Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (81)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Ana Mihaela de Panaa
Maria Cristina de aka
David de Roxanica
Antonio de Crykett
Rares de marinelaf

Aelita, felicitari! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!

OanaCat, felicitari pentru mersul de-a buselea!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neatza,
Aelita, felicitari.. ieri cand am dat vestea cea mare eram pe super fuga... multumesc pe aceasta cale Katerynei care m-a anuntat pe mess...
Tot pe mess am aflat si de moartea lui Edi... ce durere; inca un inger care s-a dus in ceruri.... Carrie, de la mamicile de Cluj a luat-o pe Magda, mamica lui Edi, la ea acasa aseara.... are un suflet de aur...
Clujence, vom veni duminica; habar nu am unde, azi sint intoarsa pe jos, neuronu' nu functioneaza.... deci va "deleg" pe voi sa stabiliti locul
Sint moarta de somn, Luca a plans aseara mult, nu stiu de ce, or fi dinti sau a visat ceva... incerc sa ma pun pe picioare ca am o zi grea la munca...
Laura, Luchitza papa ciorbitza.... carne o fierb separat la steamer; ii place la nebunie..
Nu stiu ce mai aveam de zis
Revin cat imi revin Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

Da, Oanacat, vreau sa o intarc, pentru ca incep serviciul..Felicitari si voua pentru mersul de-a busilea..!!

eva ioana (08.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Vaz ca nimeni nu a vrut sa ghiceasca ghicitoarea mea..
Deci fuseram la 432. Tare film. N-am avut curajul sa urmaresc faza cea mai... Si mult timp apoi, adica toata seara, am fost tacuta. F tacuta..

Roxanicoo zisei branza telemea de vaca desarata. Adica o pui la desarat inainte. Si o pui in mancare.. ceva de gen suflee. Care Dia nu stiu cum se face. Eu copiez retete dupa voi. Ceva de gen pus cartofi fierti, cu branza rasa si galbenus de ou la cuptor.

Astept retete de sufleeuri si budinci!! Si cea de papanasi a Mironei, please ca n-o mai gasesc.

Apropo, Dia nu ma uita rogu-te cu smecheriile de crescut consistenta mancarii.

Flore admirat 4x4. Sa-l folositi sanatoase!

Oanacat felicitari pt mers in 4labe. Are mama fata mare!

Acs, cum mai e Victorila?

Dianocico zi drept pe cine-ai pus ochii cand cu lupul??

Asiza scoate Denis afara la aer curat.

Edy

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

Fetelor, nu s-ar putea sa deschidem pe un forum mai public asa..gen "subiecte generale", sau altundeva unde intra mai multa lume, implicit moderatorii, un subiect "O vrem pe Aelita inapoi!" , dar asa, diplomat, cum ca orice om greseste si merita o a doua sansa..si apoi sa intram toate sa votam..ce ziceti? sau riscam sa ne banneze pe toate?

eva ioana (08.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

neata!
aelitaFelicitari!sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!
si sper ca o sa ni te alaturi din nou curand
eu sunt un pic cu nervii la pamant.cand ziceam ca ne revenim din bolit,fimea a reinceput cu febraeu nu mai inteleg avem deja 3 sapt in care cand unul cand altul se imbolnaveste.si de data asta fimea a fost si f incapatanata.nu a vrut sa i-a medicamente,nu vrea sa mnanance orez,morcovi fiertista aproape toata ziua in pat si zace.ieri isi mai revenise,dar azinoapte a reinceput cu febra.daca ia seba de la ea si de data asta eu o iau razna de de tot.
dianococama bucur ca te simpti mai bine
ma duc ca sunt chemata,poate mai apuc sa intru

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ktrinel
roxanica, imi pare bine ca aduci in discutie pe Jojo_miha...nu a nascut inca...urmeaza.

trebuie sa va marturisesc ceva ce am pe suflet legat de jojo_miha: in urma cu ceva timp (sapt) bantuiam pe diverse subiecte ale forumului si am zarit un mesaj de-al ei in care spunea ca s-a simtit izgonita de la Odiseea noastra dupa nasterea/moartea fetitei ei...zicea ca noi am ales sa nu mai vorbim cu ea, ca sa nu ne facem noua rau si bebeilor nostri, ca am fost rele si fara inima.Stupoare. Ceea ce m-a deranjat si mai tare au fost replicile fetelor de pe subiectul respectiv, care ne-au cam "spurcat" pe noi, mamicile de nov-dec, cu diverse apelative, ne-au luat de par (virtual) si ..etc.etc....
am luat intr-o noapte odiseea la frunzarit, am ajuns la capitolul respectiv (cap 55 incepand cu pag 18)...si ...nu mai intru in amanunte, dar chiar nu a fost asa... am citit tot ce s-a scris atunci.i-am trimis lui jojo_miha un mesaj pe privat si am incercat sa ii explic ca s-a inteles gresit (probabil si datorita starilor emotionale prin care treceam atunci toate fetele) si asigurat-o in continuare de gandurile noastre bune...judecand dupa raspunsul ei,insa, nu cred ca am reusit ceva pozitiv ...si mi-a parut atat de rau.....chiar am regretat ca m-am bagat, ca am citit ...am vrut sa apar "minunatele"...pt ca in ciuda micilor impunsaturi , ici-colo , suntem totusi unite ...si, mai mult, incapabile de gesturi atat de urate(de care am fost acuzate) ...ma rog, povestea e incheiata acum, sper ca jojo_miha sa aiba o fetita sanatoasa si cuminte si sa le aduca numai fericire. din tot sufletul.
sper ca nu am suparat pe nimeni cu interventia mea.daca am gresit sa imi spuneti, dar asa am simtit sa fac, atat pt jojo_miha , cat si pt voi/noi. [omuletz care iese din confesional]

Ktrinel , nu ai gresit cu nimica.. off, probabil ca nu este decat clasica situatie cand ceilalti nu stiu cum sa se poarte cu mamica care a trecut prin asa crunta pierdere.. si prefera sa nu faca nimic decat sa greseasca.

Oricum, din cate tin minte, toate am fost alaturi de Jojo_miha atunci cand ne-a povestit de moartea Amaliei-Nicoleta. Si apoi.. ne-am luat cu altele si poate chiar nu stiam cum sa o abordam. Si eram si speriate, era normal. Nasteam, eram cu bb mic si urlator. Treceam prin atatea.. Dar de aici pana la a izgonii.. e cale atat de lunga. O mare, mare neintelegere.

.. eu am comunicat putin cu jojo_miha prin primavara la "Durerea unei pierderi de sarcina".. si nu am simtit nimic de genul asta vis-a-vis de noi.. s-o mai fi intamplat ceva? in sfarsit, acum..

Cred c-ar tb s-o alaturam celorlalti si pe pe Amalia-Nicoleta. Datele sunt: 37s, 30.10.2006,preeclampsie,un ingeras pe nume Amalia Nicoleta

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anateo2004
eu sunt un pic cu nervii la pamant.cand ziceam ca ne revenim din bolit,fimea a reinceput cu febraeu nu mai inteleg avem deja 3 sapt in care cand unul cand altul se imbolnaveste.si de data asta fimea a fost si f incapatanata.nu a vrut sa i-a medicamente,nu vrea sa mnanance orez,morcovi fiertista aproape toata ziua in pat si zace.ieri isi mai revenise,dar azinoapte a reinceput cu febra.daca ia seba de la ea si de data asta eu o iau razna de de tot.
dianococama bucur ca te simpti mai bine
ma duc ca sunt chemata,poate mai apuc sa intru

Off, off. Multa putere mamico!
Si sanatate puilor bolnaviori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Ruxandra, multumesc de intrebare! Victoras este mai bine, in sensul ca si-a mai revenit cu funduletul. Scaunele nu sunt apoase, nici foarte moi. N-am ajuns la doctor, nici macar cu pampersul la laborator si nici nu stiu cand voi ajunge. Stef pleaca azi in Kosovo si vine abia sambata-duminica. Dar daca se mai intampla ca ieri (scuan moale-moale, fund rosu ca de maimutica), ii iau pe toti 3 de labute si facem o vizita la doctor.

Cat despre ghicitoare, n-am nici cea mai mica idee.
Ti-a placut filmul? Am citit numai recenzii elogioase, plus subiectul de la Arte (cred ca zic bine). Din pacate n-am cand sa merg sa-l vad, asa ca astept varianta pe DVD.

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaCat spune:

Multumim pentru felicitari
Fatima iti doresc mult succes la intarcare.Mi-as dori sa merg si eu la munca
fetelor abia astept targul ca trebuie sa luam hainute de iarna si ghetute

Nicole Oana Cat
http://new.photos.yahoo.com/oanac1980/album/

Votati pentru Nicole

http://vedeta.himalayaherbals.ro/index.php?page=galerie&pagina=19

Mergi la inceput