Mamici de mai-iunie 2008 (6)
Raspunsuri - Pagina 11
RSilvia spune:
Buna fetelor,
M-au apucat si pe mine greturile de cateva zile. Nu vomit, dar mi-e greata tot timpul, se mai atenueaza senzatia cand mananc. In plus am tot felul de pofte bruste de una, de alta si dureri de stomac (aciditate) mai ales noaptea. Dar, din fericire am observat ca daca mananc o bucatica de branza si nu mai beau/mananc nimic dupa aceea, ma lasa stomacul.
Lilly79, nu te nelinisti ca nu ai simptome, o sa apara. Si eu pana acum cateva zile ma simteam "suspect de bine", dar nu ma-ngrijoram ca presimteam ca o sa apara greturile.
Week-end placut tuturor!
Silvia 5+ si Andrei (22.06.2006)
numeioana spune:
Fecian, Ioanara, Alysh, felicitari dragele mele!!!! Sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi! La fel tuturor gravidutelor de mai-iunie 2008!!
Ioana
17+
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Alysh spune:
Multumim, Ioana si tie sarcina usoara in continuare si bebel sanatos! Sa ne mai spui si noua din experienta ta, ce trebuie sa facem, ce nu, cum au decurs la tine lucrurile pana acum.....
Fetelor, cam liniste pe-aici...ce faceti, somnic, somnic?
Alina 7+
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
numeioana spune:
Pai nu stiu exact ce sa va spun. Una din idei e sa sunati sa va programati la eco morfo de trim 1 din timp, pt ca cel mai buni dr. sunt f ocupati.(Iosup, Herghelegiu si Pop) Eco se face la 12-13 sapt. Iar eu am ratat-o din cauza ca ma gandeam ca e aiurea sa ma programez cu o luna-doua inainte... Este f importanta, se masoara pliul nucal, care da informatii daca bebe poate fi sau nu bolnavior... Doamne fereste!
Acum m-am programat la eco de trim 2, la 21 de sapt, dar la alt doctor f bun, in Ploiesti.
Referitor la greata nu va pot sfatui nimic, pt ca nu am reusit sa gasesc remediul, asa ca am slabit 4 kg in primele 3 luni de sarcina. L-am simtit pe bebe la 15 saptamani, destul de devreme, si din clipa aia n-am mai avut rau deloc.
Sper sa aflu saptamana viitoare daca avem fetita, asa cum cred eu...
Va pup si orice puteti sa ma intrebati!
Ioana
17+
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
ina78 spune:
Daca intreb ce e eco morfologic, rizi de mine? dar am ametit de tot. Eco... 2 D, 3D 4D si cum se fac. (intravag. sau extern - abdoment)
Vreau sa vb cu dr meu sa ma lamureasca dar parca mi-a fot jena. Ma ajutati voi?
eu - Ina
- puiutul meu
Alysh spune:
Ina, din cate stiu eu, eco morfofetala se face prin sapt 12, e transvaginala si se fac masuratorile fatului. Dar promit sa ma documentez si mai sriu despre asta.
Acum plec acasutza, va pup si week-end placut fetelor, sa venim toate cu vesti bune! Pe luni!
Alina 7+
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
ina78 spune:
Adica intravagin. asta inseamna transvagin.??? Off... Deci voi nu ati facut eco (abdominal) si eco intravag.? Si control normal? Acum la 7 saptamini?
La 10 am inteles ca la fel va fi. Plus citirea pomelnicului de analize facut.
eu - Ina
- puiutul meu
dordia2000 spune:
Fetelor....eu nu am dat de dr. mea inca....asa ca luni dimi ma infiintez la ea la spital...si apoi ma programez la dr de familie.
Stiu si eu ca e omor la echo...eu la primul bb am facut echo la Herghelegiu...si a fost ok, m-a costat 3 mil dar a meritat. Acuma...cred ca deja sapt viitoare dau telefon sau ma duc direct sa ma programez.
Va poop si mai vb!
Diana 7+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
dordia2000 spune:
Gata fetelor...mi-am facut programare la echo la herghelegiu...pe 18.12... dar era singurul loc liber si mai avea pe 4.12 si la sf lui ian.2008 deci....sunt superfericita ca ma duc la echo morfo in sapt 21...e suuuper perfect!!!
Diana 7+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by ina78
Daca intreb ce e eco morfologic, rizi de mine? dar am ametit de tot. Eco... 2 D, 3D 4D si cum se fac. (intravag. sau extern - abdoment)
Vreau sa vb cu dr meu sa ma lamureasca dar parca mi-a fot jena. Ma ajutati voi?
eu - Ina
- puiutul meu
eco morfofetala se face in fiecare trimestru de sarcina si presupune masurarea tuturor organelor/membrelor, tot ce tine de dezvoltarea normala a bebelusului. de obicei se face 4D la eco morfofetala dar masuratorile se realizeaza in 2D, imaginile din 4D fiind mai mult pt parinti, sa isi vada bebelul mult mai real.!! cele mai importante sunt cele de la 12-13 sapt parca si cea-cea mai importanta e din saptamanile 18-23!!
pupici
----------------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
33+ si bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 7 sapt!!!!