Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (81)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Asiza, cum a fost la controlul la rinichi?? Toate bune, sper!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

roxanica2006 si al meu tot asa face. deocamdata ii dau doar ambroxol.

azi i-am facut zmeului papanasi. i-am pus unul pe o farfurie, ii ideea ca-l va lua cu mana. si cand colo, farfuria a fost mult mai interesanta.
pt ca varianta asta nu a dat roade, i-am zdrobit papanasi cu furculita si i-am amestecat cu fructe. cu greu i-am strecurat in gura.
asa ca am apelat la varianta de backup, si i-am dat cereale, in care am amestecat si putini papanasi.

si acum o intrebare pt fetele care au dat papanasi bebeilor: voi cum ati procedat?

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

eu nu mai pot tine pasul cu voi...imi este rau de mor..abia ma descurc cu darius, dar nu tot timpul azi de ex n-am puttu sa-i fac mancarica...pur si simplu nu puteam intra in bucatarie deschide frigiderul si simti toate mirosurile... toata ziua m-am chinuit..cip are un program infernal ..vine noaptea..sunt terminata...
voi ati luat ceva in sarcina pt greturi si vasrsaturi? eu nu pot manca nimic.absolut nimic si este a 3-a zi....nu credeam k imi va putea fia sa rau...si mi se rupe sufletul de darius...nu intelege nimic si plange dc il las singur cat stau in baie..vrea numai in brate sau sa mearga... dc stau putin intinsa si il las de capul lui precis ajunge intr-un loc periculos..si tot asa...
sper sa treaca mai rede perioada asta k simt k innebunesc
si la el mi-a fost la fel de rau da nu mai aveam inca un bb de ingrijit. stateam in pat si in baie...Acum nu mai tine...

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Conu si primu lui concert..

Transmit la tv de la Festival, Concert pt vioara si orchestra de Tchaikovsky, Orchestra Filarmonica din Londra, blabla.. si Matei dirijeaza de zor. Iar Grigore benganea pe langa noi. Ei si nu-l vad pe conu cum incepe sa dea si el la un moment dat din mana cu ochii tinta la frate-su..

fug inapoi. sunt mortali

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

ruxandra_sb te pomenesti ca s-or face dirijori.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Ruxandra, parca-i vad...Filmeaza, fa poze si apoi incanta-ne si pe noi!

David al meu

Mergi la inceput

madaluza, of, draga de tine...Eu am zis ca sunteti eroine , voi, toate mamicile cu bb2 la purtator Dar n-ai contactat inca o bona?? Sau mama ta nu poate veni sa te ajute macar pana treci de primul trimestru de sarcina??
M-monique, deci si Andrei tuseste....Si de cate zile o tine asa? Si eu i-am dat pana acum Ambroxol, acum am trecut pe Eurespal, poate-o fi mai eficient.

David al meu

Mergi la inceput

roxanica2006 de luni a inceput tusea. pana atunci a avut doar nasul infundat. marti am fost cu el sa-l vada si a zis ca are putin rosul in gat.
nu are febra, mananca bine si e vioi nevoie mare. acum i-ar devasteaza dulapurile. e zmeul zmeilor.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

ce ati administrat bblusilor pentru refacerea florei intenstinale atunci cand le-ati dat antibiotic?

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

madaluta, ai voie sa iei metoclopramid, fara sa intreci masura, evident.. si exista si la naturiste niste pastilute anti-greturi (eu luam cu pumnu' si efect..ioc...dar la tine poate functioneste, ca tu le ai cu de-astea :)) ). cat despre darius..din pacate..va fi din ce in ce mai greu.. pt ca o sa inceapa sa mearga la greu, si n-o sa mai stea locului nicio secunda, si oricat ai incerca sa-i explici...din pacate..inca nu are cum sa inteleaga.. incearca sa te aprovizionezi cu borcanase, pt situatiile in care nu ai cum sa-i faci de mancare, e f important si pt el sa fie alimentat corespunzator, si intr-un final..vorba fetelor...e nevoie de o bona, cineva care sa te ajute (si nu e vb numai de darius, da' mai e si o curatenie, o rufa de calcat..stii prea bine :) ). la doctor ai fost?? ti-a dat ok-ul? hai, pupici de la noi, multa sanatate, si evident, daca te pot ajuta cu ceva, oricand, oricum...cu mare placere

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput