Mamici de mai-iunie 2008 (6)
Raspunsuri - Pagina 18
CamiM spune:
Salutare burticute!! sper ca ati avut un weekend super fara si alte problemute.
Cu starea asta neplacuta iar am ramas teribil de in urma dar recuperez eu!!
La multi ani Andrutzac!!
Am vazut ca se discuta despre ecografii morfofetale, aici se face una la 17-20 de saptamani si aceea este cea mai importanta, multi doctori nici nu fac alte ecografii decat daca sunt probleme. De pilda cu Sofia eu am facut una la 7 saptamani ca avusesem anterior un avort spontan, eco morfo la 17 saptamani si inca o ecografie la 37 de saptamani ca doctorul banuia ( ceea ce s-a si confimat) ca bebele nu este intors.
Cami 6+ & Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">pozici si filme
CamiM spune:
Reallaura,LilianaFi,Cleo78, Mihaser, Mirelafelicitari pentru sarcini si bine ati venit la odisee!! sarcini usoare si bebei sanatosi si papaciosi !!
Reallaura nu iti face probleme ca nu ai simptome, cu Sofia nici eu nu am avut absolut nimic si am avut o sarcina super, stiu ca e stresant si ca ajungi sa iti doresti sa ai macar un pic de greata sau asa ceva ca poate asta e semn ca merge totul bine, dar e la fel de normal sa nu ai simptome. Bucura-te!!
Cami 6+ & Sofia
Diana79 spune:
As vrea sa urez si eu bun venit noilor gravidutze. Sa avetzi sarcini usoare si bebei sanatoshi.
Noi raportam gretzuri peste gretzuri pna acum nu am vomat dar e tare nasol...nu suport mai nimic de mancare daca ar fi dupa mine as papa doar cartofi fiertzi.
Maine merg la medicul de familie sa-l rog sa-mi dea trimitere la ecograf sper sa su reusesc daca nu vrea ii spun ca platesc dar nu pot astepta pana pe 23 oct. Trebuie sa ma conving eu 100% ca e totul bine.
va doresc numai bine si o sapt buna.
Diana 7+ si de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
Diana79 spune:
La multi ani ANDRUTZAC. Sa fi sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii.
Diana 7+ si de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
lilianaFi spune:
CamiM si toate fetele si inca o data multu pt primire
Danangie dupa ce imi facusem inscriere in colegiul alba am gasit un post intr-o clinica de infertilitate cu partita iva,dar cum ma pregateam pt fiv1 am renuntat...nu am lucrat inca in it.,de acum inainte in nici un caz
Ralu multumesc,asa banuiam si eu,dar cred ca voi mai face beta,dr.de aici au un fix cu aceasta analiza in dinamica
...eu am avut niste pete bej-maro...
CamiM spune:
Diana neplacut tare cu greturile astea, la fel sunt si eu orice miros ma scoate din minti, nu cat sa dar suficient sa ma lase fara chef de nimic. Suferim impreuna!!
Tinem pumnii azi cand mergi la doctor sa iti dea trimitere la ecografie sa il vezi pe samburel( sau samburica) din burtica.
Cami 6+ & Sofia
alina_1980 spune:
buna dimineata si o saptamana minunata va doresc tuturor!!
Alina 9+
bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0" target="_blank">poze
CamiM spune:
'Neata Alina si tie!! Ce mai face samburel?
Cami 6+ & Sofia
simonacip spune:
Neata iubitele
Greturi ingrozitoare am si eu. Fac tot posibilul sa nu vomit pt ca impresia mea e ca dupa ce am vomitat puternic am avut singerarea respectiva...Pentru ca am simtit cum piriie ceva in interiorul meu. Doctorita mea mi-a spus ca nu crede ca asta-i cauza, dar eu incerc sa ma abtin, si asa nu-mi face nici o placere sa stau aplecata deasupra toaletei
Joi merg si eu la control sa vedem cum sta placenta. Ma bucur ca n-am mai avut nimic si ma rog la DUmnezeu sa nu mai apara nimic neplacut toata sarcina.
Am o salivatie abundenta, imi vine sa scuip intr-una, asta pentru ca daca inghit imi vine sa vomit instantaneu. SPer ca nu ma mai tin mult starile astea, pentru ca, concediu nu mai am decit saptamina asta...Ma mai dreg cu seminte de floarea soarelui, sarate...
Liliana, pete mai colorate un pic am avut si eu pe la inceput, dar nefiind sange nu m-am panicat. Le-am pus pe seama scurgerilor mai abundente pe care le au gravidutzele. Si la David am avut asa ceva, fara a fi nici o problema.
David (10 nov 2004) si
Simona 9+ puiul mic
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
mihaser spune:
Neata!
La multi ani Andrutzac! Sarcina usoara si un bebe sanatos!
Cami M, Diana79 ma bucur sa va intalnesc aici. O astept cu drag si pe Leeloo.
Fetele o sa ma invidiati...eu la ambele sarcini nu am avut probleme cu greturile si varsaturile. Singurile simptome sunt sanii tensionati si dormitatul acum in primele luni.
Multumesc pentru trecerea pe listuta!
Si eu sunt foare happy ca am doar 2 ani diferenta intre pici...poate nu pierd nici indemnizatia!
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos
Bebe 2
"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"