Colectia de toamna-iarna 2005 (154)
Raspunsuri - Pagina 12
roxisialexia spune:
quote:
Originally posted by helep
Mimi stiam ca am uitat sa multumesc cuiva in mesajul anterior . Am luat nota si de varianta comnda on-line.
Hele mamica de Maia (3 Noiembrie 2005)
MAIA
Scumpa foc Maia, ce ochisori frumosi si am observat ca are si unghiile facute
repetir: [ url="http://s241.photobucket.com/albums/ff301/HelenePrelipceanu/" ]MAIA [ /url]....daca nu vei lasa space dupa si inainte de [ o sa se vada ca in ex de mai sus.
batista si eu o consider foarte buna la casa omului, insa alexia este terorizata de aspirator.
miri, eu ii dau cu ser fiziologic in fiercare nara alternat cu vibrocil, aspirat ziua cu pompita( mama nu poate cu batista) si dimi si seara cu batista; iar seara ii dau 2.5 ml aerius si cate o picatura de rihnoil in fiecare nara .sanatate multa sa treaca muciosii repede.
feli, uf dea domnul sa iasa bine, eu iti recomand pentru analize sa mergi la spit. universitar la ambulatoriu- policlinica. micuta duracell.
care concurs fetelor???unde se desfasoara duracelul??
anda, ati inceput gradi? nic este mai bine, da?
ganda, ce face micuta stefania?
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
mimi_dumy spune:
Neata,
Roxi, uite aici concursul www.bateriaduracell.ro/index.asp?page=promo/photoContest.asp" target="_blank">duracell
Madau, votat "micuta duracell".
Helep, frumusica foc Maia, arata ca o papusica.
Fug sa hranesc maimuta.
O zi buna tuturor.
Mimi & Daria (4 nov 2005)
madau spune:
Neata
Repejor cat inca mai sta maimutza la TV
Mihaela pai ne lasasi asa cu ochii in soare? Hai ca e de bine, daca zice Mimy ca nu s-a auzit nimic in zona, astept sa ne zici ce si cum
Helep sa-ti traisca frumoasa, are ochisori superbi, au dreptate fetele
Mimy mersi ptr intentia de votare, am vazut si eu aseara ca n-a mers..
Cami tare Dariuca cu "apiatolul"...a mea fuge de mananca pamantul cand il aude
Miri iti spun ce ii dau eu Mirunei ptr muci si tu vezi ce i-ai dat din toata lista asta: Vibrocil (dupa fiecare aspirare cu batista bb), Sinupret (15pic/3 ori pe zi) - asta e baza la noi), ii mai pun in nas Ser efedrinat daca e rau rau si nu se desfunda (in general noaptea), Colargolul e foarte bun dar pateaza rau si-l evit. Plus cate o capsula de Karvol intinsa pe pernuta.
Pumba ai luat-o si tu pe urmele Inei vad. Adevarul e ca te sperii...vezi daca ai fete mari care merg singurele la WC? N-am gasit vaccin, am amanat ptr marti, multam de intrebare
Concursul Duracell - e linkul pe pagina DC, in lateral...e un concurs cu poze, trebuie votata zilnic o poza
Fug, deja pitica da semne de nervozitate si se indreapta amenintator spre porc -
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.bateriaduracell.ro/index.asp?page=promo/photoContest.asp" target="_blank">votati poza "Miruna"- surprinde zambetul - pagina 109
camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by pumba
helep - ai o frumusete de fata ,sa fie sanatoasa, desteapta si sa aiba grija de parinti ei la batranete! ( esti fan children's place? si eu)
madau - nu merge duracellu
din ciclu ' AMINTIRI la ceas de NOAPTE"- aseara ma trezesc, aud vorba prin casa,primul gand a fost -gata au venit hotii ,care au fost si la Ina- dar nu dragelor, erau mandrele mele la fix 2 noaptea - Claire pe tron facea pisu, iar ADELINE o tinea de vorba ,ii tot povestea ceva pe limba ei.....mamma cand le-am vazut pe frunze ......nu stiam cum sa le bag in pat mai repede.
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
Pumba, mandrele tale!!!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Mihaelutat spune:
Hai bonjour colectie.
Asa cum s-a constatat in cartier, dupa linistea din zona, croitoreasa si-a facut treaba bine, dar pe jumatate, caci partea de deasupra mai trebuie putin modificata si mi-o aduce azi. Partea importanta este ca rochia in sine e gata, e misto, mi-a pus si cupe suplimentare si arat si eu a femeie cu copil, si nu a pubera de 14 ani, concluzia e super tare. Initial senzatia mea a fost ca arat ca o Craciunita, foarte rosie, dar mai am ceva auriu, asa ca se mai taie din senzatia de Mos Craciun.
Pumba parca tu ziceai de alergie la gluten. M-am gandit si eu si oricum i l-am scos de 2 luni, insa Titi a mancat si inainte de enteroviroza asta produse cu gluten si nu am avut probleme. Pediatra nostra zice ca de la enteroviroza + sensibilizarea stomacului din cauza de apa de piscina, din concediu si de la mama+fructe nespalate pe care eu banuiesc ca i le-a dat tatal meu, cel putin o data,= intoleranta secundara la lactoza, printr-un fenomen pe care mi l-a explicat dar pe care nu mai stiu sa il reproduc. Drept urmare nu lapte cu lactoza o perioada mai lunga, nu iaurt+ ecoflorina sa ii refaca flora. Pe mine ce ma dispera e ca zic ca e bine, face kk ok o sapatamana si deodata, cum plecam in deplasare apare iar vreo 2 zile diarie, care trece cum ajungem acasa si se reai rutina de papa. In concluzie eu banuiesc persoane din anturajul meu, vezi chiar pe cei care mi-au dat viata, mama si tata, ca ii dau cand suntem la ei, pe ascuns chestii interzise, sub pretextul ca ii e pofta. Week-endul trecut i-am prins cu arma crimei in mana, o pruna, si i-am oprit la timp, si a fost mai bine, nu a mai revenit diaria. Acum ma gandesc cu groaza ca il duc la mama azi si sta pana duminica, fara noi, si ma ingrozesc deja. La capitolul mancare sper ca s-au linistit dupa ultimul scandal, dar la capitolul rasfat nu am scapare.
Mimi voi face poze special, fata, profil sa vezi rezultatul. daca e naspa nu mai fac nimic, sa nu sperii publicul.
Pupici
Mihaela
album dn Titi
madau spune:
quote:
Originally posted by maria_alexia
Mada, pe a cata pagina e poza Mirunicii ?
Pe pagina 109
Gata, am salvat porcul din ghearele maimutzei...ma duc sa-i scgimb si lui talasul..sa vedeti pe urma distractie sa-l prind, ca se baga pe dupa pat
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.bateriaduracell.ro/index.asp?page=promo/photoContest.asp" target="_blank">votati poza "Miruna"- surprinde zambetul - pagina 109
miri__b spune:
Madau am retinut lista. merci si tie Roxi. azi nu putea sa manance de muci asa ca l-am terorizat cu batista bb si dupa ce a stat vreo 10 min lipit cu glue de mine a tras un jet de voma.
Mirela si David - 23.12.2005
dordia2000 spune:
Madau eu nu am gasit poza...offff.... dar mai caut!
Fetelor....chiar nu mai stiu ce sa fac cu fi-miu cu kk-utza asta. Ma dispera mai ales cand stiu ce frumos facea el la olitza in fiecare zi iar acuma cu chiu cu vai si cu noi in jur facand ca indienii face seara.
Ce sa ii mai dau? De fapt nu i-am dat mai nik medicamentos ca totusi face zilnic dar are teama asta si nu stiu cum sa procedez. Pls...help. Ce sa ii mai fac de papa sau ce ceaiuri sa ii dau ....sa faca mai moale ca sa nu il doara ceva. Sau, nici eu nu stiu cum sa procedez.
Diana 7+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Mihaelutat spune:
Miri vezi ca voma poate sa fie de la mucii inghititi. Sa nu te sperii daca gasesti din astia si in kk. In ceea ce priveste durata perioadei muciase la noi variaza intre 5 zile si chiar 2 saptamani, dar critice sunt primele 2 zile si nopti, dupa aia invata sa respire pe gura si doarme sforaind, dar doarme. daca se ineaca noapte cu muci, inaltai capul, adica baga o perna sub saltea sa stea cu pieptul si capul mai sus sa nu ii mai vina mucozitatile in gat si da-i un antialergic ceva ca dilata pe acolo prin gat si nu se mai ineaca. Noi am dat antialergic la sfatul orelistului, bine ar fi sa il vada si un medic.
Pupici
Mihaela
album dn Titi