Mamici de mai-iunie 2008 (6)
Raspunsuri - Pagina 9
ralu_t spune:
buna seara fetelor
ina utrogestanul sub forma de bilute mici se administreaza atat oral cat si vaginal. mie mi s-au dat 4/zi, eu pana acum le-am luat oral ca de cate ori am mai folosit utrogestanul vaginal am avut reactii neplacute, mancarimi, usturimi, etc. numai ca azi am citit pe net cum ca afceteaza destul de rau ficatul mamei si ca e de preferat sa fie administrat vaginal.nu va imaginati cum dorm pe la birou dupa 4 pastile
ma bucur sa aud ca durerile nu sunt un semn rau, chiar ma intrebam ce se intampla. greturi inca nu am, dupa ce mananc simt ca nu vreau sa mai vad respectiva mancare si pe de alta parte ma satur f repede, dar cam atat. si pofte ciudate: azi o pofta nebuna de usturoi (sotul sta in alta camera acum)
lily stai linistita, n-a plecat bebe nicaieri, eu zic sa apreciezi zilele de liniste si pace, cat mai tin, nici eu nu am probleme,nici macar sani tensionati, si vad ca sarcinile noastre au o diferenta de o zi.
caminoi am anuntat doar 4 persoane, parintii mei, prietena mea cea mai buna si prietenul lui cel mai bun. si asa vrem sa ramana pana pe la vreo 10-12 saptamani. poate va mai trebui sa-mi anunt seful ca la cum dorm pe la birou, s-ar putea ma concedieze in necunostiinta de cauza.
noapte buna dragelor
a venit toamna...cu un bebe!!!
4+
Alysh spune:
Buna dimineata, burtici, ce faceti?
Ralu,, sarcina usoara si bebe sanatos. Bine ai venit la noi!
Alina 7+
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
ina78 spune:
Buna dimineata. Va spune o adormita. parca azi imi este si cam greata.
Tratamentul l-am inceput. Insa aseara am luat doar 2 pastile din 4, mi s-au parut prea multe 4, si iau 2 dim / 2 seara. Vad ca nu-mi este rau ... tare... parca mi-e usor greata si sint cam adormita. Insa sper sa-mi revin in scurt timp.
Eu deja sint la serv. Am inca ochii umflati de la plinsul de ieri. '
Fetelor am trecut ieri printr-o panica, tot credeam ac bebe nu mai e acolo, ca de aceea eu nu aveam greturi.
Va pup si ne auzim.
eu - Ina
- puiutul meu
simonacip spune:
Neata fetelor...wow, multe nou venite. Bine ati venit fetelor!
Ina, si tu??? Imi pare rau, dar ce sa facem trebuie sa mergem mai departe. Urmeaza tratamentul, stai cumintica si va fi bine.
Fetelor o durere doua trei, trebuie sa mai simtim si noi, ginditi-va ca se intind ligamentele, ca uterul creste, e imposibil sa nu existe chiar nici o durere.Important e sa nu fie o durere continua sau sa nu o ignoram. Asa ca, Ina, va fi bine ai sa vezi, bine ca ai mers la medic, trebuie luata din pripa orice singerare.
Utrogestanul e, cum spunea si Ralu in acceasi forma, se ia si intravaginal si oral.
Anasol, Cami, getuza, suntem colege de suferinta cu . Eu de 2 zile n-am mai vomitat, dar stau mai mult in pat, cu geamul deschis (mai ales cind isi incalzeste sotul mincarea )...Ma gindeac cu groaza la we, ca va trebui sa gatesc...ce ma fac atunci??????
\nikooradea, hidrateaza-te mult.Durerile de cap in sarcina sunt obisnuite, dar daca persista intreaba doctorul. La o virsta mai inaintata a sarcinii ar putea fi semn de preeclamsie, dar acuma nu e cazul.Sanatate multa
David (10 nov 2004) si
Simona 8+ puiul mic
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
dordia2000 spune:
'Neatza fetelor...
InaC stai calma si fa tratamentul si va fi bine. Mergi la dr. mai des ca sa urmaresti evolutia si cat mai putin efort...si stai cat de mult poti in pat.
Fetelor...eu nu prea mai am greturi decat asa...putine, dar...imi e o foooameee si un soooomn de imi vine sa mananc dormind. Abia astept sa ajung la echo...sper din tot sufletul saptamana viitoare.
Va poop si o zi buna va doresc!
Diana 7+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Alysh spune:
Ina, ma bucur ca esti mai bine, azi, bravo!!!
Probabil ti-e greata de la utrogestan daca l-ai luat oral. Mie tocmai de-aia nici nu mi-a recomandat dr oral ci doar intravaginal. Si eu zic la fel sa procedezi si tu, mai ales daca s-au oprit scurgerle respective.
Fetelor la mine merge greu de tot DC-ul azi
Alina 7+
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
ina78 spune:
Astazi am comis-o ... l-am luat deja pe cale orala. insa ... diseara stiu cum sa iau.
In plus exagerat spus mi-e rau... am o greata usoara, insa vad ca nu ma mai simt sa rau. Nu ma mai doare burtica - acum parca ma doare capul putin. Si mi-e un somn...
In curind o sa ma trimiteti sa ma consult la capatina...
Fetelor va urez o zi frumoasa. Sa aveti parte de o zi buna.
eu - Ina
- puiutul meu
denisa73 spune:
Eu dreg greata cu biscuiti sarati si stixuri sarate,incercati poate functioneaza si la voi.Am auzit si de alune sarate.Ieri nu am avut deloc sangerare nici inauntru nici pe afara insa de dimineata iar a venit cateva urjume inchegate maro.Mie teama ca din cauza stresului de tigari.Cu Cristian la fel am patit dar la el din maro s-a transformat in rosu dupa care hemoragie.M-am luat de tigari si am fumat toata sarcina.Acum insa nu as mai vrea,insa nu stiu daca rezist sa mai vad si maine la fel.Va pupic dulce si mai vorbim
6+ si Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
cadina spune:
Nu-mi vine sa cred ce mi se intampla!!! Am plans de nu mai pot si sunt un car de nervi.
Mi-am facut sapt trecut hemoleucograma si urocultura la Institutul Cantacuzino, am zis sa fac si eu niste analize ca doar sunt insarcinata, nu ca mi le-ar fi dat ginecologul... Si culmea: mi-a iesit urocultura pozitiva cu klebsiella peste 100.000 si rezistenta la amoxi!!! Iar eu nu am nici un simptom (o usoara, vaga usturime cand urinez mai rar - noaptea, de exemplu), n-am febra, n-am nimic... Eu am tot avut infectii cu E-coli si ma tavaleam de durere si stiu ca Klebsiela este mama lor, deci ar fi trebuit sa am simptome, zic eu... Sunt pur si simplu disperata!!! O sa mai reped din nou sapt viitoare urocultura, dar deja stau intr-un stres cumplit.
dordia2000 spune:
Cadina stai linistita, si mergi si repeta la un alt laborator. Pana atunci gandeste pozitiv si nu te stresa ca sa nu ii faci rau lui bb. si sper sa fie ok si sa nu fie nik.
Diana 7+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz