Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (81)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by Laura13

barbatul e cobza de racit, e varza, e distrus....ma rog, ati priceput. in afara de izolare, contact ffff redus cu bb, e ok daca ii dau lui dani panadol seara? cate 5 ml? i-am dat aseara si in seara asta. e ok? e rau? sa ii dau altceva? mi-e tare frica sa nu raceasca!!!!!! MULTUMESC!

Nu panadol, sau paracetamol, etc. Nu se da preventiv.. pt ca nu ajuta la nimic. E analgezic si anti-termic (anti-piretic). Si nu anti-viral sau anti-biotic. Si nici nu creste imunitatea. Deci nu ajuta; in schimb incarca burtica lui bb cu chimicale. Se da doar daca pe bb il doare ceva sau daca are febra.

Va dorim sa ramaneti tot necontagiosi!

Si stai linistita, nu-i musai ca Daniel s-o ia. Asta vara am fost cobza, cu febra, blabla.. da nici Grigore si nici Matei n-au luat-o. Si nici n-am purtat masca si nici limitat prea mult contactul cu ei.. ca n-aveam cum.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

tema cu smantana:
- noi am primit unda verde (avem aproape 10,5 luni si 8,5 kg). Vom incepe cu 12%, apoi trecem pe 20%.

tema cu galbenusul de ou:
- Grigore papa 2-3 galbenusuri/sapt. Si carne in fiecare zi.

Madaluta.. fetele au dreptate. Ar conta f mult daca ai face rost de-un ajutor. Multa putere mami.

Leyla, multa sanatate lui Kaan.

Dia.. ati inceput deja cu 2 feluri?? Uau, lui Matei nici acum nu-i dau supa/ciorba. Si pana n-o cere el, nici nu-i dau. Prefer sa pape un fel bine, bine.. o portie cu multe calorii si proteine. Si nu sa-i umflu burta cu zeama.

Panaa, noi mergem la dr Ulici la G Alexandrescu.

Asiza, tinem pumnii in continuare.

Saru' mana Donia, ca vaz ca Dia ma ignora total..
Si da ai ghicit ghicitoarea. Fuse greu?

Monique nu ti-e frica ca se poate ineca cu boabele de struguri? La noi sunt inca la interzise.. ca fermenteaza si ca e risc de inec.

quote:
Originally posted by dianocica

gata distractia, capul la fund! era un banc vechi si prost...oricum, eeu plec . va pup...[omulet care si sufla nasul in batista] ma duc la sexos...sa vedem cum ii cu neprihanirea aia...ma simt de parca as pleca din tara...auzi, sa ies de pe forum la 9jumate...pfiu...

quote:
Originally posted by roxanica2006

Ruxandra, l-a ascultat pe David la plamani si a zis ca totul e in regula, nimic suspect. Nici dr, nu era prea convinsa ca ar fi cazul sa trecem pe antibiotic, de accea ne-a mai dat un termen de gratie pana maine sa urmarim starea lui David.Maine ar trebui s-o sun din nou.
Tusea e asa ... cum s-o descriu eu?? deci: se aude asa un fornait in nasuc, se aduna secretiile, el inspira si trage mucii aia, dupa care se inneaca si tuseste, facandu-si greata. Cand aspir cu batista secretiile sunt transparente, problema e ca nu de fiecare data reusesc sa scot ceva, chiar daca se aude fornaitul. parca e undeva mai adanc in nasuc.
Si e tuse in cascada, adica tuseste de vreo 3-4 ori. iti multumim ca ne porti de grija

.. din ce descrii tu suna ca si cum David ar tusi din cauza secretiilor din nas. Deci nu pare a fi o noua infectie.. da medicul stie mai bine. Si tu mami care-l cunosti si care-l urmaresti cu sufletul la gura.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neatza,
Astazi i-am dat tema dadacei sa faca paste cu branza si iaurt la cuptor.... ca eu oricum nu am deschid cuptorul never de cand stau in Cluj
Madaluta, cred ca iti este tare greu, mai ales ca Darius e la varsta de cotrobait/umblat/urcat prin casa.... poate chiar vei avea nevoie de ajutor....
Bebelusilor cu tuse - Luca nu a tusit inca, asa ca sint nula la capitolul sfaturi; sa se faca bine repedeeeeeeeeeeeeee
Eu iarasi am uitat sa urez LMA sarbatoritilor de ieri si astazi.... mea culpa
Aka, piele uscata are si Luca pe picioare; ii mai dau cu trixera cand imi apuc aminte ...., oricum e mult mai bine... si Luca e un mare catarator.. ieri mi-a spus Olimpia nanny ca a stat cateva secunde in picioare nesprijinit si a facut un pas mic, mic
Laura, sanatate multa barbatului... si Brasovul e in carantina... s-o virusat Danita..... si DA: Luca papa ciorba cu legume si carnitza, adica si zeama.. si se linge pe bot de fericire
Asiza, tinem pumnii sa fie bine saptamana viitoare.... ne vedem duminica, nu-i asa? Luca al meu e mucila non stop; deja ne-am obisnuit (nu cred ca scapa fara operatie de polipi )
Ruxandra, pe Luca il fac muzician si conu' il dirijeaza, ce zici???
Dolores, va pup cu drag pe amandoi
Leyla abla, multa sanatate puiului tau si tie putere...offffffff.. si eu cand va cunosc???? Vin in Antalya cu voi
Dia, va pupam cu drag... poate apuc sa te si sun intr-o zi, daca te lasa Oana sa vorbesti la telefon
Monique, pupam zmeul sa-i treaca repede
Teutz, mamica muncitoare si Luca mucosul va pupa cu drag
Alexandra, pe unde esti?????
Roxanica, mai vreau poze noi....
Danutz, lasa munca si hai aici...
Panaa, ce a crescut Ana... sa vezi cum o ia la goana in curand
Unde au disparut Crykett, DeeA si multe alte fete??? Helloooooooo!!!
Aoleu... e deja 9 si eu nu am muncit... ies la o plimbare pe teren, e frig afara, dar e soareeeeeeeeee.... ma duc sa ma bag in seama pe pasune (cu draganele

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Mami, Fatima multumesc pentru retete! Le-am salvat pentru momentul in care va reveni Victorila la regim normal.

Panaa, felicitari pentru mersul de-a busele! Doctorita bursucilor mei ne-a spus ca fiecare bebe trebuie sa faca o luna cura de fier, pana la 1 an.

Ruxandra, multumesc pentru link-ul Alimentatia dupa diaree. Macar sunt mai linistita ca nu e ceva iesit din comun cu Victorila. Abia astept sa-l vad mancand ca inainte!

Incepuram gradinita si apar din nou problemele :(. Maria de dimineata: "Mami, de ieri am infundata urechea asta!" Sper sa n-o luam de la capat cu otitele. Ioana se acomodeaza cam greu. E cea mai mica din grupa si trage in fiecare zi cate-o repriza de plans (cam pe la vremea pranzului). Am impresia ca nu mananca nimic, caci acasa rade orice primeste si se si abtine cu pisu (de scapa pe ea la finalul zilei). Plus ca aseara incepuse sa tuseasca putin.
Sunt si lucruri bune totusi (ca sa nu ma vait mereu): Educatoarele le lauda ca sunt cuminti si ordonate. Maria a inceput sa se mai joace cu copiii (ea e mai "salbatica" de fel si interactioneaza doar cu 1-2 copii foarte bine cunoscuti). Plus ca am inscris-o la aerobic si dans modern.
Cam atat despre noi :).

Sanatate tuturor bebeilor bolnaviori!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Asiza, Teutz, Laura13, Ruxandra_sb, Laura13, Yagmur, .
Deci, shineva poate sa-mi spuna de ce eu sunt chioara de somn iar el el fresh de la ora 6 si asta dupa doar trei ore de somn? Bine, el a dormit de fapt 4....in rest, muci, aspirat pana la disperare, in gura nu mai vrea nika, nici o picatura de doftorie, l-am plimbat din brate-n brate, dintr-un pat intr-altul. Pe la 3 bagat un supozitor novocalmin si asa am prins 3 ore de somn.
Ma duc sa-mi inec amarul intr-un butoi de pregatit de tati. Shine mai doreste, shine mai pofteste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaCat spune:

Neata!
Prezenta la cafeaua de dimineata este calda
Poftiti
La multe lunisoare bb nascuti azi!
Nico are 3-4 scaune pe zi dar sunt asa:
primul pe care il face este foarte tare iar urmatoarele pasta sau tot tare ideea este ca nu face mult face cate putin adica cred ca toate scaunele pe care le face ar putea fi unul nu stiu si asta se numeste tot diaree?Eu cred ca este foarte constipata si de aia face de atatea ori.
Ieri seara a facut si cu mucozitati, este adevarat ca foarte putine dar.....
Revin ca nu sta trade de cabluri pe aici

Nicole Oana Cat
http://new.photos.yahoo.com/oanac1980/album/

Votati pentru Nicole

http://vedeta.himalayaherbals.ro/index.php?page=galerie&pagina=19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Daca e mucios pot sa-l scot afara? Ca se plictiseste rau in casa...si eu de altfel... Ca el e vesel, voios si cu chef de vorba....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Alo, alo, natiune!!!
Maria-Sa sta in picioare nesustinut, nesprijinit...ziceti voi cum vreti! Pur si simplu sta, se uita in jos de la Inaltimea sa si dupa vrun minut se plictiseste si se pune tacticos in fund!
Mor de dragul lui...banuiesc ca nu mai e mult si o i-a la picior!!!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by Laura13

pt toate mamicile mai putin dianocica, a carei parere cred ca o stiu .....

cupil marait...ieri a stranutat o vaca fix deasupra caruciorului...azinoapte a tot tusit...acum e doar marait. nr 8 se vede dar nu a iesit......ma duc sa incerc sa-l conving sa bagam niste somn la caldurica...

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

buna dimineata,

Laura zaharul se poate da doar fiert. se face asa: la 200 ml apa o lingurita rasa de zahar. se pun la fiert si tb sa dea un clocot. daca ti se pare prea dulce poti sa mai diluezi. eu i-am dat putin ceai cu lamaie zmeului acum cand a racit.
panaa noi am fost la ortoped la grigore alexandrescu la dr patrancus. ea consulta si la o policlinica langa obor.
ruxandra_sb de obicei ii dau boabe mari de struguri, ca sa le muste, dar mai mult suge pulpa. si stau cu ochii pe el. nu a facut urat de la struguri.
danutz si zmeul tot asa face. sta scteva secunde in picioare fara sa se tina, iar apoi cade in fundulet.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput