Mamici de mai-iunie 2008 (6)
Raspunsuri - Pagina 16
danangie spune:
REALLAURA stii de ce zic sa vezi de data UM? Pentru ca daca tu ai avut UM pe 25 iulie .......atunci DPN va fi 30 aprilie 2008 sau 1 mai dupa desprecopii. Dar nu 6 iunie......de asta zic.....mie asa imi iese dupa calcule.....deci?
Dana
noi
danangie spune:
Inca odata va spun.....
DPN se calculeaza dupa data primei zile dela UM. Nu conteaza daca mergeti la ecografie si ecograful va da alta data pentru DPN....pentru ca oricum pe parcursul sarcinii aceasta data se va schimba....pentru ca fatul va creste mai repede sau mai incet....depinde. Deci, ca sa nu intrati in confuzie....socototi dupa prima zi a UM. Mult noroc!
Dana
noi
lilianaFi spune:
Danangie d-na de care aminteam are o firma in Ro.pt munca in it.a asistentilor medicali pe regiunea R.E.-Modena...si vazind profesia voastra(a ta si a sotului) am facut legatura "gresita"...eu sint aici doar de 2 ani si inca ma inerveaza modul de a fii al doctorilor,a sistemului asta sanitar...ma sperie faptul ca ma vede in sarcina un dr.si apoi trebuie sa nasc(sper sa ajung si eu la aceasta etapa) cu alt dr.total necunoscut,care e de garda in momentul respectiv...si nu stiu cit de bun profesionist e sau cit de rasist...etc
Numai bine tuturor
danangie spune:
LILIANA ei esti boboc . Iti este jena de doctori? Eu la fel gandeam. Cu desavarsire. Dar cand am ......stii...tu....sarcina mea.....m-a vizitat un doctor.....a fost foarte delicat. Chiar foarte delicat. Femeile intr-adevar....sunt mai dintr-o bucata, mai reci.......pai daca te urmareste un doctor....vezi sa te urmareasca un medic unde asista si la nasteri ......si asa cu D-zeu inainte poate nu ai sa nasti cand el nu e. Intreaba si tu cum functioneaza aici....Tu acum in ce oras esti? Acum eu sunt langa Milano. Numai bine! Sa te ajute D-zeu!!
Dana
noi
desprecopii spune:
fetelor - folositi cu incredere acest tabel
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=848
va pup
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
lilianaFi spune:
Danangie...de dr.nu mi-e rusine,spre norocul meu,poate pt ca am lucrat atitia ani cu ei si nu mai mi se par cine stie ce,dar aici ma ma irita modul lor de a fii...si nu am mare incredere tocmai pt ca anul trecut aici am pierdut o sarcina la 13 sapt....eu stau in firenze
Ralu si eu de cind stiu ca sint gravi,am scaune dese si moi...ciudat e ca rindul trecut ma constipam si am facut si hemoroizi...rau asa,rau asa....tu cum te simti concret?
....am fugit la patut,mi-e cam somn(noaptea am insomnii),ma cam doare capul si am si niste contractii dureroase....imi pun progesteronul de prinz(am 3/zi de pus) si mai iau un buscopan in speranta sa imi treaca
Numai bine tuturor...
alina_1980 spune:
toate fetele mele dragi, ce gasca mare suntem acum!!
la multi ani pentru andreutza, poate mai intri si tu pe la noi, esti bine?
bun venit din toata inima noilor gravidute si sarcini usoare va doresc!!
Alina 9+
bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0" target="_blank">poze
danangie spune:
Chiar azi e ziua lui ANDRUTZAC!! LA MULTI ANI!!!!
ALINA ce mai faci? Esti bine?
LILIANA e bine atunci. Aici tu inca mai lucrezi acum ca esti ? Eu data viitoare voi intra direct in maternitate. Proasta am fost ca data trecuta am vrut sa continuu sa merg la munca.....in ce domeniu lucrezi? Progesteronul il ai de aici sau din tara?
Dana
noi
alina_1980 spune:
dana, sunt bine dar ma necajeste un herpes de cateva zile de nu stiu ce sa mai fac!
saptamana asta merg si eu la al doile control, dr meu are program luni, mierc si joi, nu stiu exact cand merg, depinde cat de aglomerat am la servici ca eu lucrez numai dupa amiaza si dr meu la fel are program numai dupa amiaza si tre sa plec un pic mai devreme de la servici ca sa il prind! am emotii, sper sa fie bine bb mai ales ca eu nu pre am simptome de gravi sau poate sunt eu asa de norocoasa sa am o sarcina super usoara, ehe, pai asa mai fac unul imediat, dar oricum , nu se stie,a a doua sarcina pot avea si surprize...........
Alina 9+
bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0" target="_blank">poze
danangie spune:
Asa e ALINA sarcinile nu sunt la fel. Dar sa sepram totusi. Cati copii ai vrea sa ai? Te gandesti sa ii faci la varsta apropiata? Eu asa vreau. Vreau 3. Unul langa altul ca sa nu fie diferenta mare intre ei. Tin pumnii pentru vizita la doctor. Faci si eco? Ia sa vezi ce te vei minuna la cat de mult se misca!
Dana
noi