Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (81)
Raspunsuri - Pagina 16
a_deju spune:
quote:
Originally posted by dianocica
a dejule te balbai?biotics baby. sa fie pt cupii, nu pt oameni mari. ca noi. adica eu. adica
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
pai biotics baby am si scris... ce sa-ti fac daca stai cu bunghiu' si te uiti la oameni inainte sa editeze.. :)))) hai, spor la raze luminoase :)) vezi ca e program de lasere nush pe unde prin shientru, pe la dambovicioara.. :))
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
a_deju spune:
si apropo de ziua bucurestiului... fetele din bucuresti care aveti cu cine sa lasati copiii.. am inteles ca chiar se merita, si anume: muzeele deschise toata noaptea, moca, teatrele performeaza toata noaptea, moca, nush ce expozitii de arta pe la nush ce galerii, moca... acuma nush daca era vb de in seara asta, sau in week-end, oricum..mie mi-ar place :)
acestea fiind zise, ma retrag si eu la teveu, ca mama nu mai suporta dom'le sa-i tacane tastele in cap.........
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
a_deju spune:
... nu inainte sa confirm ca am receptionat mesaju' si cum nu prrea mai am cum sa dau inapoi...o sa pun poze.. la tol festiv, si cu sarmaua-n bot... ca daca nu-mi da sarmale, ma duc cu ginerica la ma-sa acasa sa-mi faca :)))))))))))
byeeeeeeee
dandusa spune:
quote:
Originally posted by a_deju
... nu inainte sa confirm ca am receptionat mesaju' si cum nu prrea mai am cum sa dau inapoi...o sa pun poze.. la tol festiv, si cu sarmaua-n bot... ca daca nu-mi da sarmale, ma duc cu ginerica la ma-sa acasa sa-mi faca :)))))))))))
byeeeeeeee
Deea, mami de Eric (15.12.2006)www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
eu zic sa te interesezi din prima de meniu...si daca n-au sarmale,la 12 noaptea furi mireasa si ceri un platou de sarmale ca plata...si atunci sa te tii distractie...
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Laura13
dandusa nu, nu am priceput cum e cu carnita fiarta, zeama de carnita, etc. intrebarea era daca ii dai zeama....adica nu ii dai piureul clasic?? ca noi numai asta papam. deci e ok sa ii dau ciorbita, dar ii mai dai si "felul doi" sau se satura cu zeama ai? cam asta nu pricep, nu stiu daca ai priceput tu ce nu pricep eu
Lauralui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
ciorbita de vacuta eu numesc o combinatie care contine zeama, legume si carnita...,toata "chestia" asta eu o numesc ciorba...,deci la mine doar zeama simpla ,nu inseamna decit zeama de ciorba...,nu inseamna ciorba...
eu ii dau zeama, legumele si carnea toate amestecate...,doar ca ii pun mai putina zeama,pentru ca dupa ce o pasez sa nu-mi curga siroaie din lingurita...si daca mai este nevoie adaug si crutoane de piine prajita...,pentru ca inmuiate sa-mi faca combinatia mai solida,sa pot sa i-o servesc cu lingurita...,cam asta e...
dandusa spune:
am uitat sa zic...
da,se satura doar cu asta ,avind in vedere ca papa si carne si legume...
ii place foarte tare...
asiza spune:
quote:
Originally posted by roxanica2006
Asiza, cum a fost la controlul la rinichi?? Toate bune, sper!
ROXANAsi
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
Hmmmm...Multumim de intrebare, draga mea ardeleanca...

...Nimic nou sub soare de acum 3 luni. Dilatatia inca e acolo, aceleasi dimensiuni ca si la controlul de data trecuta; chestia buna e ca nu s-a marit dilatatia pe rinichi...mai multe dupa UROGRAFIE, care va fi intr-o zi sapt viitoare si de care mi-e frica de mor...va trebui sa-i puna branula si sa-i injecteze lichid de contrast, apoi il vor radiografia la 7 min si la 20 min...Medicul mi-a spus sa nu-mi fac grija, ca cistografia (peste care am trecut deja) a fost mult mai "grea" decat ceea ce urmeaza...dar mie mi-e tare tare groaza, dar trebuie, sa vedem exact ce si cum si de ce...In fine, asta e pe scurt!In alta ordine de idei ieri ti-am promis ca te tin la curent cu ce spune medicul despre raceala lui Denis...Mi-a spus doar ser, aspirat la greu si Vibrocil...nici Panadol a zis sa nu- mai dau daca nu a facut febra. Dar vad ca David si tuseste...si noi am luat Eurespal candva acum 2 luni cate 5 ml, dar nu mai stiu de cate ori pe zi (aviz si Dolores)...Eu va doresc multa sanatate si daca trebuie, da-i si antibiotic sa nu care cumva sa faca ceva complicatii urate. Pupam dulce

..si sa-ti traiasca puiul sa creasca mare vanjos Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
asiza spune:
quote:
Originally posted by dianocica
gata distractia, capul la fund! era un banc vechi si prost...oricum, eeu plec. va pup...[omulet care si sufla nasul in batista] ma duc la sexos...sa vedem cum ii cu neprihanirea aia...ma simt de parca as pleca din tara...auzi, sa ies de pe forum la 9jumate...pfiu...
a, cica azi e ziua bucurestiului. in caz ca voiati sa sarbatoriti ceva si n-aveati ce..
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

...S-aveti muuulti ani fericiti impreuna si poate, cine stie, merita sa ne parasesti asa devreme in seara asta, poate vine Nataliaaaaaaa! 
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by Laura13barbatul e cobza de racit, e varza, e distrus....ma rog, ati priceput. in afara de izolare, contact ffff redus cu bb, e ok daca ii dau lui dani panadol seara? cate 5 ml? i-am dat aseara si in seara asta. e ok? e rau? sa ii dau altceva? mi-e tare frica sa nu raceasca!!!!!!
MULTUMESC!
Lauralui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
sa poarte masca in permanenta ... si ar fi f bine sa-l inchizi inr-o camera si sa arunci cheia
Dia
de
Oana 29.11.06 Impotriva bannarii aelitei
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

. va pup...[omulet care si sufla nasul in batista] ma duc la sexos...sa vedem cum ii cu neprihanirea aia...ma simt de parca as pleca din tara...auzi, sa ies de pe forum la 9jumate...pfiu...
barbatul e cobza de racit, e varza, e distrus....ma rog, ati priceput. in afara de izolare, contact ffff redus cu bb, e ok daca ii dau lui dani panadol seara? cate 5 ml? i-am dat aseara si in seara asta. e ok? e rau? sa ii dau altceva? mi-e tare frica sa nu raceasca!!!!!!