Durerea unei pierderi de sarcina ( 38 )

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

catty eu inca mai sper sa fie bine si ma pentru asta, sa stii . De ce nu incerci sa mergi la urgenta undeva sa faci un echo? Daca e sa nu fie, imi pare tare rau, dar incearca macar sa te linistesti, ca din pacate asta e viata, dar totusi sper sa mai ai o sansa sa fie bine. Spun asta, deoarece mama mea, in '81 a avut o sarcina de care nu a stiut, pentru ca avea CM normal in fiecare luna, doar ca a pierdut-o in luna V, ca a inhalat accidental niste diluant, ca vopsise tata o usa. si tin pumnii!
musette cum te mai simti, a trecut raceala?

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Catty am mai auzit de sarcini cu sangerari si care totusi nu s-au pierdut....nu stiu ce sa zic,ma gandesc la tine si spre din tot sufletul sa fie bine pana la urma!
L5845 a mai trect raceala dar nu sunt fresh nici astazi,merci de intrebare.Dabea astept sa ajung acasa sa ma bag in pat....Tu cum mai esti?Un pt fata dulce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy74 spune:

Buna fetelor,

Am fost plecata in week-end la socrii mei, din cauza asta nu am mai intrat. Acum am spicuit un pic din urma si nu-mi vine sa cred ce vad.
CATTY imi pare atat de rau, ma doare sufletul pentru tine, nici nu-mi gasesc cuvintele, nu-mi vine sa cred... O sa ma rog pentru tine si Dumnezeu e mare poate face o minune pentru samburelul tau. Te pup si ai grija de tine.

O sa incerc sa citesc tot din urma si revin.

Va pup pe toate,

Cristina

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy74 spune:

C.myry felicitari draga mea. Uite si o veste buna, chiar aveam nevoie, sa ai o sarcina usoara si un bebic sanatos.

Pupici

Cristina

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Da, Mussetepink asa am zis si eu, k e mai bine sa nu i-au pastila. Ma gandesc ca nimic nu e intamplator si k acel prezerv. s-a rupt pt ca asa a fost sa fie...si poate o sa fie cu noroc. Sunt indoita pt ca mi-e teama sa nu se intample din nou ca data trecuta, mai ales ca eu nu am apucat sa fac analizele, pe care vad ca voi pe aici le-ati facut. Mie medicul mi-a zis ca a fost o cauza genetica si atat.
Cred ca ei devin interesati dupa ce pierzi mai multe sarcini, ceea ce mi se pare aberant...in fine. Acum nu imi ramane decat sa astept...Si asa cum spunea cineva, poate organismul meu se simte pregatita pt o noua sarcina.
Pupici.

N.Petros

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Ninia lasa acum nu te stresa ca nu ai facut analize,asa a fost sa fie,dar daca acum nu ramai ar fii bine sa faci analizele desi stiu ca medicul nu ti le va prescrie.....e mai bine sa stai tu linistita!
Eu iti tin pumnii sa se intample cum e mai bine pt tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Buna fetelor,
Carmina, nu-mi vine sa cred...imi pare rau...trebuie neaparat sa-i spui,poate trebuia sa iti spuna vreo asistenta de treaba asta pana ai fi plecat acasa...ce inconstienta...nu te gandi acum ca poate nu a vazut la eco bebikul,Doamne fereste!Bine ca totul s-a terminta cu bine.

Catty, imi pare foarte rau!Nu am cuvinte...

Michelle,Flavia,Lau-Meli,C.myry,Andreea,Musettepink,Alinushca,Ninia,Cristy,Liana,Mav, va pe toate.O saptamana cat mai buna sa aveti!

Edit: Fetelor,am uitat sa va spun ca aseara am visat ca tineam in brate o fetita si o tot leganam,dar imi spuneam in gand,ce minunat ar fi fost daca era a mea!Oare o fi vreun semn?Mie imi place sa cred ca da,asa ca luna asta o sa tot visez la asta!

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

cristy bine ai rvenit, cum a fost la socrii?
mav stiu ca esti tare ocupata, dar cum te mai simti? I s-a vindecat buzita la Sebi?
Ninia se poate sa fie si soarta, prin faptul ca s-a intamplat asta, acum nu ai decat sa astepti sa vezi ce se intampla.
blueeyes ma la DD sa fie visul un semn si sa devina realitate.
mcrissa cum se mai simte sora ta?
alyx, cristina_ana,cristina26,Ale, Chantal unde ati fugit toate, nu mai vreti sa ne scrieti, ce mai faceti?
baby merge, merge cu scoala? Tin pumnii la examen, ca nu cred ca mai ai mult pana la el.
Michelle fata draga, pe unde esti, cum te mai simti? Sotul s-a mai refacut cu piciorul?
Flavia tu? Ce fac micutii tai? Ma bucur ca Dominiq a depasit faza de inceput cu gradi si ca acum e bine. mamica minunata.
slimatei, danaflor,alinushca,IreneCAM, Idaira, Irda, remaliss, irinabobe, diaconmaria, oana_oana, dan_ny toate sunteti la butoi? Sper ca nu, ca stiti ca sunt prin zona si am la mine, coana , da?
la toate fetele dragi de aici.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Ziua buna!

Lau-Meli mereu intrebi de mine. Am o stare tare ciudata si nu prea imi vine sa vorbesc despre asta. A trecut mai mult de o luna de cand n-am mai putut sa fac dragoste cu sotul meu... de fapt... de dupa ultimul chiuretaj (3 luni)... cred ca-mi ajung degetele de la maini (si nici n-am nevoie de toate) daca m-apuc sa numar de cate ori s-a intamplat... El saracu tot ar vrea, e dragut, tot incearca... si nu se arata suparat pt refuzurile mele repetate... nu ma forteaza (e un om extraordinar, n-as putea sa traiesc fara el!). Nu stiu ce/de ce mi se-ntampla... Probabil ca m-am dereglat rau de tot... si hormonal cat si cu capu'...
...Acum nu sunt in stare sa va incurajez... nici nu-mi vine sa ma vait pe aici, caci sunt fete care au probleme mult mai mari decat ale mele... Vad ca iar s-au ingrosat randurile... Si in plus, imi sta mintea numai la munca si dupa Sebi (i s-a vindecat buzica si azi l-am dus la gradi- prima zi- cu emotii) si de-aia scriu mai rar... Dar sufleteste sunt alaturi de voi!

myry, din toata inima: FELICITARI SI MULTA SANATATE!!!

Mirela, m-au trecut fiori pe sira spinarii citind despre visul tau... iti doresc sa vina bebelusa ta la tine!

O saptamana usoara, fetelor!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=GKYNNZo301E&mode=related&search=" target="_blank">Dupa noapte vine zi!

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyx spune:

Buna dragele mele,
Va rog sa ma iertati ca nu am timp sa va raspuns. Am vazut ca ati intrebat de mine dar la mine e ca la nebuni. Cand o sa pot o sa intru sa va raspund la fiecare.
Va pup pe toate.

Mergi la inceput