Mamici de mai-iunie 2008 (6)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

multumesc burticutzelor de primire!
acuma...vreau sa va intreb daca e normal sa-mi vina sa de la pasta de dinti...azi e a treia zi cand nu ma pot spala calumea, ci numai pe dintii din fata...da si aia cu spasme...cre'ca isi face de cap bebelu asta!
cat priveste "alimentatia ca la carte" ...incerc sa inghit zilnic cate 2 kiwi,1-2 banane si un gref...infulec de zor branza + smant + ridichi sau castravete (ciudat, nu?), beau in fiecare dim un pahar de lapte...iar in rest papa obisnuita...

ioana
poze samburel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Mda si eu ma spal la fel pe dinti, din aceleasi motive... ziceam ca sunt eu mai sclifosita, dar imi vine sa vaaaars cum bag periuta in gura.
Alina, stiu ca fara acordul medicului nu prea ai voi zovirax sau acyclovir, mai bine dai cu un pic de ness, ca usuca mai repede sau pasta de dinti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Buna dimineata, o zi buna tuturor.
Dana acum sint mai putina panicata. Insa m-a cam dezamagit dr. Nu a vrut sa-mi dea hirtiutza care sa confirme sarcina. (si nici care sa-mi faciliteze sa fac analizele). Dar asta sa fie paguba noastra. sa fie bebele linistit.
Si mi-am facut 1001 ginduri.

Kristinik si CNico sa dati datele ptr. listutza. Una din noi va completa. Bine ati venit si sarcina usoara.
Alina imi pare rau insa nu stiu ce sa-ti recomand. Nu am avut herpes niciodata. Eu ma lupt acum cu minunatele cosuri ale pubertatii.
Cami sint mai calma. Insa iau in calcul si un alt medic la care sa merg. Acum sint ca un mielusel - astept analizele.
ioanara23 off... incerca cu sare [:))] Nu stiu nici o solutie. Schimba pasta de dinti. Acum exista cu diverse arome. eu sint o norocoasa, pina acum nu mi-a fost rau si nici greata. Sper sa-ti treaca si tie in curind.
Lilly79 eu cred ca sint cea mai rea mamica. Nu prea respect listutza. asta ptr. ca as minca orice acum. Mai putin legume si fructe. Sper insa sa nu fac excese. dar maninc duilciuri, creme, prajituri, peste sau specialitati din peste. Decit sa-mi fie pofta. vezi ce scuza perfecta am.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

cadina asa am pus, pasta de dinti, dar cu ness, cum sa fac, sa il amestec putin cu apa si sa pun acolo putina pasta din aia, cum, ca nu am pus niciodata!?

Alina 9+
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Cadina multumesc mult de raspuns...si cred ca asa fac. Ma programez la o echo normala...pt confirmarea ca sarcina e ok si apoi ma duc la dr mea.

Va poop si bun venit noilor burticutze!

Diana 7+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Avem o singura inimioara care bate!M-am lasat de 4 zile de tigari si mie frica sa nu patesc ca la Cristian cu sangerarile.De dimineata am vazut putin maro,sper sa nu se face rosu.Cred ca ii e dor de tigari...
DN-14 12 1973
Va pupic dulce!

6+ si Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"

Mergi la inceput

denisa, felicitari pt inimioara si pt renuntarea la fumat, stai linistita nu face eforturi ca sa fie totul bine!! am trecut datele tale la listuta.

mai era ceva de completat:

cenia um?

nickybr dn?

Alina 9+
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CNico spune:

Multumesc de primire.
E prima oara cind sunt activa, pina acum doar intram pe forum sa culeg informatii, asa ca va multumesc pentru ca existati.Referitor la date nu stiu exact ce date trebuiesc:
DN:6.12.1972
UM:29.07.2007
DPN: ??? (nu stiu cum se calculeaza)

Mergi la inceput

nico dpn-ul tau este 2 mai 2008! vezi ca sus in stanga paginii, la cap. sarcina este un subcapitol evolutia sarcinii si acolo e un tabel cu dpn in functie de um, noi pe astea le consideram pana ce dr nostii evalueaza mai bine situatia si hotarasc ei dpn-ul in functie de evolutia lui bb!

Alina 9+
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Salutare fetelor

De ieri sunt posesoarea a 2 teste de sarcina pozitive pozitive deci ma pot considera o gravidutza ca si voi
Nu am confirmarea de la medic, dar corpul deja imi arata toate semnele, asa ca eu il cred pe el.

Sa aveti grija de voi si sa aveti sarcini usoare... Lasa ca ne vom intalni mai des

Datele mele:
Felicia 16.07.1980

UM:22.08.2007
DPN: 28.05.2007

Va doresc o zi buna, hai ca fug si eu la treaba. Sper ca de acum o sa va vizitez mai des... Am atatea de facut...Inca nu mi-am anuntat parintii, practic doar pe voi

Felicia 4+ viitoare mami de ursulet

Mergi la inceput