Prichindei martie - aprilie 2005 (124)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Multumesc dragele mele ca imi sunteti alaturi , noi am facut naveta intre spital , moasa si casa, dar aici nasterea naturala e sfanta.Ieri am fost iar la spital cand le-am spus sa ma taie in bucati si sa-mi scoata copilul, adik la limita superioara , si ne-au programat maine la inducere.Deci maine va fi marea intalnire , prilej de doua ori de bucurie( daca se intampla maine) ca este si ziua lui tati.
Multumim de urari : Simonela, cenia( wow 3 ore.....asta da nastere),ana71, andruzza, marox, danuta_t, rrox3 , Anca micaela, ligia 13 sar'na de grija , pupici curajosului Raduc la gradi.
Martijn o asteapta si el pe zusje( surioara), l-am pregatit mai demult dar acum incerc mai abitir ca daca se intampla maine, si se intampla pana in 15:00 ne da drumul acasa in aceeasi zi sa nu se crispeze cand venim cu printesa acasa, si-i spun stii ca in curand vom''primi" o surioara , ma rog cam ciudat termenul ca muncesti mult nu prea primesti nimik ,lol,si-mi spune si el emotionat da si ma bucur.
In rest la gradi le-a venit o educatoare noua, mai in varsta si se descurca de minune cu imparatul care nu prea au reusit cu succes sa-l "imblanzeasca" nici nu carie in fata ei are o expresie: Martijn uita-te la nasul meu...si-i mai spune o data ce are de facut, moama imi place de mor gagica, basca ca e si innebunit dupa ea.Sia cum ma gandesc cum s-o imprumutam si pentru zilele in care nu e la gradi adik pentru joi si vineri si pentru week-end...lol.
E foarte sfatos, iti povesteste cu lux de amanunte, imi povestesc celelalte educatoare care sunt socate cum de stie atatea.Ceea ce nu stiu ele e ca mami a lucrat in domeniu si vorbeste foarte mult cu el.E inca in faza de negatie , deci totul este nu la inceput si sapt trecuta il intreaba pe tati de ce, sper sa ne lase nitel sa respiram de la faza de 'nu'la faza de 'de ce '.

Sanatate puiutilor si voi sa va bucurati de comori,
Dantje 41+++++++++++++++++ & Martijn

revenim cu vesti de indata ce e posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

La multi ani Andira!! Sa fii fericita!
Mai scrie-ne si noua de fetitele tale!
P.S. Esti nascuta in aceeasi zi cu invatatoarea fiica-mii

Dantje Pupici, ne gandim maine la voi! Suna foarte bine noua educatoare a lui Martjin

Ligia Bravo Raducului, e baiat mare si impaca piticii la gradinita Cred ca Anca Micaela a vrut sa zica ceva de genul: fiindca a ajuns sa faca 2 ore jumatate cu masina pana la serviciu, a renuntat sa mai mearga cu masina la serviciu. Cam asa merg bucurestenii cu masina...

Nino Ne bucuram ca mai treci pe la noi si ne dai vesti. Felicitari lui Alex cel vorbaretz! Sa stapaniti sanatosi masina! Si nu te mai invinovati nonstop pentru deciziile luate in privinta lui Alex, cu siguranta faci ce-i mai bine pentru el.

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Ligia: felicitari marelui pitic mergator la cresa, ca nu stiu cum sa-i spun. nu va avea absolut nici o grija despre trauma lui. va uita atit de repede ca a plins, ca nu-si va aminti nici macar la sedintele de hipnotizare!!!!hi hi hi! crede-ma!
eu am fost incintata de progresele si de cite lucruri invata la gradinita!si nu numai, chiar multe chestii pentru indeminarea degetelelor, picioarelor.ai sa vezi! nu va inlocui nimeni dragostea bunicilor,asa e!dar o sa stea si cu ei in vacante.nu?
Desi aici e culmea civilizatiei, greu iti permiti sa il dai la o gradinita faina. parca ma mira cind vad cum se organizeaza mamicile pe aici. una care e casnica si are vreo doi copii face o mini gradinita acasa( sistem privat cu autorizatii, bineinteles) si mai tine inca doi trei pitici.
la inceput am studiat si eu problema dar m-a speriat sotul ca a vazut un caz la stiri, cum ii tinea in cusca ciinelui cind plecau si m-am linistit.
apoi am vizitat vreo doua mai ieftine si vorbeau spaniola, dansau rap, nu mi s-a parut ok.
Dantje: ce mai amina astia... iti inteleg nemultumirea.si eu ma saturasem de asteptat si am sarit din leagan in timp ce se legana, asa cum faceam in copilarie! in noaptea aceea am nascut! nu faceti ca mine, eu is dusa cu pluta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Ligia, Nino, Rox - multumesc frumos!

Despre noi nu va pot spune prea multe acum, eu sunt plecata din tara de sambata, acum sunt in Danemarca. Tocmai m-am intors dupa 8h de umblat prin Copenhaga, si sunt cam rupta
Mi-e un dor de fete de nu mai pot, maine ma intorc si abia astept sa le vad, desi cred ca o sa le vad de-abia duminica dimineata, pt ca avionul aterizeaza maine noapte, la 00.30.

Danemarca e tare frumoasa, am sa incerc sa va pun si poze saptamana viitoare, la Hillerod am vazut un castel si un parc de nu-mi mai venea sa plec... Niste peisaje de toamna ametitoare, parcul ingrijit pana la ultima crenguta, multe flori si si mai multa verdeata.
Chiar am facut o alegere buna venind in perioada asta a anului, am prins si vreme frumoasa, si am vazut toate culorile toamnei aici, pentru ca ei au foarte multa verdeata, peste tot.
In rest, foarte multa liniste, chiar prea multa liniste pt gustul meu, care sunt amatoare de nitel balamuc. Pana azi, cand am fost in Copenhaga si am vazut nitel mai multa animatie, am crezut ca danezii nu ies din casa. Am invatat si ceva cuvinte, dar au o pronuntie de te doare capul, mai ales -l-ul si -d-ul. Dar sunt pe dumul cel bun, in cativa ani estimez ca voi putea intreba cat e ceasul.

Ieri, de ziua mea am fost pe mare (pe Baltica) la pescuit, si am prins un cod de vreo 2,5 kg (am poze doveditoare , o sa incerc sa le pun) plus vreo 10 kg de scrumbie. Este insa diferit de pescuitul prin baltile nostre, unde dupa 1-2h prinzi un peste si te bucuri de nu se poate, aici am prins in 5h 10 kg de scumbie, adica se agatau si 4 scrumbii odata de undita. Danezii din jurul meu erau experti, au prins si mai mult.

Cam atat despre mine, va mai scriu si de fete zilele astea.
De fapt, vreau sa va intreb ceva: sunt pitici care au vorbit mai greu? Nati nu spune nimic in afara de *mama*, *tata*, *papa*, *apa* si *ura*. Irina pocea mult mai multe cuvinte la 1 an si 4 luni. Nu-mi fac probleme, nu cred ca am de ce deocamdata, dar eram curioasa daca voi ati avut situatii de-astea. Eu o stimulez cat pot, oricum o are pe Irina langa ea care turuie tot timpul, si ma gandesc ca poate doar isi da drumul mai greu.
Abia astept sa le vad din nou duminica cum danseaza impreuna - Irina tropaie si ridica si din manutze, Nati da din capsor si din funduletz.

M-am lungit de nu se poate, va mai plictisesc si sapt viitoare.

Mergi la inceput

Dantje - tinem pumnii pt maine!
O sa fie o Scorpiuta ca mine si ca Zuzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

andirutz,
la multi ani ,sa fii sanatoasa si sa te bucuri de zuzele tale o vesnicie!
Auzi,tu ce cautasi la danezi?In vacanta?SIngurica sau cu Ionut?csuza-mi indiscretia,dar ma gandeam ca ti-ai facut vreun cadou de ziua de nastereApropo de asta,eu evadez la Londra 4 zile singurica singurica,cadou din partea sotului de ziua meaE,mai am si niste treburi pe acolo,dar asta e alta poveste.
nino,
si eu m-am gandit la voi chiar zilele trecute.Ce coincidenta!Telepatie cu ligia!Ma bucur mult ca Alex si-a dat drumul la vorba!

Vroiam sa mai scriu si sa va dau si poze dar ma cheama datori.Revin

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

STUTTGART CAMPIOANA!!!

Mergi la inceput

Hi hi, nu vroiam sa mai intru ca ma apuc sa-mi fac bagajul, dar nu ma pot abtine: Zuzule, ai fost beton!

Sar'na de urari, si da, sunt singura, fara pici si fara Ionut, cadou de la sot de ziua mea si o mica iesire sa-mi mai clatesc creierii

Si eu am prins o ocazie, mai exact am plecat cu un coleg care e roman plecat in DK de ani bun, si cu care lucrez acum, dar nu mai intru in detalii ca sa nu bag pe nimeni la idei, de pomana.

Gata, ma apuc sa-mi fac bagajul, nu de alta dar cred va trebui sa ma sui pe el ca sa-l inchid.

Zuzule

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

andirutz,
ce fler amExact pt motivul "spalat creierii"ma duc si eu singurica
ABia astept sa ne pui pozesi drum bun!

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

STUTTGART CAMPIOANA!!!

Mergi la inceput

Zuzule - Ihim, super-fler, de-aia am si intrat repede sa-ti raspund, ca prea ai fost pe faza

Am avut parte de peripetii si un car de nervi: dupa ce am stat la super coada la KLM ca sa fac check-in-ul, exact cand eram in fata a venit unul sa ma anunte ca zborul meu de KLM era overbooked, si ca ma expediaza acasa cu Alitalia. Asta inseamna ca nu mai faceam escala de 3h in Amsterdam (pe care eu o vizasem cu multa nerabdare, ca sa mai fac cumparaturi), ci voi face o escala de numai 1h in Milano, dupa care din nou imbarcarea.
M-au apucat nervii, si m-am dus chitita sa ma cert cu ei, sa ma puna pe avionul de Amsterdam. Numai ca era atata lume la biroul de KLM, ca m-am lasat pagubasa si-am zis ca asta e, voi face cumparaturi in Malpensa.
Faza naspa insa a fost ca avionul a plecat cu 1 1/2h intarziere, in conditiile in care eu aveam numai 1h intre avioane sa-l prind pe celalalt. Eram convinsa ca dorm in Italia, si mai erau cativa romani in tranzit, carora pilotul deja le dadea asigurari ca li se va plati noaptea la hotel.

Asta din cauza ca un alt avion a trebuit sa aterizeze fortat, pe o parte, pt ca avea probleme la trenul de aterizare (un avion ceva de genul Q400, din ce-am inteles). A fost al 4-lea caz din ultimele luni, si ca urmare toate zborurile din Copenhaga cu tipul ala de avion au fost anulate pentru verificari tehnice, si de aici tot balamucul. Numai ca oficialii de pe Alitalia au folosit cuvantul "crash", si de aici nenumarate speculatii, de ne si uitam dupa pompieri si salvari pe pista.

Pana la urma avionul nostru a recuperat din timp, a ajuns cu 45 min inainte de decolarea celuilalt, si pana ne-am dat jos din avion au mai trecut 15, ca sa ne trezim (eu cu inca o fata romanca langa care ma trezissem in avion si care venea din Suedia) ca mai aveam doar 30 min pana la decolare. Nu va pot spune ce fuga am tras prin aeroport ca sa ajungem la celalalt terminal - ca de obicei, cand ai nevoie, e in capatul celalalt, si am ajuns exact la imbarcare.
Pe unul nici nu l-au mai asteptat, am mai intarziat si aici 20 min cu usile inchise ca sa-i scoata bagajul.

In fine, cand ziceam ca am scapat super ieftin, si ca totul e ok, in Otopeni ne-am dat seama ca ne-au ratacit bagajul. Eram vreo 5 carora nu ni l-au trimis din Milano, probabil din cauza timpului prea scurt de tranzit. Si mi-e o ciuda de nu mai pot, aveam acolo si hainele luate, si jucariile pt copii, sper sa-l gaseasca si sa fie ok. Azi la 2 vine urmatorul zbor de la Milano, il astept cu nerabdare.

Ma duc la copii, si va spun maine daca mi-au trimis sau nu bagajul, si in ce stare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Multumesc pt gandurile bune,fetelor.Acum sa va dau o veste buna: VOI AVEA O FETITA;sa speram ca sanatoasa(asa reiese din analize si ecografii).Andrei este cam racit,dar sper sa ne descurcam.I-am facut un exudat.Eu am ameteli si cad din picioare,de aceea intru fff rar.In rest toate bune.Va pupacim.

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

Mergi la inceput