa devenim prietene. Si mamici intr-o zi!
Va pup cu drag.
Ninia81 spune:
Bine ai venit, Consi s ! Sunt sigura ca aici, alaturi de noi te vei simti f. bine. Este inetresant cum se pot apropia oamenii, doar ascultandu-si povestile lor de viata! Aici, majoritatea fetelor au trecut prin ceva asemanator tie si te vor ajuta asa cum au facut-o si cu mine, de aceea le multumesc ca datorita lor...am depasit momentul si sunt mai bine acum.
Sper sa reusim sa fim intr-o buna zi toate fericite mamici!
N.Petros
musettepink spune:
Fetelor daca vreti sa semnati pt legea privind protectia animalelor si infiintarea Politiei Animalelor o puteti face pe www.protv.ro si pe www.thepetitionsite.com Este vorba de cazul pisicutii omorata intr-o scara de bloc de niste brute ca oameni eu nu-i pot numi!
musettepink spune:
Ralucam sarcina usoara si sa te bucuri de copilasii tai!
Consi imi pare rau ca ai trecut si tu prin asa ceva.Sper sa auzim in curand ca esti gravi!
catty spune:
Fetelor, imi pare asa de au ca suntem atatea care trec prin durerea pierderii ingerasilor lor. Ma apuca si la propriu si la figurat pandaliile. Ma uit la testele pozitive din ultima saptamana, si mai ales la cel de vineri si nu inteleg cum a fost posibil asa ceva. Nu inteleg de ce totul se repeta cu asa exactitate.
Am vb azi cu dr meu si mi-a spus sa intrerup duphastonul si sa las organismul sa isi revina singurel si luna viitoare fac laparo. Am fugit eu de cutit, dar se pare ca alta solutie nu este. Dupa asta voi stii clar daca mai pot spera sa am copii sau nu. Chiar daca nu vrea sa imi spuna in fata, se teme de endometrioza, am vazut cum a reactionat sambata cand l-am intrebat ce e de facut daca intr-adevar asta e cauza.
Nu am ce face, trebuie sa ma las purtata de val in labirintul asta incurcat si sa vad unde voi ajunge. As vrea sa pot plange, sa ma descarc, dar nu mai am forta sa imi strig durerea. O sa va rog sa ma treceti cu a treia "performanta", sarcina in 5 sapt jumatate, cauza necunoscuta.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"