Prichindei martie - aprilie 2005 (124)
Raspunsuri - Pagina 11
andrruzza spune:
Crisa, felicitari! Sa fie sanatoasa, norocoasa, sa aiba viata lunga si frumoasa!
andira, la multi ani! Sa fii fericita!!
scuze de intarziere
mami de Rares Andrei(10.03.05)si Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
zuzunaki spune:
A nascut Dantje!!!!Ieri,la ora 13:14,prin cezariana,o fetita de 3,945 pe nume HANNAH!sa-i traiasca si sa-i umple viata de bucurie!
Am primit aseara mesaj de la ea dar nu l-am vazutca am fost plecata si n-am avut telefonul cu mine.
Am vorbit adineauri cu ea si sunt bine.S-a chnuit mult,in fine,va va povesti ea.
Pup
Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu
STUTTGART CAMPIOANA!!!
adseana spune:
Dantje FELICITARI! Sa va traiasca printesa, sa fie sanatoasa si fericita mereu, iar tie refacere rapida!
Hannah bine ai venit pe lume! Sa cresti mare, frumoasa, sanatoasa, sa fii mereu fericita si iubita! Te pupam si iti dorim tot binele din lumea aceasta!
Multi si fratiorului tau, Martijn!
rrox3 spune:
Dantje Felicitari! sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa si fericita! Recuperare rapida si usoara!
Crisa Deci Andrei va avea o surioara! Sarcina usoara si multa sanatate! Tinem pumnii!
Andira Super escapada! Abia asteptam pozicile. Sper ca iti recuperezi si bagajul in buna stare.
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
andrruzza spune:
Dantje, felicitari! Refacere rapida, bebe sanatos si papacios!
mami de Rares Andrei(10.03.05)si Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
andira spune:
Deci, dupa o zi de asteptare, m-au sunat de la aeroport sa-mi spuna ca mi-a venit bagajul ratacitor din Milano, si l-am recuperat teafar si nevatamat din Otopeni.
Regasirea a fost foarte placuta, avand in vedere ca aveam acolo mare parte din cadourile picilor, si hainele cumparate din Danemarca.
Concluzia: mare atentie la schimbarile de traseu de ultima ora, se pare ca devierile de la traseu ale bagajelor insotitoare sunt nelipsite.
ligia13 spune:
neatza!
vroiam sa va salut asha de dimineatza ca apoi D-zeu stie daca mai apuc, ca iarasi e nebunie la serviciu!
Dantje, felicitari, refacere rapida si numai bucurii! Hanah bine ai venit pe lume. Sa fi sanatoasa si norocoasa!
andruzza, ce mai face Stefania.... si Rares... ce ii tzi asha de secreti!
andira, bine ca s-a terminat cu bine si picii si-au primit cadourile. Cum te-au primit dupa vacantza!
zuzu, distractie placuta la Londra!
Mai, da ce moda acuma, auzi, cadou de la sot o plecare pt clateala de creier... se vede ca am imbatrinit, nu de alta , dar nu ma gandeam la asha ceva..... Poate pe viitor, ca mi-ati dat idei
Altfel noi suntem bine, Radu vrea la gradinitza, nu mai plange... se pare ca suntem pe calea cea buna. Cenia, Radu nu este la cresa, este la 4 ore.... partea cu papa de pranz si somnul este inca in mainile bunicii!
Ieri am fost la sedinta cu parintii... prima din viatza mea. Ce emotii aveam.
Au fost si chestii care mi-au placut referitor la gradinita, si chestii care nu mi-au placut, dar cum in prima faza nu l-am dus sa invete luceafarul , ci sa socializeze, sa se deprinda la vorbit, mancat, jucat in grup...sper sa-l ajute.
Nu stiu daca sa-l consider noroc sau ghinion, dar el e cel mai mare din grupa lui, ceilalti avand in jur de 1 an si 10 luni pana la 2 ani si 2 luni. O sa mai vedem. Deocamdata vine f fericit acasa, ca tanti Maria (este ingrijitoarea, ca la grupa de 10 copii au o educatoare si o ingrijitoare) l-a dus la veceu,le-a citit povestea). Pai zic eu, da copii sunt in gradi, te joci cu ei? Si el, zice :da, ma joc cu Denisa (asta e educatoarea, care in capul lui e copil. Adevarat ca arata de 14 ani, dar banuiesc ca are vreo 20, ca nu ar putea fi educatoare).
Pana la urma asha se pare ca tanti Maria e cea care-i "rea", ii spala, ii duce la veceu, ii duce la masa si Denisa e cea care se joaca cu ei....
tuturor
Eu si Raducu (22.04.2005)
ionela_r spune:
Buna dimineata mamici si pitici
Felicitari Dantje,sa-ti traiasca "minunile"
Pupici
Ionela siDora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE CU PITICA LA MARE
http://s189.photobucket.com/albums/z166/ionela_r/