Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (81)
Raspunsuri - Pagina 18
asiza spune:
Desiree, Dia, multumesc pentru promptitudine! 
...auzisem si eu varianta cu 1 galbenus pe saptamana doar pana la 1 an...
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by asiza
Dia, deci totusi esti prin preajma?!?..hmmm, ce ti-e si cu dependenta asta...
...
Oana cuDenis Cristian (19 decembrie 2006)
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
mi-am luat 10 min inainte de baie, ca nu puteam sta deoparte cred ca ma duc sa bag
un vin de porto de la mama lui pt aniversarea dianocicai ... ca doar e din familie, nu? sa ma bucur si io bai nene, cu retetele alea, am senzatia ca nici sa le citesc nu stiu, darmite sa le fac... le-am salvat, ca poate cand oi avea 3 copii o sa devin subit gospodina si o sa ma apuc sa le si fac

Dia
de
Oana 29.11.06 Impotriva bannarii aelitei
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez
asiza spune:
Leyla, sanatate multa micutului Kaan! LA fel patiram si noi: muci la greu...azi e ceva mai bine (implicit sper sa avem o noapte mai buna), dar azi-noapte ne-a terminat...cred ca l-am aspirat de cel putin 5 ori ca abia putea respira micutul din cauza secretiilor nazale abundente...iar cand aspiram, bineinteles ca avem copil urlator caruia ii sarea somnul si iar se chinuia sa adoarma vreo 2 ore, timp in care maraia sau radea sau ne calarea pe amandoi...si uitea asa, Denis a avut parinti zombie azi...dar ce mai conteaza? Bine ca-i e bine copilului, manca-l-ar mama
...
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Dia1609 spune:
na, ca m-am intors din drum ca sa va spun si voua ce proasta sunt: am salvat intr-un document nou retetele alea si cand sa inchid compu', imi da acolo ca la prosti: save? si io: nooooo 

... na, altadata mai fac asta, o fi si maine o zi... pana la bb3 mai am timp, nu? ![]()
Dia
de
Oana 29.11.06
Impotriva bannarii aelitei
Teutz spune:
Offf, Doamne ce trist! Sa se odihneasca in pace micutul Edy! E asa de nedreapta viata asta uneori!
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
asiza spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
na, ca m-am intors din drum ca sa va spun si voua ce proasta sunt: am salvat intr-un document nou retetele alea si cand sa inchid compu', imi da acolo ca la prosti: save? si io: nooooo... na, altadata mai fac asta, o fi si maine o zi... pana la bb3 mai am timp, nu?
Diade
Oana 29.11.06
Impotriva bannarii aelitei
las' ca-ti dau io pe mess, cand ai timp, un send file si ti le trimit pe toate...da' dai un vin de porto si la subsemnata??? Ca
acilea...Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)Slideshow Ingerasul nostru drag
dandusa spune:
Laura,
la intrebarea cu zaharul,parerea mea este ca in cantitate mica...,este ok...,dar la cit de putin sau deloc se simte,mai bine nu mai pui...
Daca te consoleaza cu ceva si biscuitii contin zahar...,ba mai mult eu nu-i dau albus de ou,dar biscuitii de la Nestle speciali pentru bebei,contin ou...
,asa ca puii mei...si cu zaharul la fel...,nu-i adaug in nimic...,dar i-am dat biscuiti care contin zahar...
la intrebarea cu lamiia,categoric NU!!!
mie,personal imi fac rau citricele...,asa ca,ei n-am sa-i dau...curind...
De ce nu cumperi fructoza,daca tot vrei sa-i mai schimbi ceva?...Fatima zicea ca o poti folosi si se gaseste la magazinele naturiste...,personal nu am folosit...
Cu mincarimea...,eu nu cred ca-i ceva normal...,mai ales ca te scarpini...,sa nu fie vreo alergie de la ceva de mincare...,cu ceva ani in urma,am facut pe sistem nervos o alergie de care zici,eram plinaaaa din cap pina in picioare,dar nu ma scarpinam...,asa ca mare grija...
Smintina eu ii dau,tot in cantitati de genul o lingurita adaugata in legume,ciorbita sau altceva...Galbenus de ou ii dau o singura data pe saptamina...
daca vreti ceva dragut,cititi aici , o poveste incredibil de frumoasa,niste copii minunati si niste parinti deosebiti...,asta asa...,ca sa nu ne mai plingem ca ne este greu...,daca aveti timp,vizonati poze si filme,cele noi sint la pagina 11 a capitolului...
Teutz spune:
Asiza, multa sanatate lui Denis! Sigur va fi ok urografia! Asteptam vesti bune saptamana viitoare!
OanaCat, felicitari lui Nicole pt mersul de-a busilea!
Fatima, felicitari si voua pentru succesul operatiunii "nopti mai linistite, parinti mai odihniti"!
Multumim pt lamuririle referitoare la sufleuri/budinci!
Anateo, sanatate multa lui Teo si multa rabdare tie!
Dianocica, la multi ani fericiti de casnicie! 
Lavinia, sunt convinsa ca Mihaita va trece cu brio peste operatie! Fii optimista, ca va fi bine, o sa vezi!
Mami n-d, multumim pentru retete! Super!
Ruxandra, interesant subiectul Alimentatia dupa diaree! Multumim!
Dolores, eu i-am dat 2,5 ml de Eurespal de 3 ori/zi, cu o seringa. Cred ca-l poti pune si in ceai. Multa sanatate lui David!
Ruxandra, mortal conu' la concert!
M_monique, si voi cu rosu in gat, mai? Offf! Insanatosire grabnica zmeului!
Madaluta, saracuta de tine, tare greu trebuie sa-ti fie! Incearca sa gasesti o bona sau pe cineva care sa te mai ajute, macar pana trece perioada asta de greturi. 
Aka, va doresc sa fie o dermatita simpla, nu atopica!
Laura, nu stiu daca e voie sau nu, dar eu zahar nu-i dau (nici fiert nici nefiert), iar lamaie nici atat, pentru ca Alexia are inca probleme de reflux si aciditate gastrica.
Asiza, incepand de acum trei saptamani eu ii mai pun Alexiei cate o lingurita de smantana in piureul de legume, dar rar, nu in fiecare zi. Cred ca i-am dat de vreo patru ori pana acum. Galbenus de ou ii dau o singura data pe saptamana.
Leyla, sanatate multa lui Kaan!
Dandusa, foarte frumoasa povestea tripletilor! Cat sunt de scumpi toti trei!
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
panaa spune:
....offff, offf, offff..ajung si eu sa scriu numa'cand voi "sfarsiti" capitolul....
...ar fii atatea de zis....nici nu stiu ce ar trebui sa spun: ca AM ARUNCAT SCUTECUL sau CA L-AM PRINS?...ehe, oricum, nu beau eu cafeaua cu voi asa ca mai bine ssshst!
FELICITARI MAMICILOR CARE SUNT DIN NOU 2 IN 1!!! BB-EI SANATOSI!!!
O VREM PE AELITA INAPOI!!!
dianocica LA MULTI ANI!!! si sa dea DD ca fiecare an prins in cercul dragostei voastre sa fie mai fericit, mai pasional si mai solid!!!
asiza galbenus se da 1 data pe saptamana...si, in ziua in care se da galbenus, nu se da carne...prea multe proteine....
mami MULTUMIM PENTRU RETETE! Sunt grozave! Grozav ar fi dak as avea timp sa fac macar una din ele.......
...despre noi...are mama fetita mare: 10 luni!!!! .....a inceput de-a busilea de vreo 2 saptamani, iar azi, adicatelea, ieri, s-a ridicat singurica in patutul ei!!!!!
Am fost la control acu'2 zile:
- are 9.000 gr, 76 cm;
- "putin" rosu in gat (dedicatie de la parinti, care au fost raciti, tati mai rau, mami mai moale...) dar nu ne-a dat nimic pt ca nu face febra....
- ne-a dat trimitere la ortoped pt ca atunci cand paseste, piciorul stang il pune mai in lateral....apropo, FETELE CARE ATI FOST LA ORTOPED IN BUCURESTI IMI PUTETI RECOMANDA UN DR.BUN?
- ne-a dat fier....nush ce sa fac...SA-I DAU? nu da copchilu'semne de anemie...dar m-a intrebat dak i-am dat pana acu..NU...asa ca mi-a dat sa-i dau....
...in rest, A VENIT TOAMNA!!! A VENIT FRIGUL!!!!brrrr....fug la culcare....
...apropo, V-A ZIS CINEVA PE ZIUA DE ASTAZI CA: SUNTETI MINUNATE!!!?!
Mirela si Ana Mihaela 20.11.2006
La mare 2007
varsta anei
Laura13 spune:
prind eu scutecul azi.... e o vreme in iasi care te trage la somn, ma rog, pe toata lumea, mai putin pe dani 
asiza pt ca dani avea o usoara anemie pediatra mi-a spus de 2 ori pe sapt ou, de 2 carne de vita, de 2 ori ficatel si o singura data carnita de pui
smantana mie mi s-a spus ca nu......am explicat pe undeva cu acizii grasi saturari, adica rai
multumesc pt rasp......dar cum il conving sa bea si altceva in afara de suc de fructe????????
leyla, panaa multa sanatate copilasilor!
deci panadol nu, dar ce fac, in afara de a arunca cheia
, ca sa nu se imbolnaveasca si dani de la florin? ca va dati seama ca izolare totala nu se poate! si asa florin nu prea sta cu el si dani cand il vede e asa nedumerit......de ce nu ma ia tati in brate????
va pupic, o zi buna buna va doresc
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006