Mamici de mai-iunie 2008 (6)
Raspunsuri - Pagina 2
alina_1980 spune:
nico si ioana bine ati venit si sarcini usoare!
deeapui ma bucur ca te simti mai bine!
ina, scumpa mea stai linistita ca il superi pe bb, eu cand am mers la dr meu am precizat foarte clar ca vreau sa ma urmareasca toata sarcina si sa ma asiste la nastere, ca de ex sunt fete care merg la mai multi dr pana se hotarasc la care sa ramana si poate unii dr doar daca vad ca esti hotarata sa mergi la ei , poate dupa 2-3 vizite incep sa isi ia treaba in serios! crede-ma sunt patiti si ei!
eu sunt la mama acum si abia acum vad ce roz bombon am eu la numele meu!acasa la mine nu se vede nimic, l-am ales asa pe ghicite,cred ca nu am prea multe programe instalate ca sunt si unele filmulete care nu mi se deschid!
madaluta multumim foarte mult pentru informatiile postate, foarte utile!
Alina 9+
bebe
emycor spune:
buna mamicilor. De cand am ramas insarcinata am niste simtome clasice dar cea mai neplacuta sunt sanii foarte sensibili si durerosi.....poate sa-mi spuna cineva in ce luna nu o sa mai am aceasta sensibilitate la sani? Din fericire nu am .....inca :)
dordia2000 spune:
Buna fetelor!!!
Si la mine la prima sarcina nu am avut greturi mai deloc, si toata sarcina adecurs ok. Partea cea mai nasoala a fost o gingivita...de gravide care era normala dar...era destul de dureroasa, in rest...totul a fost ok.
Acuma in schimb....am greturi, chiar si pofte si foame mai mereu.
Alish si eu am facut toate analizele cam acum 3 luni parca...deci nu cred ca le mai repet dar...sa vad ce zice dr...ca pana acum nu am dat de ea deci...nu stiu cand ajung pt confirmarea oficiala a sarcinii. Cred ca mai intai ma duc la echo...si apoi la ea!
Voi ce ma sfatuiti ca nu mai am rabdare. Sa ma duc la o echo asa...si apoi sa ma duc la ea??? Ca ea oricum nu cred ca imi face echo ca ma consulta la spital.
Diana 7+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
cadina spune:
Dordia daca bebe are peste 5 saptamani iar dr a ta stii sigur ca nu-ti face eco, eu in locul tau m-as duce la o ecografie... n-as avea rabdare pana in sapt a 12-a sau cand te-o chema la o ecografie. Oricum, la consult, nu stiu ce poate sa-ti spuna, pe cand la eco macar se vede sacul gestational si dupa 5 sapt deja ii bate inimioara.
CamiM spune:
salut fetelor!!!
Azi e o zi buna (cel putin pana acum) fara mari probleme din partea asa ca mi-am facut de cap cu o ciocolata..
Kristinik, Ioanara23 si CNico bine ati venit!! Sarcini usoare si bebei sanatosi!!
Ina multumesc si ma bucur tare mult ca esti mai optimista astazi!! Tine-o tot asa!!
Alysh merci si felicitari pentru punctuletul saltaret..
Simonacip ai dreptate cu cezariana, bebe sa fie sanatos!! Eu ma gandeam la nastere naturala ca stateam mai putin in spital si recuperarea era mai rapida( asta pentru gogoshica mea Sofia..cum o sa stam noi una fara alta..)
Cami 6+ & Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">pozici si filme
YLARI spune:
Buna seara!!!
Pupici!!!! Trag cu okiu si pe aici, dar noutati nu prea am.... rusine mie... sapt viitoare sper sa ajung la tanti doktora sa il vad si io pe bb ca data trecuta s-a ascuns de mineeee.....
YLARI
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
YLARI spune:
Mai fetelor, mai, voi va uitati la meci!!!! M-am prins... ma duc sa ma culc...
Pupici!!!!
YLARI
Lilly79 spune:
quote:
Originally posted by YLARI
Mai fetelor, mai, voi va uitati la meci!!!! M-am prins... ma duc sa ma culc...
Pupici!!!!
YLARI
Somn usor Ylari.
Eu nu ma uit la meci, dar ma duc imediat sa ma culc si eu.
O sa incerc sa intru mai des, dar saptamana asta is in concediu, si intru doar seara pe net (daca intru).
Am avut astazi o zi cam agitata (sper sa nu-i fi facut rau lui bebe).Avand in vedere ca singurul simptom pe care-l am e o slaba tensiune in sani, cateodata uit ca-s insarcinata. Sigur ca atunci cand vor aparea greturile si se va mari burtica o sa fiu constienta tot timpul de asta.
Si io mi-am cam facut ieri de cap cu o ciocolata, dar macar nu mai beau cafea sau pepsi. Si ma straduiesc sa mananc fructe si legume. Hm...si-ar mai trebui si lactate. De-astea am uitat zilele astea
Voi va alimentati ca la carte?
4+
danangie spune:
Buna seara,
IOANA bine ai venit, sa ia o usoara si la termen!! Scuze ca s-a intarziat cu trecerea ta pe listutza...eu plecasem deja la munca cand tu ai trimis mesajul. Numai bine!!!
NICO, .....si mai era cineva......va rog daca puteti sa va dati datele din nou( in caz ca le-ati dat) ca sa le trecem pe lista.
INA scuze....plecasem deja la munca. De ce esti nervoasa? Ai citit articolul care il pusesem la pag 18 cap trecut? Despre embrion? Numai bine!
Dana
noi
alina_1980 spune:
buna dimineata dragele mele! am inteles ca de azi se strica vremea in toata tara, la noi deja a inceput ploaia de azi noapte, ufff, urat tare, bine ca nu fac decat 10 minute pana la servici!aseara m-am trezit si cu un herpes la buza, ce pot sa fac? sa nu radeti de mine dar aseara nu aveam nimic in casa si m-am dat cu pasta de dinti, oare pot sa ma dau cu altceva?zovirax?aciclovir?herpestop?ce recomandati?
Alina 9+
bebe