Mamici de mai-iunie 2008 (6)
Raspunsuri - Pagina 13
nemary spune:
quote:
Originally posted by fecian
Salutare fetelor
De ieri sunt posesoarea a 2 teste de sarcina pozitive pozitive deci ma pot considera o gravidutza ca si voi
Nu am confirmarea de la medic, dar corpul deja imi arata toate semnele, asa ca eu il cred pe el.
Sa aveti grija de voi si sa aveti sarcini usoare... Lasa ca ne vom intalni mai des
Datele mele:
Felicia 16.07.1980
UM:22.08.2007
DPN: 28.05.2007
Va doresc o zi buna, hai ca fug si eu la treaba. Sper ca de acum o sa va vizitez mai des... Am atatea de facut...Inca nu mi-am anuntat parintii, practic doar pe voi
Felicia 4+ viitoare mami de ursulet
felicitari inca o data, draga mea. iti doresc multa sanatate tie si samburelului din burtica. Sa cresteti mari.
Mari 21+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
simonacip spune:
Bily bily, ar trebui sa faci undeva o transvaginala...Acolo n-are cum sa nu se vada, chiar daca sarcina e mai mica decit estimarile - totusi vorbim de 7 saptamini aici - si macar elimini supozitiile privind SEU sau sarcina normala.
Sanii cum iti sunt? ceva simptome de sarcina parca aveai....Un chist nu da simptome de sarcina. Hai sa fim optimiste....cred ca ecografia respectiva n-a fost bine interpretata
David (10 nov 2004) si
Simona 8+ puiul mic
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Reallaura spune:
Sunt sora geamana a Simonei, care figureaza intre voi la mamici de apr-mai.
Eu am aflat ca in cele din urma am reusit sa raman insarcinata si as vrea sa stiu cum sa procedez sa ma inscriu la mamici de iunie-iulie.
cum se face deschiderea acestui nou capitol?
Multumesc mult pentru ajutor
Laura
Banica
simonacip spune:
Draga surioara ce faci? Da fetelor datele Data nasterii, UM si data probabila a nasterii.
David (10 nov 2004) si
Simona 9+ puiul mic
Daviduchele meu
cadina spune:
Simonica, ma simt bine, eu practic n-am simptome de infectie urinara. Oricum o sa repet urocultura chiar luni dimineata. Dar stresul de ieri si plansetele cred ca nu i-au facut bine deloc lui bebe pentru ca m-a durut burtica toata noaptea, iar dimineata am luat un nos-pa si m-am simtit nitel mai bine. Si sangerarea mi-a revenit cu cateva pete maronii...
Concluzia ar fi sa nu va stresati fetelor, indiferent ce ar fi, ca intr-adevar stresul face rau la bebe!!!
Si eu as mai diversifica manacarea, ca deja ma doare stomacul de la atatea fructe, legume, lactate si gratar... As manca si eu cascaval, icre, chestii d-astea... O fi ok? De Almette, ce stiti, ar fi permisa in primul trimestru?
Si nu in ultimul rand, Laura, bine ai venit, sarcina usoara si lipsita de griji!
simonacip spune:
Cadina iubita, cascaval poti minca fara probleme, la fel brinza pasteurizata...eu am mincat si pate vegetal, pentru ca sincer fructele in perioada asta de greata si aciditate mare la stomac imi fac si mai rau. Am mincat si icre, desi n-am siguranta ca am facut bine. Dar nu mai stiu ce sa maninc sa ma simt mai bine.
Nu mai plinge te rog si nu te mai stresa, sunt multe care se pot rezolva in sarcina, chiar si in primul trimestru si fara nici un efect negativ asupra bb-lususlui. Uite asa am stat eu la prima sarcina stresata in urma triplului test care mi-a iesit pozitiv, cu risc crescut de Down (eu avind si down in familie).
In ce priveste singerarea, lasa ca trecem noi de primul trimestru si riscurile se vor diminua mult. Pana una alta stai cumintica. Am mai auzit de fete care au pierdut singe in mod constant in primul trimestru, si pina la urma au reusit sa tina sarcina si bb sa fie sanatos.
Nu te mai ingrijora, stai cumintica, noi suntem linga tine, fiecare cu cite o durere de burtica, cu cite o singerare (putine dintre noi din fericire), cu greturile astea groaznice...Mai e putin si va rasari soarele si pe la noi
David (10 nov 2004) si
Simona 9+ puiul mic
Daviduchele meu
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by cadina
Simonica, ma simt bine, eu practic n-am simptome de infectie urinara. Oricum o sa repet urocultura chiar luni dimineata.
ti-a iesit infectie urinara la analiza de urina sau la urocultura?? te intreb asta pt ca si mie mi-a aparut infectie urinara la analiza de urina apoi am facut urocultura (la cateva zile diferenta) si mi-a iesit sterila!!!! eu ma gandeam ca tre sa fie o greseala pt ca nu aveam nici un simptom de infectie urinara!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
33+ si bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 7 sapt!!!!
dutza04 spune:
Buna fetelor . Voi fi si eu mamica in mai la anul si sunt tare emotoinata. Sper din suflet sa ma primiti in clubul vostru sa mai am si eu cui impartasi ce simt. Va pup pe toate si va felicit pt. ingerasi.
Datele mele:
Magdalena 4.07.1980
UM:5.08.2007
DPN: 12.05.2008
ina78 spune:
Surioara Laura si Magdalena bine ati venit. Va uram odisee placuta, fara incidente. Sa avem parte de sarcini usoare si de copii minunati si sanatosi.
Sinteti bine? Intrati in clubul meu (mincacioasa, fara greturi) sau in cel al fetelor cu greturi?
eu - Ina
- puiutul meu
lilianaFi spune:
De citeva zile stiu ca sint ,dar abia acum indraznesc sa imi fac aparitia la "mamici de mai - iunie 2008"...o pentru fiecare dintre voi.Despre mine:am 37 ani de 10 ani tot incerc sa am si eu un copil si nimic,am la activ un avort menstrual,unul spontan la 6 sapt.(urmat de chiuretaj si apoi spre ghinionul meu de o sinechie uterina rezolvata prin HSC,sterilet 3 luni),am mai avut o sarcina pierduta la 13 sapt.vara trecuta,anul acesta in ian.in urma unei laparoscopii(dr tutunaru) am mai descoperit si o endometrioza pelvina+aderenze si trompa stg.inchisa...in urma rez.si dat.virstei sansa de a face copii raminea fertilizarea in vitro,deci mai am un FIV nereusit si acum eram in tratament(pe inhibare in protocol lung cu suprefact) pt FIV nr 2 si surpriza...Sarcina obt.natural intr-un tratament pt FIV,as zice o minune...ideea e ca joi(pe 20)am facut un prim test de sange si valoarea beta hCG era 321(clar sarcina) si ieri(pe 22) in mod normal valoarea trebuia sa se dubleze,da a crescut doar la 514...asta asa ca sa inceapa stresul si marea frica de a nu se repeta istoria...de aceea nici nu prea am indraznit sa intru aici,dar am venit totusi gindindu-ma ca la acest moment doar voi ma puteti intelege....in alta ordine de idei in afara unor contractii dureroase si a sinilor sensibili nu am nici un alt simptom...doar o mare frica ...Deci::DN:08/04/1970,UM:20/08/2007 si DPN:27/05/2008
Ralu
Numai bine tuturor...