Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (81)
Raspunsuri - Pagina 15
a_deju spune:
quote:
Originally posted by maranice ati administrat bblusilor pentru refacerea florei intenstinale atunci cand le-ati dat antibiotic?
Ajutati-o pe Sonia
mamica de bubamara (02.12.2006)
biotics baby parca, din ce-mi amintesc de pe la fete... sa fie oare vb despre www.pcfarm.ro/produs/1756/Biotics-Baby---Ozone" target="_blank"> asta ???
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
aka spune:
multumim minunatelor pentru urari
.
am fost azi la doctorita. avem 9 kg si 71 cm. de cateva zile i-au aparut cateva zone de piele aspra pe burtica. si a vazut-o azi si a zis ca e dermatita. speram sa treaca cu ce ne-a dat ea. si sa nu fie atopica. in rest toate bune. nici o schimbare la somnul de noapte cu toate ca doarme cu noi in pat. se trezeste tot de 3-4 ori. uitasem sa va spun ca merge bine dea buselea si se ridica pe orice e mai inalt.
Dianocica sa fiti fericiti iar Natalia daca am retinut bine sa vina cand vreti voi
.
Flore nici eu nu am onoarea sa vina rusii. dar nici la doctor nu am fost de cand am nascut. daca nu vin pana la un an mi-am propus sa merg sa ma vada cineva.
Mami multumim pentru retete. le-am copiat, cred ca am sa incerc sa diversific intai meniul nostru si apoi pe al Cristinei ![]()
gata ma striga. pupici pentru toti
Monica
de
www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru inima Soniei
desiree spune:
quote:
Originally posted by maranice ati administrat bblusilor pentru refacerea florei intenstinale atunci cand le-ati dat antibiotic?
Ajutati-o pe Sonia
o pediatra ne-a dat biotics cum zis a-deju, 5 plicutele pe 5 zile, adminstrat in ceai, apa, fructe, lapte, etc
si alta ne-a dat calciu carbonic, praf, 3 vf de cutit de 3 ori pe zi, administrat in acelasi mod
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sosonica, ne rugam pentru tine!
desiree spune:
quote:
Originally posted by Donia
desiree, multumesc pentru papanasi, se pot face si in ulei?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
habar n-am da cred ca pt cei prajiti e alta reteta
eu am postat reteta mironei de acum cateva zile!!!
mirona, hai cu reteta de papanasi prajiti!
pup
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sosonica, ne rugam pentru tine!
Lavinia_P spune:
quote:
Originally posted by a_dejuquote:
Ajutati-o pe Sonia
biotics baby parca, din ce-mi amintesc de pe la fete... sa fie oare vb despre www.pcfarm.ro/produs/1756/Biotics-Baby---Ozone" target="_blank"> asta ???
DA, Da,Biotics Baby.
Andreea, da tu te-ai interesat de meniul de la nunta?
Eu n-am mai vazut demult picior de sarmaluta pe la nunti..
Acu se poarta OZN-urile.. somon,icre rosii,chestii din astea mai occidentale!
Da sa nu te prindem ca nu bagi poza cu tine sexoasa!
Dolores,
Multa sanatate lui David!
Si eu 3 ori/zi stiam da nu mai stiu cat ii dadeam.Oricum nu am resuit sa-i dau decat de vreo 4 ori in total si dupa aia a inceput sa vomite de la el..
Donia,
Multumesc de incurajare..asa ma imbarbatez si eu!Ce fel de paine e voie la bbei?Alba sau integrala?Sau nu are a face?
Deea, mami de Eric (15.12.2006)www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
Da.Da, asta e!
1/2 /zi
Andreea,nu fa pe-a niznai-ul.. ne bagi poze cu tinuta sexoasa?
Dolores,multa sanatate lui Davidutzul.
Off
minunea mea
dianocica spune:
a dejule te balbai?
biotics baby. sa fie pt cupii, nu pt oameni mari. ca noi. adica eu. adica 
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
dianocica spune:
gata distractia, capul la fund! era un banc vechi si prost...oricum, eeu plec
. va pup...[omulet care si sufla nasul in batista] ma duc la sexos...sa vedem cum ii cu neprihanirea aia...ma simt de parca as pleca din tara...auzi, sa ies de pe forum la 9jumate...pfiu...
a, cica azi e ziua bucurestiului. in caz ca voiati sa sarbatoriti ceva si n-aveati ce..
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
Laura13 spune:
barbatul e cobza de racit, e varza, e distrus....ma rog, ati priceput. in afara de izolare, contact ffff redus cu bb, e ok daca ii dau lui dani panadol seara? cate 5 ml? i-am dat aseara si in seara asta. e ok? e rau? sa ii dau altceva? mi-e tare frica sa nu raceasca!!!!!!
MULTUMESC!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Laura13 spune:
dandusa nu, nu am priceput cum e cu carnita fiarta, zeama de carnita, etc. intrebarea era daca ii dai zeama....adica nu ii dai piureul clasic?? ca noi numai asta papam. deci e ok sa ii dau ciorbita, dar ii mai dai si "felul doi" sau se satura cu zeama ai? cam asta nu pricep, nu stiu daca ai priceput tu ce nu pricep eu![]()
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006