Mamici de mai-iunie 2008 (6)
Raspunsuri - Pagina 14
simonacip spune:
Neata dragutelor, va doresc o zi buna si greturi cit mai putine.
Dutza, liliana, bine ati venit!Sa va dea Dumnezeu sarcini duse pina la capat si bb-ei sanatosi. Liliana, ai trecut prin multe...trebuie sa-ti tii bblusul in brate de data asta.
David (10 nov 2004) si
Simona 9+ puiul mic
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Reallaura spune:
Dragelor,
Multumim de primirea in randul vostru, inteleg ca si luna iunie o sa intre aici. :)
Datele mele sunt:
Laura Banica: 10.01.1978
UM: 25 iulie 2007
DPN: 6 iunie 2008
Ina, noi inca nu avem greturi, deocamdata suntem in clubul tau, dar suntem si micuti, asa ca avem timp sa ne rasfatam.
Oricum, la cat mi-am dorit sa fac bb si cat am incercat (2 ani), parca mi-as dori si niste greturi, ca totul sa fie mai veridic :)
Bun venit si Magdalenei si bine v-am gasit pe toate.
Va pup
Laurita
Banica
Reallaura spune:
A, si inca ceva, am vazut ca printre alte date va trebuie si numele doctorului care supravegheaza sarcina.
S-ar putea sa nasc la Municipal cu Dl Dr. Radoi.
Mai naste cineva cu el?
In afara de asta, ma duc la control regulat la Medicover, la dna doctor Magda Petrache.
Eu sunt cam impotriva ideii de a naste cu un barbat, stiu toate povestile ca e doctor si nu-l intereseaza aspectele astea, dar nu vreau sa mai adaug un sters inutil perioadei asteia.
Poate nu ai timp intotdeauna sa te epilezi, daca apare vreo urgenta...
Daca e doctorita, parca nu e asa naspa.
Mm? Ce ziceti?
Si, in plus, mi-e cam teama sa ma duc atat de des la epilat.
Voi ce parere aveti? Contractiile alea cand iti trage ceara nu fac rau la bb?
Banica
cleo78 spune:
Ma primiti si pe mine?
Aveam 7 sapt si 2 zile la ecograful de alaltaieri, deci DPN ecografic 02 mai 2008.
medicul curent: Medicover, Hamid Ayatolahhi.
desprecopii spune:
O veste senzationala.
Ma alatur grupului vostru - voi fi o mamica de mai 2008.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Gina M spune:
quote:
Originally posted by desprecopii
O veste senzationala.
Ma alatur grupului vostru - voi fi o mamica de mai 2008.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Felicitari din inima mamico!
Iti doresc o sarcina cat mai usoara si un copilas plin de sanatate.
Poze - Recente & BB#3 26+
denisa73 spune:
Mie mi-a trecut maroul acum e bine nu mai am nimic,cand ziceam ca daca vine putin si a treia zi dimineata ma iau de tigari s-a speriat si nu a mai venit nimic. Eu iau tratament cu aspirina de 100mg,progesteron si estrogen impreuna intr-o singura capsula vaginal,iod, (nospa si magneziu de buna voie si nesilita de nimeni)
Pup mamicile si burticile!
6+ si Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
cadina spune:
Simonica ai dreptate, trebuie sa fim optimiste si sa avem incredere in Dumnezeu! Am mancat aseara cascaval si taaaaaare mult mi-a priit. Azi ma gandeam sa-mi iau un aluat de paine de la brutarie si sa-i fac o surpriza si sotului meu: sa-i fac o pizza cu pui si muuulte legume.
Yasmi, am facut urocultura si la ea mi-a iesit nenorocita aia de Klebsiella. O sa mai repet urocultura cu antibiograma inca o data, la alt laborator inainte de tratament.
Fetelor, voi ati auzit de cazuri cu tratament cu antibiotic - Cefaclor in a doua luna de sarcina? Este antibiotic de clasa B pentru sarcina, stiu ca pot exista ceva riscuri... Ati auzit de astfel de situatii?
Bun venit, noilor viitoare mamici, sarcina usoara si mult curaj!
+8
ralu_t spune:
bine ati venit si felicitari noilor mamici
liliana, ma bucur ca te vad la odisee. stiu cum e cu fricile, off, exista un moment in care trebuie sa fie si bine. eu cred ca asta e.
cadina nu mai fii asa de necajita? o infectie urinara nu e sf lumii. nu-l stresa pe bebe. inca dinainte sa aflu ca-s gravi, am avut contractii dureroase cand m-am stresat: cand i-au luat permisul de conducere sotului, eu ma tineam cu mainile de burta crezand ca-mi vin uratii. si mai tarziu. de cate ori m-am suparat.
sunt bucuroasa ca nu mai sunt asa de dese contractiile, durerile sau ce or fi.
in schimb am un deranjament stomacal din ziua in care am facut testul care nu mai trece, initial m-am gandit ca e de la emotii, dar parca s-au mai diminuat acum. inteleg ca in sarcina nu e voie decat smecta, e corect?
si parca vad si o adiere de greturi care incep sa se instaleze. nu cine stie ce, dar nu prea am chef sa mananc, sau daca mananc ma satur f repede si nu mai pot vedea mancarea in fata ochilor.
va pup si va doresc un we linistit
a venit toamna...cu un bebe!!!
4+
BillyBilly spune:
Buna venit noilor gravidute! Wow! Adminul face bb?? Felicitari! Cred ca-i molipsitoare treaba!
Alina, ina, simona, multumesc pt sustinere! Pe masura ce trece timpul imi dau seama ca am un doctor bun pt ca simptomele de extravaginala nu apar si tind sa cred ca la eco, doctorita a vorbit mai mult decat trebuia. N-as vrea sa caut un alt doctor pt ca pe langa faptul ca imi place de acesta si-mi da incredere, dar este si cel mai bun doctor ginecolog din hiperclinica, toata lumea il recomanda. Am gasit si pe aici, pe forum recomndari de la alte mamici ca ar fi un doctor f bun asa ca n-am de ce sa-l schimb. Din punct de vedere al aparaturii, iara nu-mi fac probleme, este de ultima generatie fara doar si poate. Daca ajungeti pe acolo, o sa va dati si voi seama. Toata treaba este sa am eu un pic mai mult discernamant si sa nu mai plec urechea in stanga si in dreapta, nu toata lumea este calificata sa puna diagnostic si eu ar trebui sa stiu asta
quote:
Bily bily, ar trebui sa faci undeva o transvaginala...Acolo n-are cum sa nu se vada, chiar daca sarcina e mai mica decit estimarile - totusi vorbim de 7 saptamini aici - si macar elimini supozitiile privind SEU sau sarcina normala.
Sanii cum iti sunt? ceva simptome de sarcina parca aveai....Un chist nu da simptome de sarcina. Hai sa fim optimiste....cred ca ecografia respectiva n-a fost bine interpretata
simona, iti multumesc de respuns, dar intrebarea mea nu este daca sunt graviduta, aici sunt lamurita, am teste si para teste facute, tocmai am spus ca am facut 2 bhcg (teste de sarcina din sange, care nu au valori mai mari de 3 unitati parca, daca nu esti insarcinata, ori la mine bhcg a ajuns la 1580), separat de sanii sensibili, mariti si durerosi, somnolenta si foame. Intr-adevar n-am greturi dar nici nu-i obligatoriu. Sa stii ca in SEU ai aceleasi simptome de graviditate. Intrebarea mea era unde mi-e sarcina, de nu se vede? Transvaginala a fost ecografia pe care am facut-o, ca altfel nici nu cred ca te baga careva in seama, ca se stie ca la 5-7 sapt nu se vede mare lucru la o eco abdominala. Mai exista si varianta ca sarcina sa aiba mai putin de 7 sapt, pt ca eu de obicei ovulez spre sfarsitul perioadei si ciclurile au fost cand regulate cand neregulate, deci este posibil orice. Probabil sa nu fi fost bine interpretata, pt ca daca ma uit la fotografii, se vede o pata neagra in uter, care poate sa fie sarcina mea, dar prea mica, de care doctorita n-a zis nimic.
Referitor la cresterea mica de bhcg, cred ca nu toata lumea dezvolta o sarcina ca la carte si am gasit tot aici pe forum un subiect din 2006 in care multe mamici spuneau ca lor bhcg le crestea f putin si totusi au nascut copii sanatosi, probabil ca tratamentul cu utrogestan care iti furnizeaza progesteronul necesar dezvoltarii sarcinii, rezolva problema. Am inteles ca de fapt hormonul bhcg face treaba asta in organism. Deci daca bhcg nu este, atunci utrogestanul sustine si dezvolta sarcina. Astea-s concluziile mele dupa vreo cateva zile de cautat informatie in stg si in dreapta :) Se mai ingrijora cineva din cauza asta, eu zic ca-i ok, atata timp cat bhcg creste si simptomele sunt in limita normalului.
Week-end placut va doresc!
Catalina 6+
Fii tu SCHIMBAREA pe care doresti sa o vezi in lume. Gandhi