Mamici de mai-iunie 2008 (6)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

"neata fete cucuiete! Eu am intarziat ca am fost la camera de comert si apoi dr de famillie sa-mi dea trimitere la analize. Cred ca am mers 10 km pe jos....sunt stoarsa de oboseala. Citesc si revin.

Alina 6+

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

felicitari, felicia! sarcina usoara si bb sanatos, sa inteleg ca si la tine este tot prima sarcina? te asteptam cu mare drag aici la minunata noastra odisee!
alish, ce faci?
fetele, ma retrag si eu, plec la servici, ne auzim diseara, aveti grija de voi si de bb-ei!!

Alina 9+
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Felicia bine ai venit. sarcina usoara.
Eu iar maninc. Cred ca am deja 2-3 kg in plus. Cam curind adunate... Noi sa fim sanatosi.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

quote:
Originally posted by fecian

Salutare fetelor

De ieri sunt posesoarea a 2 teste de sarcina pozitive pozitive deci ma pot considera o gravidutza ca si voi
Nu am confirmarea de la medic, dar corpul deja imi arata toate semnele, asa ca eu il cred pe el.

Sa aveti grija de voi si sa aveti sarcini usoare... Lasa ca ne vom intalni mai des

Datele mele:
Felicia 16.07.1980

UM:22.08.2007
DPN: 28.05.2007

Va doresc o zi buna, hai ca fug si eu la treaba. Sper ca de acum o sa va vizitez mai des... Am atatea de facut...Inca nu mi-am anuntat parintii, practic doar pe voi

Felicia 4+ viitoare mami de ursulet

Bine-ai venit Felicia.
Sa ai o sarcina usoara.

Nici eu nu mi-am anuntat parintii, si nici nu-i anunt pana peste 2 saptamani dupa urmatorul eco cand sper sa vad inimioara batand.

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Alysh mai usor cu efortul. Sa treci de 3 luni si apoi mers pe jos mai mult, dar nu in exces (cred ca vb din teorie acum... dar poate face careva in practica).
Lily esti tare daca poti sa nu spui. Eu am anuntat deja pe toata lumea. Nu am avut rabdare prea mare.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CNico spune:

Multumesc Alina, am gasit unde pot sa calculez DPN, mie mi-a iesit 4 mai 2008, pentru ca am media CM 29 de zile si 15 data ovulatiei. Asta e doar informativ, am inteles, simbata voi merge la medicul meu care in mod normal ma astepta cu analizele de dozare hormonala, dar supriza luna acesta nu mi-a mai venit si sunt tare fericita.DPN: 4 mai 2008
Doctor: Podasca Cezar,Policlinica Eva, Brasov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by fecian

Salutare fetelor

De ieri sunt posesoarea a 2 teste de sarcina pozitive pozitive deci ma pot considera o gravidutza ca si voi
Nu am confirmarea de la medic, dar corpul deja imi arata toate semnele, asa ca eu il cred pe el.

Sa aveti grija de voi si sa aveti sarcini usoare... Lasa ca ne vom intalni mai des

Datele mele:
Felicia 16.07.1980

UM:22.08.2007
DPN: 28.05.2007

Va doresc o zi buna, hai ca fug si eu la treaba. Sper ca de acum o sa va vizitez mai des... Am atatea de facut...Inca nu mi-am anuntat parintii, practic doar pe voi

Felicia 4+ viitoare mami de ursulet

FELICITARI DRAGUTA!!!!! ITI MAI SPUN INCA O DATA SI AICI CA SA FIE CU NOROC!!!!
SA AI O SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS!!!!

------------------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

33+ si bubulina IASMINA ALYSSA

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra

AMR maxim 7 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Ina, si doctorita a zis ca nu ma ia in evidenta pana nu vede la ecograf inimioara bebelusului. Si nu vreau sa-si faca ai mei sperante, si-apoi Doamne fereste sa nu apara ceva probleme cu sarcina.
Si sarcina mea e micuta. Deabia sambata va avea 5 saptamani.

Sotul a zis sa nu spun nimanui, dar nu m-am putut abtine si i-am zis unei prietene Si evident ca v-am spus voua.

Apropo de kile in plus, eu sper sa mai pun ceva pe mine, ca toti se iau de mine ca de ce-s asa slaba (dar ce vina am eu daca am slabit in ultima perioada fara sa fac nimic in privinta asta? ).

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Alinuta, asa recomanda dr. T la o pacienta cu herpes la gurita - sa umezeasca nitel zona si sa puna niste ness - ca usuca si nu e nici toxic pentru bebe in cantitatea aia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

am mai crescut un pic: (dupa UM) azi implinim 7 saptamani!!!

Dordia, am vorbit cu dr, i-am spus ca am facut analizele alea (toxo, citomegalovirus, etc) inainte de sarcina cu cateva luni si mi-a spus ca o sa le repetam, dar mai tarziu, intr-o luna mai avansata.

Cami, multumesc

Alina, si in Bucuresti e frig si urat. Eu am inghetat cat am bantuit prin oras. Mama mea face mereu herpes si ia zovirax. E super eficient. Insa citeste prospectul. Trebuie sa fum atente chiar si la solutii/ creme pt uz extern ca si astea pot avea efecte asupra lui bebitz.

Fecian, bine ai venit. Te cunosc de la aspirante. Felicitari , sarcina usoara si bebe sanatos tun!

Ina, intr-adevar tre sa fiu mai precauta, dar n-am avut de ales. Oricum cred ca de mers avem voie, mie dr mi-a spus sa nu fac eforturi mari. Acum intr-adevar poate daca mergi 10 km si ajungi sleita de oboseala, e considerat tot efort mare..nu stiu.

Alina 7+

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput