Mamici de mai-iunie 2008 (6)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Fetele azi am si eu 4 saptamani si o zi si imi astept a doua minune din viata pe frumoasa data de 1 iunie. Daca ne primiti si pe noi la odisee o sa va dam si datele pentru listuta. Inca nu m-am decis la ce medic/spital sa merg.

Ii doresc adminului DC o sarcina usoara si multe bucurii! Pe mine site-ul asta m-a ajutat sa evit multe depresii. Ii sunt profund recunoscatoare!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos

Bebe 2

"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Cadina, bravo, ma bucur ca esti mai linistita. O pizza cu mult pui...mmm bun de tot, iar bb va fi superincintat. N-am auzit , nu stiu nimic despre respectivul antibiotic, dar eu zic sa nu-ti mai faci ginduri , planuri pana nu repeti urocultura. Am asa un presentiment ca a fost alarma falsa.
Surioara eu ii spun Sis soramii, asa ca trebuie sa stiti ca ei ma voi adresa asa ...lasa ca ai sa ai si tu greturi -sunt convinsa de asta si vei vedea ce inseamna cu adevarat..
Desprecopii, felicitari, sa dea Dumnezeu sa ai bble pe care ti-l doresti frumos si sanatos.
Cleo 78 bine ai venit! Sarcina usoara si la termen!!!
Denisa 73, iti doresc numai sanatate si fara scurgeri ...TU mai fumezi sau nu, ca eu nu mai inteleg nimic

David (10 nov 2004) si
Simona 9+ puiul mic
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Va multumesc de primire fetelor. Inca nu imi vine sa cred :) ce minune se intampla.
Oricum sunt zapacita si speram sa facem din acest grup cel mai tare grup de gravidute.

va pup si tinem legatura.

Mirela

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dimineata,

Felicitari pentru noile !!!

REALLAURA pai daca ai avut UM pe 25 iulie.....vei naste pe 1 mai. dupa calculele facute pe site-ul Desprecopii si pe site-ul facut de la link-uri utile de pe listutza. Deci? E posibil sa fi gresit data UM? Mai verifica odata.

DESPRECOPII o adevarata onoare are aceasta Odisee . Da-ne datele ca sa te trecem pe listutza.

CLEO trebuie sa dai toate datele: DN , UM , DPN.

MIHASER felicitari si tie!! Fetele sigur ca te primesc cu cea mai mare bucurie! Da-ne datele!! Felicitari!

Felicitariiiiiii!!!!

Dana

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Salutari calde tuturor burticilor mici de aici, ma duc sa cinstesc cu un strugure si o portocala
Sunt f. emotionata si pt mine, si pt voi toate- probabil sarcina ma face asha.

DN: 21.02.1978
UM 27 iulie
DPN 2 mai 2008, cf ecografului

Mergi la inceput

CLEO gata te-am trecut pe lista. fara probleme si multa sanatate!!! Te !

LILIANA dar ai avut de tras nu gluma!! Stiu ca frica e mare dar sa fii calma si sa lasi totul in mana lui D-Zeu!! Sa-ti spun ca stresul mareste valoarea PROLACTINEI , unde valoarea prea mare a acesteia reduce secretia de PROGESTERON , hormon foarte vital pentru mersul bun al unei . Deci, mult calm si incredere! Te , poate se ia si de mine !

Dana

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Simonacip Cadina Ralu BillyBilly Danngie multumesc de primire
Cleo78 Mihaser Mirela - desprecopii ...Mirela ...chiar asa...ce onoare pe acesta odisee de mai-iunie sa avem printre noi un reprezentant al desprecopii
Denisa nu stiam ca ai avut probleme,ma bucur mult ca esti bine acum si iti multumesc inca o data pt incurajare si explicatia data cu privire la beta hCG
Ralu da,mi-am facut curaj si am venit...nu puteam sa te las singurica pe aici dupa ce am luptat impreuna contra endometriozei...ieri am vorbit la tel cu Tutu,m-a linistit si el putin in ce priveste nedublarea beta hCG la 2 zile,a zis ca e bine ca a crescut si sa fac tot ce zice el...tratamentul lui de sustinere,de ieri am facut primul pregnyl...tie ti-a cerut sa maifaci beta hCG,te intreb ca nu stiu daca in cond.in care facem pregnyl mai e considerata un indiciu pt buna evaluare a sarcinii(ma gindesc ca daca ar mai fii unindiciu spre acest aspect ti-ar fii cerut si tie sa faci beta in dinamica la 2 zile)...oricum dr.de aici a zis ca nu e necesar pregnyl,ca e suficient progesteronul si pt asta sint convinsa ca ma va pune sa repet beta(dar cine ii mai crede...eu nu, dupa ce am patit anul trecut ascultindu-i ca doar sint si ei dr...eu il ascult pe Tutu,asa de la distanta)...eu nu ii voi spune ca fac trat.de sustinere al altui dr....de aceea ma intrebam cit ar mai fii de relevanta valoarea beta hCG sub pregnyl....daca nu ti-a cerut tie ma lamuresc...
Danangie multumesc mult pt tot si pt informatie:nu stiam ca prolactina marita poate infl.progesteronul(stau bine cu prolactina...cu stresul mai putin acum..sper sa nu o infl.asa repede si voi incerca sa stau calma)...stiu povestea ta,mi-a parut f.rau cind ai pierdut sarcina,mi se intimplase cu putin inaintea ta,dar nu eram in stare sa intru si sa consolez pe cineva cind si eu eram jos,jos cu moralul,in schimb acum o pot face...sigur va veni bebe si la tine,eu cred ca daca a venit la mine,vine la toata lumea,atunci cind se asteapta mai putin...iti doresc din tot sufletul sa ne anunti ca esti gravi cit mai curind...am vazut ca ai lucrat initial la modena...si eu mi-am recunoscut diploma prin firma d-nei Angelica,daca cu ei ati obtinut contractul de munca,inca mai am 2 colege care lucreaza la modena si una la mirandola ... sa se ia

Numai bine tuturor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Danangie, nu nu am gresit, nu am ciclu de 28 de zile...
D-aia mi-a fost si atat de greu sa raman, ca nu stiam cand am ovulatie..si testele alea de ovulatie, le faci, dar tot trebuie sa stii cu aproximatie cand..
Dar, uuuf!
In sfarsit s-a terminat calvarul si a inceput odiseea

Sisi, asa cum ne-am dorit, pe acelasi forum!

Laurita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Va multumesc mult pentru primire. Datele mele sunt urmatoarele:
DN 28.03.1980, UM 25.08.2007, DPN 01.06.2008

Felicit si eu toate gravidutele si sper sa avem o odisee minunata!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos

Bebe 2

"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

LILIANA nu..nu am venit aici prin aceea d-na. Nu o cunosc. Prin alte metode am venit aici. De cand esti aici? Eu sunt din 2000.

Dana

noi

Mergi la inceput