Colectia de toamna-iarna 2005 (154)
Raspunsuri - Pagina 13
Mihaelutat spune:
Draga Dordia intru-cat noi suntem la polul opus in ceea ce priveste consistenta domnului KK nu prea stiu ce sa te sfatuiesc.
Acum mi-am adus aminte ca nepoate mea s-a speriat tot asa de reductorul de la wc si nu mai vroia sa faca kk. Au rezolvat prin alegera impreuna cu ea a unei olite nou noute care calatoreste peste tot cu ei. Nu face decat la acea olita. In concediu s-a constipat ca nu au luat olita pe avion. Incearca sa ii iei alta, sa o aleaga el sau incearca cu un reductor haios, poate vrea sa faca la wc.
Mihaela
album dn Titi
miri__b spune:
Miha mi-e sila de dra, nu e prea grozava, pe cealalta nu pot sa o chem ca nu se deplaseaza numa ptr fi-miu, si altceva nu mai are decat mici, fara febra, il lasam in pace dar am citit ca poa sa faca otita dc nu-i desfunzi nasul.
Dordia se pare ca intr-o revista am citit, nu pe DC, o sa caut ca erau si sfaturi de iesire din impas.
Mirela si David - 23.12.2005
maria_alexia spune:
Dordia, din pacate nu ma pricep la pb voastra.
Dar am trecut ieri prin piata si chiar ma gandeam la tine: e plin de catina, iar asta face minuni la greturi. Eu o iau acum cu miere (bobitele intregi le-am cufundat intr-un borcan cu miere) ca leac pentru o raceala care-mi tot da tarcoale, dar vad ca are si efectul asta. Am si vazut ca multe produse naturiste impotriva greturilor de sarcina au la baza catina.
Are cineva cumva salvata reteta Andei de pus catina la pastrat? E buna si pentru bebe ? (cum fac eu, cu bobitele intregi, ma indoiesc ca ar inghiti printzisorul meu...)
dordia2000 spune:
Multumesc fetelor pt raspunsuri...va poop si sper ca duminica sa merg sa caut o olita noua sau chiar un reductor de wc...poate asa va tine figura.
Maria alexia...eu cred ca am reteta salvata acasa dar...nu sunt sigura. dar cel mai bine hai sa o intrebam pe Anda!!!
Anda..ne mai dai si noua reteta de Catina cu miere????Plssssssss... anticipat!!!
Diana 7+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
alexandrina spune:
quote:
Originally posted by maria_alexia
Are cineva cumva salvata reteta Andei de pus catina la pastrat? E buna si pentru bebe ? (cum fac eu, cu bobitele intregi, ma indoiesc ca ar inghiti printzisorul meu...)
Nu stii pana nu incerci. Mihai mananca bobite proaspete de catina de noi stam si ne uitam mirati. Si polen ar bea direct din borcan si acolo stiu ca este o limita de cam 2 lingurite pentru copii.
Si eu sunt curioasa de reteta. Ma gandesc ca doar cu miere in borcan fermenteaza iar congelarea parca nu-mi surade.
Ai vostri copii ce preferinte culinare neobisnuite au?
helep, uite "Batista" mai aproape de tine: http://www.babyvac.ca/
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
maria_alexia spune:
Alexandrina, ai dreptate, o sa incerc si-asa
Eu pun catina pur si simplu in borcan cu miere si se pastreaza la frigider cu lunile. Cand se termina catina sau mierea, completez si avem asa toata iarna...
Hildegard spune:
Buna,
Are cineva idee cum fac sa pun poze pe photobucket mai multe odata?...ca eu am vazut ca nu pot pune numai cate una...asa ma apuca craciunul
de-ale guriiVeronica
si
Stefan Peter- 07.11.2005(1 an si 9 luni)
maria_alexia spune:
Hilde, vezi ca sub panelul de unde incarci pozele una cate una e un link spre Bulk Uploader. Da click, da yes si ... urca repede pozele din concediu, ca noi de-abia asteptam sa le vedem!
hanuc spune:
Buna,
nu reusesc sa imi explic de ce am fost scoasa din listuta,e adevarat ca nu am mai scris de foarte mult timp(desi va citesc des),din cauza lipsei de timp.Am fost putin nedumerita cand am vazut zilele trecute ca numai apar in listuta .Nu inteleg de ce s-a hotarat acest lucru si de ce unele persoane au fost excluse iar altele nu. Nici macar nu stiu daca ma supara acest lucru decat ca nu prea reusesc sa inteleg .
Oricum o sa va citesc in continuare ....
Profit de ocazie sa ii urez lui Joy refacere rapida si sa iti traiasca baietelul ,sa fie sanatos si papacios !!!!
dordia2000 spune:
Hanuc noi, am hotarat de comun acord sa se faca o listutza separata cu fetele care nu au mai dat nici un semn de viatza de f. mult timp si daca nici dupa strigari repetate (parca vreo 2 luni tot s-a strigat dupa ele si nik) la apel nu mai raspund....am tras concluzia ca nu ne mai urmaresc, deci nu mai sunt interesate de acest subiect. Drept urmare nu mai avea rost sa fie trecute in listutza. Asa ca in listutza sunt mamicile active, care macar 1 data pe luna ne mai spun un "hallo" si ca sunt ok , sanatoase si fara probleme.
Diana 7+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz