Mamici de mai-iunie 2008 (6)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

adina iubita eu zic sa stai calma, ca nu face bine la bebelin sa te superi asa de tare....mai ai oleaca de rabdarica pana sapt viitoare...SA DEA DD SA FIE BINE! trebuie sa repeti analiza ca sa fii sigura ca rezultatul de care vb tu e cel corect!

ioana
poze samburel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Cadina nu te stresa. Asta va face mai mult rau decit analiza.
repeta analiza siu apoi mergi si vb cu un dr. Nu lua decizii. Nu te agita si nu te pierde cu firea. Hai nu dispera. Te inteleg, e greu sa-ti pastrezi cumpatul in situatii de genul asta, insa incearca.
Noi sintem aici. Ai grija de tine.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Cadina, draga de tine, imi pare asa rau...Dar stai linistita unele infectii se pot trata chiar si in primul trimestru, cu anumite antibiotice...Acuma trebuie sa vezi ce-ti spune dr.
Denisa...incearca sa nu mai fumezi, tu stii foarte bine la ce-ti expui copilasul. Fumatul in timpul sarcinii e si una dintre cauzele mortii subite la sugari. Plus cite alte nenorociri...Nu zic, se poate intimpla sa nu pateasca nimic, dar are rost sa-l expui? Hai, vei rezista, pentru copilasii nostrii suntem cele mai puternice, nu-i asa?

David (10 nov 2004) si
Simona 8+ puiul mic
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Uf, va multumesc sa sunteti alaturi de mine, incerc sa ma linistesc... sa nu dau dintr-un in alta... Ce m-as face fara voi...

Mergi la inceput

Cadina ... ce ne-am face si noi fara tine. E ceva reciproc.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

neata fetelor
am adormit aseara ca un bustean si n-am mai luat utrogestanul oral.
nu m-am trezit nici pt pp, pana aseara ma trezeam de 4-5 ori pe noapte. ce bine a fost!!
cadina eu zic sa nu-ti faci griji, daca infectia nu e puternica si nu e dranjanta, se poate amana tratamentul pt trimestrul 2. si de asemenea exista tratamente pt trim 1 care sunt sigure. oricum, eu as repeta analiza in locul tau. stiu atat de multe pov sinistre legate de analize gresite: anul trecut mi-au zis ca am HIV de la o analiza de candida facuta la misto, sotului meu i-au dat la spermograma astenoteratozoospremie severa cu proces inflamator=nu puteam face bebe nici cu FIV ,se pregateau sa-l indoape cu pastile si el avea saracu normospermie, iar mama a primit ca rezultat de exudat faringian o analiza de urina!!! deci nu te poti baza mereu pe un sg rezultat.
denisa si eu m-am lasat brusc de tigari si am intrebat dr. cu oarece speranta in glas, daca nu e periculos sa ma las dintr-o data, daca nu ar trebui sa mai fumez macar o tigara pe zi etc...dar n-am vazut nimic. au trecut doar cateva zile si vad ca nu mai simt nevoia, desi in prima zi imi venea sa urlu
fetelor, la cate saptamani de sarcina incep greturile?
si nervi are vreuna?
ca eu cred ca imi voi omori sotul, sigur isi ia campii. sunt tot timpul indispusa si si gura pe el iar pana cu o luna inainte sa raman gravi am facut 6 luni un tratament de inducere a menopauzei cu bufeuri si toti dracii de pe lume. offf.....
ma trece si pe mine cineva pe prima pagina? sa ma simt si eu printre gravidute, ca tot a fost o sarcina asa de dorita si de mult asteptata
DN 07/11/1979 , UM 19 august, DPN 25 mai, dr. Tutunaru spital Elias
va pup si va doresc o zi buna
ralu

a venit toamna...cu un bebe!!!
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

eu inca n-am fost la medic, va ziceam ca am programare abia luni, doctorita mea e in concediu deocamdata...
dar vreau si eu pe listuta . datele mele sunt:
DN: 11.02.1979
UM: 11.08.2007
DPN: 17.05.2008
Medic: M. Iordache

maimutzica cu urzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Am uitat sa va spun fetelor...dimineata, cand m-am dus la baie nu ma puteam tine pe picioare. Eram ingrozitor de ametita, m-am tinut de pereti sa pot ajunge. Si asa am fost cam juma de ora. Apoi mi-am revenit. Si am mai avut o chestie asemanatoare acum doua zile, dar mult mai scurta. Oare sa-mi fi scazut tensiunea asa tare?

Si eu mai am accese de nervi...mai ales dimineata, pt ca mi-e greu sa ma trezesc si n-am nici un chef de job. Si am un botalau cat casa. Apoi pe parcursul zilei imi revin, devin chiar excesiv de vesela....cam ciudat!

Alina 7+

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Schimbari bruste de atitudine, stari de emotie puternica sau de suparare din nimic... sint normale la virsta mea ... sint caracteristice sarcinii. Nu va speriati. E bine ca le constientizati si important e sa nu ajungeti la panica si la solutii extreme. Lati cit mai putine decizii in acele mom.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Ralu, nu-mi vine sa cred ce-mi povestesti despre medici si laboratoare... Am vorbit cu dr. de fam, a spus ca indiferent de situatie va fi bine, trebuie sa gasim o modalitatea... Eu nu ma gandesc decat la bebe, poate sa ma doare pe mine orice, dar sa fie el sanatos...

Mergi la inceput