Mamici de mai-iunie 2008 (6)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

buna dimineata si weekend placut va doresc!!

Alina 9+
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata fetele, in sfirsit imi merge netul...Vorbiti deja de morfofetala, eu o voi face prin sapt 20-21, probabil ma voi programa cit de curind. In ce priveste masuratorile de 12-13 sapt eu voi merge la dr Albu. Am mare incredere in el si la David m-a ajutat foarte mult parerea lui.
Greturile continua si la mine, aciditatea asta de la stomac e cumplita, mai ales seara...ideea ca tb sa gatesc ma ingrozeste, dar asta este, sper sa -mi treaca in 2-3 saptamini si sa ma bucur si eu de sarcina.
Voi mincati icre? Pentru ca eu am avut o pofta nebuna...si am mincat. Sper sa nu-i nimic.
Ina, cum mai e treaba cu picaturile rozalii? Sper sa au disparut cu desavirsire.
Cadina, tu cum te mai simti?
Apropos de morfofetala, eu am facut la Iosup, aveam 21 de saptamini si am facut-o abdominala...Nu am auzit nicaieri ca ar fi transvaginala, dar desigur se poate sa ma insel, nu le stiu pe toate..
Alina, herpesul ti-a trecut?
Va las pentru o plimbare cu David pe afara, pupici tuturor

David (10 nov 2004) si
Simona 8+ puiul mic
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

quote:
Originally posted by ina78

Daca intreb ce e eco morfologic, rizi de mine? dar am ametit de tot. Eco... 2 D, 3D 4D si cum se fac. (intravag. sau extern - abdoment)
Vreau sa vb cu dr meu sa ma lamureasca dar parca mi-a fot jena. Ma ajutati voi?

eco morfofetala se face in fiecare trimestru de sarcina si presupune masurarea tuturor organelor/membrelor, tot ce tine de dezvoltarea normala a bebelusului. de obicei se face 4D la eco morfofetala dar masuratorile se realizeaza in 2D, imaginile din 4D fiind mai mult pt parinti, sa isi vada bebelul mult mai real.!! cele mai importante sunt cele de la 12-13 sapt parca si cea-cea mai importanta e din saptamanile 18-23!!
pupici

Multumesc mult. Ai mai facut putina lumina. Tot spun ca voi cauta detalii despre ... insa timpul asta afurisit nu vrea sa stea deloc.
Un we placut. Fara greturi.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

simona, nu mi-a trecut mai , ce nasol e, ma tine toata partea stanga, ma furnica tot obrazul, sper sa nu se intinda, acum e numai pe buza de jos! am pus putin unguent de galbenele dar nu a avut efect, acum o sa imi pun si ness!!sa vad, poate trece, ca m-a disperat!

Alina 9+
bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Fetelor, bine v-am regasit!

Saptamana asta am trecut prin toate caldurile si starile, de la fericire euforica pana la plans disperat, pt ca nu mai inteleg nimic. Am fost la consult pe 20 sept (joi) si doctorul m-a felicitat, a spus ca totul este OK, ca sarcina pare sa aiba aproape 7 saptamani, etc. Il intreb daca pot face o eco sa vedem inimioara, si-mi da trimitere. Ma duc la eco si nu se vede NIMIC, decat un chist pe ovarul drept si doctorita isi da cu parerea ca ar putea fi o extrauterina. Bineinteles ca m-a bagat in toti sperietii! Ma intorc la doctor cu rezultatul ecografiei si acesta ma intreaba de sangerari si dureri, ii spun ca n-am nimic si ca ma simt f bine si ma roaga sa mai repet ecografia peste 10 zile si sa fac un test de sange pt bhcg. L-am facut, mi-a reiesit o valoare de 1580 fata de 1100 data trecuta (13 sept). Am mai fost o data la doctor si mi-a zis sa am rabdare ca este posibil ca sarcina sa fie mai mica decat credem noi si sa mai fac o eco. Nu s-a aruncat la prezumtia de SEU, de fapt nici n-a vrut sa discute despre asta pana cand nu are o certitudine. Mi-a dat Utogestan 100, No-spa si Elevit si asta a fost.

Fetele care ati mai nascut, ce parere aveti? Ati mai auzit situatii de genul acesta? Ma ingrijoreaza valorile mici ale BHCG, creste incet si faptul ca la eco la aproape 7 sapt de la UM nu s-a vazut nimic... nici inauntru nici in afara uterului.

Am mai citit pe forum si am descoperit ca de fapt chistul de pe ovarul drept ar fi corpul galben, care-i foarte normal sa fie acolo in sarcina.

Ma macina tot felul de ganduri, sunt tare ingrijorata.

Catalina 6+
Fii tu SCHIMBAREA pe care doresti sa o vezi in lume. Gandhi

Mergi la inceput

catalina, nu dispera si nu iti pierde speranta, incearca sa ai rabdare cateva zile si repeta eco la un dr bun cu un aparat bun!! iti tin pumnii sa fii bine!, eu tocmai pt a evita situatii de genul: ginecologul face control manual si zice ceva iar dr la eco zice altceva, mi-am ales un dr care are si eco in cabinet la el, el imi face si controlul manual si eco la fiecare consultatie, eu zic ca asa e cel mai bine!!

Alina 9+
bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Simona... mai apar picaturi rozalii, insa rar. Acum nu mai intru in panica.
Billy cred ca important este sa nu fii speriata. Nu poti sa-tyi faci o programare la un medic, care sa aiba si eco in cabinet. Alina si dr. mea la fel face si sint incintata ca nu trebuie sa merg de la un dr la altul.
Incearca sa mai ceri o parere. Un dr care sa faca el si eco si sa-ti dea niste explicatii.
Hai capul sus. Pupam.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

ina, pup, tu ai ramas la dr duduianu pana la urma, ca parca ai mai fost undeva dupa ce ai fost la ea, la dantes, cumva?

Alina 9+
bebe

Mergi la inceput

La Dantes am fost ptr. ca la ea nu am putut merge. Ei lucreaza impreuna. Cind este unul din ei in concediu, sau nu poate vedea pacienti urgent atunci acestia merg la celalalt. Acorda urgente unul celuilalt.
Voiam sa mai merg la un alt medic, insa am tot aminat. Mai astept sa creasca putin si voi mai cere o parere. In jur de 10 sapt.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

ioana, felicitari draguta...

te-am vazut in lista de la aspirante ca erai trecuta la gravidutze si nu-mi venea sa cred...asa ca te-am cautat pana te-am gasit.
ma bucur enorm de mult pt tine..
sa nu dai tu un mesaj ceva sa stiu si eu, figura ce esti...

felicitari si celorlalte fete...va pup si sa aveti grija de voi si de buburuzele din burtici.

_
13+

Pozele mele!

Mergi la inceput