Prichindei martie - aprilie 2005 (124)
Raspunsuri - Pagina 9
danuta_t spune:
Mamacita, felicitari pentru rezistenta de care ai dat dovada. Anabela este intr-adevar superba si atat de fragila. Va uram sa recuperati repejor din urma si sa fie numa' bine.
Andruzza, felicitari pentru bebita. Sa fie sanatoasa, frumoasa si desteapta, si sa scapati de colici. Rabdare multa pentru Rares, ca la varsta lor, ii mai prind si toanele. Asteptam pozici.
Dantje, nastere super-usoara, rapida si fara complicatii. Tinem galerie sa scapi cat mai curand.
Crissa, felicitari micului plimbaret. De mic e pasionat de curatenie.
Noi facem bine, sotul plecat in delegatie 6 saptamani, si eu am intrat in reparatii capitale: sport, tratament slabire, si sa vad daca reusesc sa-mi controlez si-o dieta. Tot pe drumuri, ba sa-l duc pe Mihai la gradi, ba-l plimb pe Andrei, ba dau de mancare, apoi sport, apoi recuperare de la gradi, recuperat si bebele de-acasa, o plimbare de seara, bai la amandoi si la somnic, dar ce mai somn si asta, ba ma scol sa schimb pijama si asternut pisat, sau sa-l pun pe olita, sau sa caut suzeta celuilalt. E foarte greu, cu Vali, macar noaptea fiecare raspundea de cate un pui. Si de cand sunt singura, Mihai e lipit lipit de mine. Ii spune lui soacra-mea ca ea "sa se ocupe d'ala micu, d'ala mare mami". Nici sa-l imbrace altcineva nu accepta.
E un dulce, o tine toata ziua numai in versuri si refrene. Cand ajungem la semafor, recita o poezie cu semaforul invatata de la gradi, cand ii arat ca ploua, incepe sa cante "Stau in casa / Si de 'poaie' / Nici nu-mi pasa / Pic, pic, pic".
S-a obisnuit sa facem tot timpul cate ceva, e cam ulitarnic de felul lui. De cand il urc in masina ma ia cu "unde mergem". Daca-i zic ca mergem in locul X, continua "si dup-aia unde mergem".
Traversam si noi epoca lui "de ce?" si uf ca e destul de greut.
A facut o pasiune acum pentru bilutele alea din aparatele cu fise, are deja 3, ca deh, au la gradi asa ceva. E distractiv ca doarme cu ele in mana, le pierde, se scoala si trebuie sa le cautam prin pat. Cat e soacra la noi, l-am mutat cu mine-n pat, asa ca uneori mai dorm si eu pe cate o bila, ce mai, o placere.
Hai ca m-am labartat iarasi pe-aici, s-a facut liniste, sa verific daca piticul mic a re-adormit.
Dana cu minunile ei: Mihai (20.04.2005) si Andrei (3.04.3007)
http://community.webshots.com/user/danuta_t
ligia13 spune:
Iarasi a fugit lumea de pe aici?!
Mai ziceti ceva, ca eu am multe de zis , dar nu prea mai am energie!
Radu la reintoarcerea la gradinitza dupa cele doua saptamani de stat acasa din cauza virozei a hotarat ca nu-i "mos" la "ganitza"(gradinitza) si ca acasa e cu "oma"(bunica) e mult mai "mos".
Asha ca de miercurea trecuta ne chinuim in fiecare dimineatza cu munca de convingere. A vrut sa cedez, apoi m-am razgandit, nici nustiu ce sa fac!
Saptamana trecuta miercuri a plins un pic, joi a plins tare si tati a cedat si l-a dus la bunica si de vineri am luat eu responsabilitatea! Asha ca merg in fiecare dim si il duc!
Vineri a plins si nu prea, dar luni, dupa inca 2 zile de stat acasa a fost jale. L-am lasat plangand si a plins o ora. S-a dus tati sa-l ia, dupa vreo ora jumnate dar intre timp se potolise si l-a lasat! De marti inca plinge, se impotriveste cand sa intram, nu vre sa-l schimb, dar dupa ce intra in sala de clasa se potoleste. Azi chiar a incetat din plins instantaneu cand a intrat inauntru .
Cai de la gradi zic ca mai dureaza un pic si apoi va fi super. EU sent cam indoita si inca ma bate gandul sa ma dau batuta anul asta si sa incerc la anul!
Altfel toti mi-l lauda, ca e istet, azi chiar doamna de la bucatarie punea masa si a fost f mirata cand a vazut ca plinge, ca zicea ca la masa e printre cei mai cuminti, manaca tot singur!
Au doua femei la vreo 12 copilasi, dar f rar sunt mai mult de 8 , cam 5 sunt in general, ca sunt bolnaviori, si acolo nu-i primeste decat cand le trece de tot, cu adeverintza de la medic ca le-a trecut! Danseaza, le citeste povesti, au jucarii, e curat, cald, frumos...
Mi-e teama numai ca plinsul asta sa nu-l traumatizeze, sa ramana marcat, mi-e teama sa nu-i fac mai mult rau decat bine!
In rest e un istet, vorbeste mult, are deja replici de la gradi, gen :Radu nu plange, baiat male. Sau : vin bunicii dupa toti copiii.
Dar are si o independentza de cand e a gradi. Vrea numa singura sa manince, sa se spele, sa faca pipi (acu invatza sa-i tina puti deasupra veceului). Aseara s-a jucat cu niste cuburi in sufragerie si cand s-a saturat le-a strins singur, fara macar sa-i sugerez. Era sa cad pe spate de emotii, ca numa spatele nostru stie cate jucarii stringeam seara de seara!
Voi ce mai faceti? Nu mi-ati zis daca faceti antigripalul!
Adruzza, ce face Stefania(micutza cacacioasa). Cum sunteti acum cu o familie asha de mare?
rrox, pe unde esti?
danutza, auzi la Mihai. Sa se ocupe bunica de ala micu! Simpatic!
Ana, mai dar tu chiar ai o familie de microbisti acolo !
Radu e fac Animal Planet , daca sunt emisiuni cu serpi sau crocodili e cel mai fericit!
Eu si Raducu (22.04.2005)
ionela_r spune:
Buna ziua mamici si pitici
Am lipsit si noi putin.
Dorei nu-i place la cresa spune ca "sunt topii pitici,mami,nu-mi pace".Tati i-a bagat in cap ca-i mai bine la gradi si suntem in cautare.Ne-a promit ca ne primeste prin feb-mar.
Acum sta cu bunicii ,iar cand plecam noi de la ea ne ureaza o zi buna,numai sa n-o luam de acolo.
I-am explicat ca trebuie sa mearga la gradi.Ma aproba,"da nu acum,nu?"
Noi am inceput cautarile pt o casa noua si suntem cam ocupati.Trebuie sa vindem si sa cumparam cam in acelasi timp.
Dora este bucuroasa ca v-a avea camera ei.
Felicitari noilor mamici, nastere usoara fetelor care mai au putin.
Pupici
Ionela siDora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE CU PITICA LA MARE
http://s189.photobucket.com/albums/z166/ionela_r/
rrox3 spune:
Salutari tuturor!
Ligia multzam de intrebare, intru foarte rar pe aici, lipsa de timp si oaresce probleme ce se cer rezolvate...
Pupacim Raducul, au dreptate educatoarele, se va obisnui, de obicei dureaza maxim 2 saptamani. Noi am tinut-o insa acasa pe Ioana anul asta, va merge la toamna la gradinita.
Andruzza felicitari!! Stefania e o frumusete de fetita si seamana cu Rares, se vede ca sunt fratiori Sa-ti traiasca amandoi frumosii, sa fie fericiti! Mi-au placut mult pozele
Crisa felicitari lui Andrei!! Bravo lui! Ii trimitem -ici. Sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos tun!
Laura Sa stapaniti sanatosi si casa si masina cea noua! Astea da realizari! Te sfatuiesc sa iei un scaun pentru piticoti mai mare, sa mearga pana spre 12 ani, n-are rost sa mai iei unul mai mic si sa-l abandonezi intr-un an.
Mamacita minunati piticii tai, trebuie sa-ti scriu si aici M-au incantat in poze. Si tu arati foarte bine
Danuta Spor la "reparatii"! Simpatic foc Mihai!
Dantje Tinem pumnii si asteptam vesti bune si pozici frumoase!
Ana Plimbare placuta la Cheia! Haioasa tare microbista ta
Ionela spor la cautat casa!
Marox Pupam fetita lu' papa! Si Ioana sta la fel la capitolul pampersi.
tuturor! Imi iau cateva zile libere, asa ca sper sa intru mai des si pe aici.
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
Anca Micaela spune:
Dragele mele, pe mare fuga...
Andrruzza, felicitari! Sa fie sanatoasa, fericita si sa va aduca bumai bucurie!
Dantje, nastere usoara! Sa primim vestile bune cat de curand!
Felicitari pentru noile gravidute si sarcina usoara pentru cele mai "avansate".
Zuzu, saru'mana ca m-ai numit la "apel" :)
Ema e bolnavioara de duminica - a tot facut febra, chiar si 40. E acum pe antibiotic si, desi ieri nu a mai avut temperatura, e sechestrata in casa si nici baie nu i-am fact de zile bune :(
In rest e scumpa foc, rasfatata la culme (cand e cu mine). Canta, danseaza, recita, dar nu pronunta foarte bine. Sper din martie sa o duc la gradinita - mi-a cerut chiar ea (i-a povestit o prietena), dar evident ca nu stie ce cere... :)
Eu muncesc mult, de 2 zile am decis sa nu mai merg cu masina la serviciu (am strabatut cei 15 km in - record absolut - 2 h 1/2)!!!!
Pup si fug!
Anca Micaela, mama Emei Ioana
Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
http://s139.photobucket.com/albums/q311/AncaMicaela/Filme Ema/url]
NewMami spune:
Draga Andira, sa-ti dea Dumnezeu tot ce e mai bun in lume, sanatate, sa te bucuri de cele doua minuni de fetite pe care le ai si de toti cei dragi tie.
Fericire, bucurii, realizari si cat mai multe zile senine. Azi e ziua ta si trebuie sa crezi in visele tale.
LA MULTI ANI ! si la cat mai multi ani cu fericire.
ligia13 spune:
andira, La multi ani! Multa fericire alaturi de printesele tale!
NewMami , multumim ca ne-ai amintit ca e ziua adirei, ca noi...
Astazi Radu nu a mai plans deloc cand l-am lasat la gradinitza..
Cand a vazut un coleg de grupa plangand s-a apropiat de urechea mea (eu il schimbam) si mi-a spus: mami,nici eu nu vleau la ganitza. Dar l-am atentionat ca acel copil are si suzeta, deci e mai pitic si de-aia plange... si el fiind mare trebuie sa se duca la el sa-i spuna sa nu mai planga si sa se joace cu el.
Si a fost incantat de aceasta solutie
AncaMicaela, snatate Emei, sa-i treaca repede repede!
Vrei sa spui ca te duci zilnic 15 km pe jos???? Sau cu bicicleta sau scuter!
Ai ramas fara carnet sau ce ai patit
rrox, Ioana o are pe Mariuca , dar radu e singur, acum e iarna si nici in parc nu prea are cu cine se juca si de-aia l-am dat la gradi, sa fie mai sociabil si sa se distreze si el.
la toata lumea!
ninocikap spune:
Andira la multi ani, sanatate si o viata frumoasa!!!
eu sunt lipsa cam de mult pe aici... ocupata la servici... in week-end il avem pe alex acasa... asa ca... nu prea mai am timp de altceva.
Alex a inceput sa vorbeasca de vreo 2 luni...va dati seama la inceput cateva cuvinte...printre care mami si tati, cu care ne-a topit de-a dreptul, pentru ca nu aveam parte nici de mama sau tata. acum deja le alatura cuvintele, te intelegi cu el, de la saptamana la saptamana face progrese la vorbit. peste vara a stat la tara la socrii, lucru de care a fost incantat, pentru ca a stat numai pe afara, alerga toata ziua. acum este iara la ai mei la apartament. saptamana trecuta am vb in fiecare seara cu el la telefon, nici nu ii lasa pe bunici sa se apropie de telefon, iara saptaman asta baia l-a convins tatal meu sa ia telefonul, zicea intruna "nu vobesc cu ei" asa ca va dati seama ce e in sufletul meu..
nu il pot lua nici acasa, pentru ca avem un program foarte aglomerat la servici, si mai devrmee de 8 jumate seara nu ajungem acasa...si dimineatza plecam la 7, si am zis sa mai profitam macar un an doi de serviciul asta, care este avantajos din punct de vedere financiar, cat sa ajungem la un nivel care sa imi permita sa ma mut cu serviciul in ploiesti, chiar daca va fi mai prost platit. sunt sigura ca nu toata lumea gandeste asa, dar asta a fost hotararea noastra.. mai ales ca ne-am mai bagat la un credit si ne-am luat si masina. si pana la urma trebuiesc si bani ca sa cresti un copil.
hai ca m-am lungit o gramada... poate mai reusesc sa va mai tin la curent cu viata noastra.
va pup pe toate si va urez multa sanatate voua si puiutilor si familiilor voastre.
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
ligia13 spune:
nino, ma bucur ca Alex a inceput sa vorbeasca , chiar ma gandeam zilele trecute la voi ce faceti, ca stiu ca erai ingrijorata de acest aspect!
Acum pregateste-te sa te rogi de el sa mai taca
Felicitari pentru masina, sa fiti sanatosi sa platiti creditele. Sunt sigura ca lui Alex nu-i este rau la bunici!
laura, mi-am amintit ca am uitat sa va transmit toate cele bune de casa noua... si sa stapaniti masina cu placere... sa nu aveti evenimente deloc cu ea.
Stie cineva ceva de Dantje? Are cineva telefonul ei?