Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (81)
Raspunsuri - Pagina 20

OanaCat spune:
 Doamne in sfarsit a adormit.Sper sa doarma mai mult de 15min.
Imi cer scuze daca fac greseli de ortografie dar nu apuc sa recitesc ce scriu.
De cand a luat-o de-abusilea face numai prostioare trage de tot imi scoate mousul de la calculator trage dvd-urile peste ea, azi a cazut cu olita, adica a luat olita in brate si a cazut pe spate cu olita peste ea.Ii tot spun mami nu este voie ca te lovesti ea tot acolo se duce.
De cateva zile a inceput sa-l strige iar pe tasu sar sa vedeti de ce.
Acum vreo 2 zile a venit tati acasa si nici macar nu il baga in seama se uita la el si intorcea capul, tasu s-a suparat pe ea si i-a spus ca nu o mai pupa niciodata si nici nu se mai joaca cu ea( nu a inteles copilul)din seara aia a inceput sa-l strige tata tata.
Si acum striga ,mama cand se loveste sau cand ii este foame si in rest numai tata.
Dimineata a luat mobilul lui tasu l-a pus la ureche si a inceput sa -l strige.Am ras cu lacrimi ca tasu era langa ea si ii raspundea si ea se uita cand la telefon cand la tasu si radea.
Leyla cred ca daca il imbraci gros nu are nimic trebuie sa ia putin aer.Multa sanatate lui Kaan
Mami, Fatima multumesc pentru retetele delicioase.
Acs ce bine ca ai inscris-o la dans modern si aerobic pe Maria. Si eu vreau sa o inscriu pe Nico la dans modern cand o voi duce la gradi, dar pana atunci mai avem de papat laptic.
Tin pumnii sa nu faca otita Ioana, poate a stat doar in curent la gradi.
Panaa multa sanatate 
Teutz multumim
dianocica La multi ani! sa fiti fericiti si sanatosi sa va bucurati de David, 
I-am dat smantana dar doar o lingurita ca mi-a fost frica.
Cred ca am racit si eu un pic ca am o usturime in gat de nu mai pot.
O VREM PE AELITA INAPOI
Nicole 
Oana Cat
http://new.photos.yahoo.com/oanac1980/album/
Votati pentru Nicole
http://vedeta.himalayaherbals.ro/index.php?page=galerie&pagina=27

OanaCat spune:
quote:
Originally posted by danutz
Alo, alo, natiune!!!
Maria-Sa sta in picioare nesustinut, nesprijinit...ziceti voi cum vreti! Pur si simplu sta, se uita in jos de la Inaltimea sa si dupa vrun minut se plictiseste si se pune tacticos in fund!
Mor de dragul lui...banuiesc ca nu mai e mult si o i-a la picior!!!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
Felicitari
sigur nu mai este mult pana face pasul
Nicole 
Oana Cathttp://new.photos.yahoo.com/oanac1980/album/
Votati pentru Nicole

OanaCat spune:
 Nu mai este nimeni pe aici?Am ramas singura?
Acum cand pot si eu sa stau nu mai este nimeni

Nicole 
Oana Cat
http://new.photos.yahoo.com/oanac1980/album/
Votati pentru Nicole

danutz spune:
 Apucai sa mai citesc din urma...e tare bine pe DC cu cafeaua in fata, ce sa mai si muncesc?!!!
Asiza, noua pediatrul ne-a dat ok la smantana si unt, cantitati mici, papanasii eu i-am servit cu putina smantana deasupra.
Galbenus de ou de 3 ori pe saptamana cate jumate, deci in total 1-galbenus jumate pe sapt. In zilele cu galbenus -fara carne!
Sigur Denis o sa fie bine cu rinichii, tu nu ai voie nici o secunda sa gandesti altfel!!!
Panaa, Fe se da profilactic, pana la 10 pic pe zi. decat ca trebuie sa incepi sa-i dai treptat cate 1-2 picaturi si sa cresti progresiv. Altfel se constipa rau de tot!
Roxanica, Leyla, sanatate multa bebeilor! Si pt una bucata sot de Laura!
Madaluta, e din cauza tiroidei, nu ai ce sa faci! Eu nu te-as sfatui sa iei nimik, eventual ceai de sanziene, care imbunatateste functiile tiroidei. Si neaparat tre sa iei pe cineva sa te ajute...Darius saracutul e cel mai vitregit la afacerea asta!!!Ce-a zis doctorul? Parca ziceai ca pe 20 ai programare?
La tema cu bucatelele de mancare...noi perseveram, dar pana acum esec total. Face orice cu el, dar nu le baga in gura. Si cred ca sunt singurele chestii pe care NU le baga in gura!!!
Si nu mai stiu ce voiam sa zic...ma duc la munca!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

adinazot spune:
 Asa pe fuga,asa ca sa nu uitati de noi,va imbratisez cu drag pe toate,si sa imi scuzati lipsa de timp...imi e dor de voi,noi suntem bine,sper sa ne ocoleasca virusii!!!
doresc sanatate la toti fulguletii plus mamicile si taticii
Si EU VREAU AELITA INAPOI!!!
Felicitari mamicilor cu BB 2!!!Mult curaj pe voi
Si inca o data ,sa nu ne uitati:pozica si inca o pozica
Si MAMI,ms pt retete,ff utile
VA PUUUUUUUUUUP
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

dandusa spune:
quote:
Originally posted by OanaCat
Dimineata a luat mobilul lui tasu l-a pus la ureche si a inceput sa -l strige.Am ras cu lacrimi ca tasu era langa ea si ii raspundea si ea se uita cand la telefon cand la tasu si radea.
super tare...
,mi-o si imaginez...

bamboletta spune:
 Neata 
S-a trezit de vreo 3 ori azi noapte 
deci sunt cu 
in sus 
intr-un final a adormit cu noi in pat 
Laura-sper sa nu ia nimic Dani
aseara i-am facut ciorbita sper sa pape,o sa-i pun zeama,bucatele de legume si carnita de pui
ca doar nu o sa pape numai zeama,pana acum manca piure de legume 
zahar nu am folosit deloc,doar ce a fost pe la borcanele,lamaie ii pun in branzica calcica 
depinde ce pete ai pe corp,eu am facut zona zoster acum vreo 2 ani
mi-a zis ca e pe fond nervos 
din cand in cand imi mai apare daca ma enervez prea tare,mi-a iesit doar o singura pata 
Asiza-smantana a papat de vreo 3 ori in combinatie cu altceva,galbenus 2 ori pe sapt 
leyla-sanatate la puiut 
Dandusa-
 frumoasa povestea tripletilor
sa te tii cand o sa inceapa toti sa mearga
toti sa vb ![]()

Yagmur-
iupyyy a fauct Luca un pas singurel 

Danutz-bravo Maria-ta pt statul in picioare nesunstinut 
acus o ia la picior 
Oanacat-ce scumpa e 

Adinazot-
fetele
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

aka spune:
 neata. va spuneam ca m fost ieri la pediatra. sunt tare nemultumita de felul cum a controlat-o pe Cristina. era spre sfarsitul programului si avea un sictir...foarte rapid dezbracarea, sus pe cantar, nu tu vazut gat, palpat burtica, nimic...i-am aratat pielea uscata si crede ca e o dermatita. doar crede. asa ca dati zyrtec si fucidin. ma uit aseara si fucidin are si antibiotic 
. asa ca pas si la asta. si daca nu se rezolva problema duceti-va la un dermatolog. pana la urma trebuia sa zica asa de la inceput...nici o recomandare despre alimente care mai pot sa i le dau. de la mijlocul discutiei mai intra si asistenta cu registrul si se mirau amandoua cati copii a consultat...deci s-a terminat orice interes pentru copilul meu. puii mei, daca nu te poti concentra nu fa programari la 30 de copii intr-o zi. am plecat cu un car de nervi, asta dupa ce asteptasem la usa vreo ora. in fine trecem peste si cautam alt pediatru care sa aiba disponibilitate sa vada cum trebuie un copil. cine are de dat? pupici anticipat 
.
acum ma mai gandesc poate o supara si pielea de nu poate dormi noaptea. poate o mananca si nu stie/poate sa se scarpine. daca e fara body da cu mana peste burtica...azi noapte s-a trezit de vreo 5 ori si nu vroia decat sa stea cu tz in gura. daca o scoteam plangea. ce pot sa mai fac? daca o pun in patut e jale, plange rau...nu mai stiu cum sa procedez, am gresit-o rau cu somnul...
hai ca v-am stresat cu somnul/nesomnul Cristinei...
ma duc sa mai fac un pic de treaba ca doarme. pupici 
.
Monica 
de 
www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru inima Soniei

aka spune:
 daca aveti chef dati-ne si noua un vot. 
http://vedeta.himalayaherbals.ro/index.php?page=galerie&pagina=33
Monica 
de 
www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru inima Soniei

dianocica spune:
 fac eu capitol nou
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06 

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius