Colectia de toamna-iarna 2005 (154)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetele...care se ocupa de listutza...pls...sa puneti DNP-ul meu care este 03.05.2008...Acum am vazut ca nu apare!

Diana 7+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Hanuc, asa s-a hotarat:ca fetele care au scris chiar la inceput sa fie sterse ca n-au mai dat nici un semn de viata. Toate suntem ocupate si nu avem timp dar intre noi ne facem 1-2 minute sa vorbim cate ceva.

de-ale gurii

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(1 an si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

Am updatat listuta:
- Dordia - DPN
- bebic Alex Gabriel de Joy
- bebic Anna de Tania-z

Hanuc, daca vrei inapoi in listuta esti binevenita! La fel la discutiile de pe forum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

lui nic ii curge nasul, de luni merge la gradi prima oara, dk il pun pe picioare pana atunci
bag cu catina si degeaba ca dupa ce-l pun in pat, iese din sacul de dormit si doarme gol. ma duk il imbrac, trezindu-l bineinteles, iara iese dupa ce inchid usa. parca a innebunit. si se trezeste cu buzele vinete de frig ca e si in casa frig.
am pus reteta de catina de 3000 de ori pe forum, m-ati exasperat.
se ia un kil de catina si un borcan de miere normal, de 'fo 200-250g.
se spala catina intr-un jet, maxim 2 de apa, nu mai mult ca-si pierde calitatile. se spala imediat dupa ce a fost adusa de la piata. dk stati cu ea prin casa juma de zi gandindu-va la nemurirea sufletului, va face viermi. foarte repede face viermi. dupa ce ati dat-o in jetul de apa, se tranteste catina peste miere, se amesteca nitel si se distribuie in cateva borcanele care se baga INSTANT la frigider. dk nu bagati la frigi, iarasi face viermi. se tine "neumblata" 2-3 zile, apoi se poate incepe din ea. cand luati cate o linguritza pe zi, dimineata (asta e doza profilactica antiviroze si anticancer:), scoateti borcanul din frigi un minut, p-orma il bagati la loc. repet: trebuie sa stea la frigi incontinuu, nu o uitati pe bufet juma de zi ca e la revedere. ori face viermi, ori isi pierde proprietatile. noki stie:)

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Anda , am salvat reteta, promit ca de acum incolo o sa-i dau eu copy-paste cand o mai cere cineva .
Asa faceam si eu, dar neuronul meu retinuse ca tu o zdrobesti, faci suc, sau ceva de genul asta, anul trecut - cu bebeii nostri semi-diversificati - nici nu-mi imaginam ca le-am fi putut da bobitele intregi .

Mai stiam o modalitate: se face suc din bobite (cu storcatorul folosit si pentru morcovi). Merge si cu blender-ul, si apoi strecurat. Atentie ca sare in toate partile! La suc se adauga miere dupa gust (cam 1:1). Se pastreaza maxim 2 sapt la frigider, face minuni la raceala.
Mie personal mi se pare prea laborioasa metoda asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

buna,

Tania-sa-ti traiasca fetita,sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea,iar tie refacere rapida

joy-este bine,maine vine acasa,bb are gaze si doarme mai mult la mami in brate la san

hanuc-ce surpriza,ce mai faceti?ce face lucasor??v-ati mutat????nu ne-am mai vazut de mult!da-mi si mie un semn despre voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Gata mi-am luat si eu ochelarii...bineinteles ca au costat mai mult decat mi-au zis ieri...ca a trebuit schimbat "heliomatul" la ambele lentile...ca unul era rodat si altul nu si s-ar fi vazut dif de culoare. In concluzie, toata isprava Mirunei m-a dus la 4.5 milioane...o nebunie. Daca mai face odata, asta a fost cadoul ei de Baby Expo

Hanuc nu te supara, n-ai mai intrat de mult si fetele au banuit ca ai renuntat la DC. Esti binevenita inapoi

Dordia n-ai gasit poza Mirunei ptr ca mai nou este la pag.122

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

www.bateriaduracell.ro/index.asp?page=promo/photoContest.asp" target="_blank">votati poza "Miruna"- surprinde zambetul - pagina 122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Mai Anda, tu zici sa nu o tin mult inainte de "prelucrare", insa de unde stiu eu cat a stat la nenea ala pe taraba ?
Oricum o sa prestez si eu reteta, da intreb si eu asa ...

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanuc spune:

Nu mai e important sa apar acolo,ptr ca atunci cand esti scos pe usa afara de cineva numai vrei sa intri, in fond e numai un forum si daca vreau sa postez ceva nu tb sa apar pe lista .Ma gandesc ce importanta are faptul ca apar sau nu pe o lista ,sau ce importanta are ptr cei care m-au scos de acolo.In fond e cam asa daca sunt cunostinte care nu te cauta o vreme la telefon si ii scoti din agenda....

Nici macar nu sunt suparata si o sa mai scriu pe aici probabil intr-o zi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanuc spune:

Ela ne-am mutat ,Luca este ok din pacate nu merge net-ul acasa de cand ne-am mutat si nu am mai putut vb pe mess...o sa rezolv pb asta saptamana viitoare.

Sa ii pupi pe Joy ,Vlad si bebe de Joy din partea noastra!

Mergi la inceput