Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (81)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by Laura13

dandusa nu, nu am priceput cum e cu carnita fiarta, zeama de carnita, etc. intrebarea era daca ii dai zeama....adica nu ii dai piureul clasic?? ca noi numai asta papam. deci e ok sa ii dau ciorbita, dar ii mai dai si "felul doi" sau se satura cu zeama ai? cam asta nu pricep, nu stiu daca ai priceput tu ce nu pricep eu

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

noua pediatra ne-a zis asa: pireul de legume + carne si la final se da supa/zeama/cum vreti sa-i ziceti, ca sa inceapa sa se obisnuiasca cu 2 feluri... nu se da supa prima data ca se umfla cu apa si nu mai papa pireul

Dia de Oana 29.11.06

Impotriva bannarii aelitei

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

dandusa [omulet caruia tocmia i s-a aprins beculetul] deci totusi pasezi. eu ciorbita o fac cu legume taiate ffffff marunt, in robot, nu stiu ce as putea sa pasez. dar acum am inteles cum faci tu. buna ideea cu crutoanele.
lavinia eu stiam ca la bb numai paine alba.
dianocica sa fiti mereu la fel de fericiti toti trei!
poate patru??!!
ruxandra filmeaza-i!!!
donia de ce nu credeai in imbratisari?
miro multumim pt retete!
bambo sarea??!! mai, mai....ce fata curioasa ai!
madaluta eu stiu ca metroclopramid....sau cum o fi....nu e voie in primul trimestru. multa sanatate!
pt toate mamicile mai putin dianocica, a carei parere cred ca o stiu .....zahar nefiert, sau fiert e voie??? lamaie e voie? i-am dat lui dani o lingurita din ceaiul meu de tei si i-a placut....era cu muuuulta lamaie si un pic de zahar. si cum el bea numai suc......as fii tare fericita sa ii pot da lamaie si un picut de zahar.
mai trebuia sa zic, dar fug in pat, ca nu se stie cum o fi la noapte. florin doarme in sufra, mi-e asa de mila de el. e distrus. mie petele de pe picioare mi se extind, ma mananca ceva de groaza.....a facut cineva vreodata ciuperca pe corp? pe fond nervos....stiu ca se face, tare imi e ca asta am si eu.....daca nu trece, dermato ma paste
somnic usor

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

dianocica, sa ne zici maine neaparat cum ai scapat de neprihaneala (mie pe sms te rog, ca altfel stau pe jar toata ziua, ca stii ca mai apuc sa citesc doar seara) ... te-a batjocorit?, sau cum? natalia zici? hmmm... la un nume de baiat v-ati gandit?

Dia de Oana 29.11.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

A_dejule, ai grija ca la asa strai festiv musai trebuie si freza adecvata ...de-abia astept sa te vad cu tzoalele alea pe tine! Vei fi gagica de gagica!
Mirona, multumim mult pentru retete! ...si mai multumim ca ti-ai facut timp sa treci protocoalele alea pe prima pagina ...

Mai intreb si eu o data: E ok smantana deja?

Madaluta, imi imaginez cat de greu trebuie sa-ti fie...mama ta sau soacra ta nu pot veni sa-l ia pe Darius la plimbarica macar cateva ore pe zi? Ai grija de tine!
Laura, sanatate sotului tau...eu nu cred ca i-as da lui Denis Panadol doar asa, preventiv...oricum izoleaza-l pe Florin de copil...
Ktrinel, multumim pentru vesti! Cred ca era corect ca jojo_miha sa spuna aici ce avea de spus...cat despre "isteria maselor" (vorba Dianocicai) a spus Diana tot ce-as fi spus si eu! Oricum e trecuta la noi pe prima pagina la prieteni dragi, asa cum a fost ea pentur noi, ceea ce spune multe!
Lorym,ce mai faceti voi?
Alexandraaaaaaa...chiar daca vii in miez de noapte, dar scrie si tu cateva randuri despre voi sa stim ca sunteti bine! Te tine Mark in priza ? ...
Donia

Intrebare: de cate ori pe saptamana ii pot da galbenus de ou?

Dia, pupici...poate apuci in week-end sa mai scrii una alta de voi si de micuta nazdravana!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Deci, dupa ce saptamana trecuta ne laudam ca suntem sanatosi tun, raportam si noi: avem MUCI (scuzati denumirea plastica), ca atare fuse o zi groaznica, Humex nazal si batista minunata la greu (numai cand ma vede ca ma apropii cu ceva de nasul lui urlaaa), apoi vomat de vreo trei ori la greu, dupa Stodal, dupa Ambroxol, dupa Panadol, era plin de voma, in par, urechi, ochi...(din nou scuzati detaliile). Si asa de bine papase la pranz... Acuma pe seara nu mai tusea deloc dar tot fornaia...si asa s-a foit pana sa adoarma.... Deci, ia sa vedem, cine a deschis oficial sezonul cu "toamna asta sunt in trend mucii"?
Am citit tot, da nici nu mai stiu ce ca pe o parte o intrat si pe aialalta o iesit.
Asa, vreau sa le felicit si eu si pe Ingerasa si Aelita, sa duca cu bine pana la capat misiunile de mamici de bb2.
Vazut multe retete, trecut la catastif, sa speram ca le vom si pune in aplicare candva.
Asa, A_deju, bine-ai revenit!
Yagmur, nu cred ca mai ajungem la Cluj sezonul asta, sotul a fost de joia trecuta pana ieri acolo, dar initial plecase pana duminica si uite-asa s-a facut miercuri ca daca stiam ca sta asa mult veneam si noi...iar sapt viitoare ne caram in Antalya iar el pe 15 oct termina treaba acolo si vine dupa noi...asa ca...next time.
Ma duc si eu sa-mi odihnesc oscioarele ca mi-a ajuns pe ziua de azi, si cine stie cum o fi pana dimineata.
Noapte linistita tuturor!

Mergi la inceput

laura, du-te oricum la dermato, sa nu fie vreo chestie contagioasa si s-o ia dani ... sa va faceti bine repede

Dia de Oana 29.11.06

Mergi la inceput

asiza, de 2 ori/sapt. galbenus, iar despre smantana, noua pediatra ne-a zis numai fiarta in ciorba, dar nu asa simpla deocamdata

Dia de Oana 29.11.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by asiza

Intrebare: de cate ori pe saptamana ii pot da galbenus de ou?

un ou (galbenush) pe saptamana, din cate stiu eu!

acu vezi si tu cum il imparti..sferturi..jumatati !!!

Alina,mami de Mihnea-Octavian

varsta Octavian;

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sosonica, ne rugam pentru tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Laura, si parerea mea n-o stiai? ...clar NU zahar deocamdata, e nesanatos si pentru adulti daramite pentru un sufletel asa miculutz...cat despre lamaie, desi eu nu-i dau inca, nu cred ca face rau in cantitati infime!

Dia, deci totusi esti prin preajma?!?..hmmm, ce ti-e si cu dependenta asta......

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

madaluta, saraca de tine, ce greu trebuie sa-ti fie... of, trebuie neaparat sa gasesti pe cineva sa te ajute (bona, mama, soacra ) ... pt greturi in primul trimestru eu bagam acasa limonada si la servici suc de lamaie+lime de la santal la greu...functiona... si chestiute sarate dimineata pe stomacul gol gen covrigei ... medicamente n-am luat... da' vezi, ca bine zic fetele, cauta ceva naturist ca poate merge asa .. ai ajuns la control la dr?

Dia de Oana 29.11.06

Mergi la inceput