Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (81)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by marani

ce ati administrat bblusilor pentru refacerea florei intenstinale atunci cand le-ati dat antibiotic?

Ajutati-o pe Sonia

mamica de bubamara (02.12.2006)

biotics baby parca, din ce-mi amintesc de pe la fete... sa fie oare vb despre www.pcfarm.ro/produs/1756/Biotics-Baby---Ozone" target="_blank"> asta ???

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

multumim minunatelor pentru urari .
am fost azi la doctorita. avem 9 kg si 71 cm. de cateva zile i-au aparut cateva zone de piele aspra pe burtica. si a vazut-o azi si a zis ca e dermatita. speram sa treaca cu ce ne-a dat ea. si sa nu fie atopica. in rest toate bune. nici o schimbare la somnul de noapte cu toate ca doarme cu noi in pat. se trezeste tot de 3-4 ori. uitasem sa va spun ca merge bine dea buselea si se ridica pe orice e mai inalt.
Dianocica sa fiti fericiti iar Natalia daca am retinut bine sa vina cand vreti voi .
Flore nici eu nu am onoarea sa vina rusii. dar nici la doctor nu am fost de cand am nascut. daca nu vin pana la un an mi-am propus sa merg sa ma vada cineva.
Mami multumim pentru retete. le-am copiat, cred ca am sa incerc sa diversific intai meniul nostru si apoi pe al Cristinei

gata ma striga. pupici pentru toti

Monica de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru inima Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:

ce ati administrat bblusilor pentru refacerea florei intenstinale atunci cand le-ati dat antibiotic?

Ajutati-o pe Sonia

o pediatra ne-a dat biotics cum zis a-deju, 5 plicutele pe 5 zile, adminstrat in ceai, apa, fructe, lapte, etc

si alta ne-a dat calciu carbonic, praf, 3 vf de cutit de 3 ori pe zi, administrat in acelasi mod

Alina,mami de Mihnea-Octavian

varsta Octavian;

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sosonica, ne rugam pentru tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by Donia

desiree, multumesc pentru papanasi, se pot face si in ulei?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

habar n-am da cred ca pt cei prajiti e alta reteta

eu am postat reteta mironei de acum cateva zile!!!

mirona, hai cu reteta de papanasi prajiti!

pup

Alina,mami de Mihnea-Octavian

varsta Octavian;

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sosonica, ne rugam pentru tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

quote:
Originally posted by a_deju

quote:

Ajutati-o pe Sonia

biotics baby parca, din ce-mi amintesc de pe la fete... sa fie oare vb despre www.pcfarm.ro/produs/1756/Biotics-Baby---Ozone" target="_blank"> asta ???

DA, Da,Biotics Baby.

Andreea, da tu te-ai interesat de meniul de la nunta?
Eu n-am mai vazut demult picior de sarmaluta pe la nunti..
Acu se poarta OZN-urile.. somon,icre rosii,chestii din astea mai occidentale!

Da sa nu te prindem ca nu bagi poza cu tine sexoasa!

Dolores,

Multa sanatate lui David!
Si eu 3 ori/zi stiam da nu mai stiu cat ii dadeam.Oricum nu am resuit sa-i dau decat de vreo 4 ori in total si dupa aia a inceput sa vomite de la el..

Donia,

Multumesc de incurajare..asa ma imbarbatez si eu!

Ce fel de paine e voie la bbei?Alba sau integrala?Sau nu are a face?

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Da.Da, asta e!

1/2 /zi

Andreea,nu fa pe-a niznai-ul.. ne bagi poze cu tinuta sexoasa?

Dolores,multa sanatate lui Davidutzul.
Off

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Pfuai..ce mesaj haotic am reusit sa scriu...

Nu stiu sa-l repar...

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

a dejule te balbai? biotics baby. sa fie pt cupii, nu pt oameni mari. ca noi. adica eu. adica

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

gata distractia, capul la fund! era un banc vechi si prost...oricum, eeu plec . va pup...[omulet care si sufla nasul in batista] ma duc la sexos...sa vedem cum ii cu neprihanirea aia...ma simt de parca as pleca din tara...auzi, sa ies de pe forum la 9jumate...pfiu...

a, cica azi e ziua bucurestiului. in caz ca voiati sa sarbatoriti ceva si n-aveati ce..

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

barbatul e cobza de racit, e varza, e distrus....ma rog, ati priceput. in afara de izolare, contact ffff redus cu bb, e ok daca ii dau lui dani panadol seara? cate 5 ml? i-am dat aseara si in seara asta. e ok? e rau? sa ii dau altceva? mi-e tare frica sa nu raceasca!!!!!! MULTUMESC!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

dandusa nu, nu am priceput cum e cu carnita fiarta, zeama de carnita, etc. intrebarea era daca ii dai zeama....adica nu ii dai piureul clasic?? ca noi numai asta papam. deci e ok sa ii dau ciorbita, dar ii mai dai si "felul doi" sau se satura cu zeama ai? cam asta nu pricep, nu stiu daca ai priceput tu ce nu pricep eu

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput