Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (81)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

quote:
Originally posted by flore26

Mai exista vreo mamica printre noi, care alapteaza si nu i/a venit inca CM?? Ca mie inca nu, si o doctorita ginecolog zicea la tv ca trebuie sa vina pana la 6 luni,varsta bebelui, iar daca nu, este necesar un consult.

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 10
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI

eu. sper sa ajung si la consultatie zilele astea, aia de 6 luni
Daca crezi ca e anormal poate sun doctorul sa-l intreb...

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dayanara

donia am sa incerc cu legume fierte cartof sau morcov taiate mic de tot, merci

ah vad ca aia au si pagina in romaneste http://www.humana.ro/dhu_categorii.php

eu ii fac pireul din toate legumele la care adaug cartof si morcov bucatele sau carnita, depinde de zi; poti incerca la inceput cu o leguma mai moale. Succes!

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna seara,

am o intrebare pt cele care stiti si pt cele care ati dat EURESPAL la copii: cati ml? la cate ore? se poate da dizolvat in ceai? (din cauza gustului oribil numai asa l-a baut david)

multumesc pentru raspunsuri anticipat

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

dolores eu ii dau lui seba 5ml de 3 ori pe zi.cred ca poti si in ceai,de ce nu?eu il dau cu lingurita si apoi bea apa o tona,deci isi face singur ceaiulnu se da la ore fixe ca nu e antibiotic,dimineata-pranz si seara.

Mergi la inceput

Bambo, da, mi-a SPuS sa-i au bobitele asa din tub (cica nu e vie sa pui mana pe ele).

Ada ma musca tot mai des, de unde apuca, chiar si de tzitzi. Dar cand ma musca de tzitzi nu ii mai dau pana la masa urmatoare. Si are numai 3 dinti....

E si ea cu mainile pe tastatura, cica e interesant ce face mami acolo.

Mami multumim pentru retete, suna delicios.
Acum sa va intreb si eu ceva: in aproape toate retetele se gaseste smantana. Voi dati la bb deja smanatana? E ok?

Ada a papat de doua ori iaurt simplu de la Napolact si a avut mari dureri de burtica. Oare sa incerc alt iaurt sau sa nu ii mai dau.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

bebinuta - da sau asa, oricum am un borcanel cumparat de 10 luni si e cu bucatele, dar si pe ala mi.e frica sa i.l dau , pana la urma tot tre sa incep ...

http://community.webshots.com/user/dayannara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

quote:
Originally posted by luciaro

[quote]Originally posted by flore26

Am uitat : DIANOCICA daca doriti sa sarbatoriti deseara, la noapte, sau ...poti sa/l lasi pe dmic la mine...o singura problema este: trebuie sa doarma cu Alessia in pat...si daca aude Oana

Asaaaaaaaaa? Si daca aude Serban nu e nimic? Hmmmmmmmm [omulet foaaaaarte dezamagit] Sau profitati de faptul ca am zis ca ma duc la tuns... pai cat credeti ca dureaza un tuns, mai, minunatelor?

Lucia lui Serban-Alexandru (07.11.2006)
Poze luna a X-a

Poze Serban

Am facut/o de oaie Si Alessia m/a avertizat, dar na ...am zis sa/i fac un bine Dianei. Deci, treburile stau asa ... Alessia tot pe Serban il iubeste...relatia cu dmic e una de amicitie ...si mi/am pierdut cuvintele pe parcurs... Auzi ce gangane Alessia, cica doarme cu mine in pat si il lasa pe dmic in patut ...s/a rezolvat! SERBAN sa te uiti la poze , la semnatura, sunt unele cu floare la ureche, special pentru tine

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 10
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

dayanara eu dupa fiecare masa ii dau cate un biscuite. il pun pe masuta. il apuca si il roade.
i-am mai dat sa roada coaja de paine, boabe de struguri, pepene verde.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

bebinuta eu dupa ce i-am introdus iaurtul i-am dat sa guste si smantana.
pana acum am incercat iaurturile: sanlacta, zuzu, covalact si le-a tolerat bine. i-am dat iaurt normal, nu dietetic si nici foarte gras.
i-am dat si frisca. am cumparat frisca nebatuta de la sanlacta (are termen de valabilitate mic) am batut-o si i-am dat-o cu fructe. s-a lins pe bot.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Ruxandra, l-a ascultat pe David la plamani si a zis ca totul e in regula, nimic suspect. Nici dr, nu era prea convinsa ca ar fi cazul sa trecem pe antibiotic, de accea ne-a mai dat un termen de gratie pana maine sa urmarim starea lui David.Maine ar trebui s-o sun din nou.
Tusea e asa ... cum s-o descriu eu?? deci: se aude asa un fornait in nasuc, se aduna secretiile, el inspira si trage mucii aia, dupa care se inneaca si tuseste, facandu-si greata. Cand aspir cu batista secretiile sunt transparente, problema e ca nu de fiecare data reusesc sa scot ceva, chiar daca se aude fornaitul. parca e undeva mai adanc in nasuc.
Si e tuse in cascada, adica tuseste de vreo 3-4 ori. iti multumim ca ne porti de grija
Editez sa-ti mai spun, draga Ruxandra, ca David e tare bine, tare vioi, se joaca, gangureste, mananca la fel de bine, numai cand tuseste am mereu impresia ca acum acum varsa tot.
dolores, azi ne-a zis dr. despre eurespalu' asta, ca ma plangeam de ineficientul Ambroxol. Noua ne-a prescris 3ml/3ori pe zi. Oricum se prescrie in functie de greutatea micutzului.Cred ca e ok in ceai. Dar tuseste si David al tau?? Of, of, multa sanatate!! Voi ce tratament luati??

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput