Mamici de mai-iunie 2008 (6)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

vreau 2, apropiati ca varsta, da!
la primul control la 5 sapt am facut eco intravaginal si control clasic! acum voi avea 10 sapt, nu stiu exact ce imi face, el decide, are eco in cabinet!sper sa fie bine!

Alina 9+
bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by danangie

REALLAURA stii de ce zic sa vezi de data UM? Pentru ca daca tu ai avut UM pe 25 iulie .......atunci DPN va fi 30 aprilie 2008 sau 1 mai dupa desprecopii. Dar nu 6 iunie......de asta zic.....mie asa imi iese dupa calcule.....deci?

Dana

noi

Danutza, imi permit sa raspund in locul lui Sis si sa-ti dau chiar exemplul meu de la prima sarcina. La prima sarcina eu am avut UM pe 29 noiembrie, si am nascut pe 10 noiembrie....aproape un an .Iti dai seama ca la o ovulatie asa haotica (cum am si eu si sora mea) nu are sens sa iei in considerare UM, ci doar datele ecografului. Sora mea a fost la eco si sarcina avea 2 saptamini, si in functie de aceasta data si-a calculat ea DPN-ul.
In cazul unui ciclu regulat, intr-adevar se ia in considerare UM, necontind foarte mult daca bb este mai bine sau mai putin bine dezvoltat pentru varsta lui.
Dar in cazul nostru, treaba sta altfel..din pacate.
Pupici

David (10 nov 2004) si
Simona 9+ puiul mic
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Alina..inca lupti cu herpesul? Lasa, sunt sigura ca la eco de 10 sapt nu vei mai avea nimic.

David (10 nov 2004) si
Simona 9+ puiul mic
Daviduchele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Da, Danutza, sis are dreptate...
Inteleg si punctul tau de vedere, dar povestea mea e mai complicata.
Nu am cum sa iau UM drept punct de reper, am luat antibiotice luna aia, stiu sigur ca nu am facut nimic.
In plus, mi-am mai facut un test de sarcina undeva pe 1 septembrie ca sa ma pot duce linistita la dentist. Abia testul din 17 septembrie mi-a iesit pozitiv, prin urmare am ramas pe 5 sept din cate stiu eu.
Iar eco confirma.
Pune-ma si pe mine la 6 iunie, pls. Merci muult

Laurita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiiunie2008 spune:

REALLAURA stiti voi mai bine....mirarea mea era ca e o modificare de o luna. Atata tot. De asta nu intelegeam eu ce si cum. Acu' ma apuc sa te trec!

Mergi la inceput

Dana, esti o dragutza..Intotdeauna ne-ai ajutat cu promptitudine..
Wow fetelor, dar cite mai suntem..

David (10 nov 2004) si
Simona 9+ puiul mic
Daviduchele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Ups am uitat ca eram logata cu userul maiiunie2008. Scuze...

Dana

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Bun venit noilor gravidutze. Sanatate si sarcina usoara.
Astazi am indraznit sa am urc pe cintar. Am 2.5 kg in plus. O sa ajung la 100 oin ritmul asta.
Alina... daca incerci sa nu mai pui nimic la herpes... lasa-l sa-si faca damblaua si poate trece.
Dana un pupic dulce ca esti mereu in zona... si salvezi onoarea cu listutza.
Am intrat mai rar... dar sa nu ma uitati...

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

fetelor ce harnicute sunteti....eu nu sunt obisnuita cu un ritm asa de alert, dincolo la "asteptand un ingeras.." se miscau mai incet lucrurile.
liliana, nu mi-a dat de facut nici un BetaHCG, dupa ce a vazut sacul embrionar ca-i e in uter, banuiesc ca nu mai era relevant. oricum degeaba il faci dupa pregnyl.
din cate am inteles de la tutu pregnylul are in sarcina rol mediator intre fat si mama, "dialogul" dintre cei 2 astfel incat sa nu fie respinsa sarcina de catre organismul matern si sa fie perceputa ca "prietenoasa", nu are legatura cu progesteronul si nu il inlocuieste, suplineste...din nefericire...
mai fetelor eu am o intolenta incredibilala utrogestanul intravaginal.
niste usturimi si mancarimi de nu mai pot sta in fund, basca inflamatii ale "don'shoarei"
de 2 zile nu-l mai pun intravaginal si ma dau cu crema de galbenele fiindca maine ma duc sa fac papanicolau si mi-era jena sa ma duc toata inflamata de parca as avea gonoree.eu stiam problema asta si la monitorizari, dupa ovulatie il luam oral, doar seara si timp mai scurt, canititate mai mica, etc.
problema e ca daca il iau oral imi e si somn si greata, imi afecteaza ficatul dar macar asa nu ma mai ustura si deja s-a dus aproape de tot orice iritatie.
eu ce sa fac? cum e mai bine? nu exista si alte forme de progesteron?
alina, inca mai ai herpes??? almeu a trecut repejor si asta fiindca nu i-am dat nici o atentie, cred ca ar trebui ignorat...
in rest toate bune, contractii foarte rare si din ce in ce mai multa fericire, cred ca m-am prins si eu ca sunt gravi...si apropos, azi implinim 5 saptamani.

a venit toamna...cu un bebe!!!
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Danutza, merci mult!Am intrat in legalitate pe forumul asta!

Laurita

Laurita

Mergi la inceput