Colectia de toamna-iarna 2005 (154)
Raspunsuri - Pagina 15
bianca_mo spune:
poze noi, de la nunta cumnatului meu frumusel si cu parintii
ANDA, si Serban sta tot timpul dezvelit noaptea, dar eu ii dau o pijama groasa si sosete grosute si...asta e...se trezeste daca il acopar, sac cred ca n-are rost sa-i iau...
Serban e foarte cuminte , intelege ca venim inapoi de la serviciu si nu ne prea duce dorul... de altfel e obisnuit sa stea cu mama... e drept ca la 13 eu sunt acasa, deci stam mult timp impreuna... vorbeste mult, se joaca singur, citeste din carti "bulda-bulda", spune propozitii cu topica aiurea , il pune pe nu la sfarsit...in schimb nu e prea doritor de experiente fizice pe care multi copii le apreciaza, e mai linistit, face numai ce nu il solicita prea mult fizic...asta e, probabil daca ar fi prea activ m-as plange din cauza cealalta...
pupam copiii bolnaviori si le dorim sa se faca repede bine, si va dorim weekend placut!
RIPLEY, ce mai faci? mai mergi la birou? va pup si iti doresc sa mearga totul bine si de acum inainte cu burtica...
Bianca, mama lui Serban
poze
10 decembrie 2005
miri__b spune:
Bianca tare frumusel puiutul tau. are ochii frumosi ca Daria.
din ciclu mama mea cea desteapta.:ii pun lu fi-miu carvol pe perna dupa ce adoarme. ca pana adoarme se mutade spe ori in fiecare pat. anyway. pun karvol si stropesc copilu cu ala in ochi. se trezeste si incepe urlatul. il duc la baie il spal pe fata, dupa ce dau de cateva ori se opreste din plans si nu se ma scarpina la ochi. dar nici n-a mai adormit.plus ca era si un pic rosu pe obraz, ori de la perna cu carvol, ori de la sinupred ca scria pe el ca poa sa dea iritatii.
ashhhhha. vad eu ca-i arde de joaca si il pun pe picioare, nu l-am mai pus de un secol, adoarme copilu in brate cu perna, nu aia cu carvol bineinteles, si eu ii pun perna buclucasa langa nas.
acu am intrat sa vad cum mai respira si el lasase perna balta si s-a mutat in patul celalalt. acu iar am dat-o aproape de nas, mai vedem cum il gasesc, dc nu cumva aud bubuitura ca a cazut din pat tot fugind de perna.
acu fac fasole ptr prima data
Mirela si David - 23.12.2005
miri__b spune:
MAdau la concursu ala poti sa scrii undeva pagina sau dau din 7 in 10 pana imbatranesc?
EDIT. AM GASIT LA PAG 123
Mirela si David - 23.12.2005
anda77 spune:
olario,
nic tuseste. nu mai am prospectul la ambroxol. ziceti-mi si mie de cate ori zice dr. sa-i dau ambroxol pe zi si in ce cantitate. merci anticipat.
ce-o mai face lordra...ma gandeam la ea azi, nu-sh ce mi-a venit.
mihaeluta, mercuri mai pregatesti intalneala sau ce se mai intampla pe frontul mamelor doritoare de cafele linistite, fara copii?
a facut cineva acupunctura contra caderii parului? mi-a venit aceasta frumoasa idee...
am vazut poze helep. copila e ca ingerasii pictati in biserica. blond-blond, carliontat, cu fata rotunda:)
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
trebuie neaparat sa cumpar alt sac de dormit. i-a facut mama unu' de iarna si l-a facut asa, mai rasol ca e acum copilul ca david coperfield. il pui in sac si cand te duci la el, sacul e pe covor, il si arunca din pat..., el e in bluza si sacul e intact, nici fermoarul nu e tras, nici capsele de la bretele nu sunt desfacute. se munceste si iese tot pe la gat, ce contorsionist de treaba am....
mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
cum se spune sac de dormit in franceza? stiti? vreau sa caut ceva pe google.
mami de poet(09.12.2005)
addya spune:
salutare colectie!!!
ne-am inmultit, ne-am inmultit!!!
joy, tania !!!sa va traiasca si sa fie cei mai cuminti, frumosi, mancaciosi, somnorosi...!!!
refacere usoara fetelor si sa auzim cat mai curand vesti de la voi.
dragelor, sa nu ma dati disparuta, zau, citesc, sunt la zi cu evenimentele dar mi-e tare greu cu timpul sa postez...
eu nu m-am apucat de scirbici ci de filmari nunti- botezuri -cumetrii, suntem o echipa mare, cu foto, dj, amenajari etc, eu personal fac fotografie si montaje dvd, coperti etc, tot ce tine de prelucrarea ulterioara, si cum e acum plin sezon am de lucru ca la balamuc.
conu razvan e bine, adik bine-bine, doarme de mult in pat mare, am renuntat la patut de BB, mananca ok, vorbeste in continuare o klingoniana din care uneori se mai intelege cate ceva, e mare fred astaire, am fost cu el la o turta shi a dansat cot la cot cu mesenii de m-am strambat de ras, si are un ritm in el doborator, nush cu cine o semana k eu shi ta-su suntem afoni, sta cu mare drag pe reductoru de wc shi nu face nimic, nooo, cum sa murdareasca e sfantul reductor...
apropo de statul pe wc, ce credeti k face fi-miu? sta pe tron shi se trage de putza.Cum simte ca ii vine un pishu ceva si se face putza mare incepe sa rada shi trage de ea la greu, nu l-o durea ???? oricum, pishu tot nu face. Nici nu visez la kk....
in rest ce sa va zic, mari noutati nu am, astept sa vad daca mai e rost de vreo intalneala ceva,
poop u all!
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by anda77
cum se spune sac de dormit in franceza? stiti? vreau sa caut ceva pe google.
mami de poet(09.12.2005)
Gigoteuse De ce zambesc? E o intreaga poveste la LR cu sacul asta...
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
addya spune:
gigoteuse ....
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
anda77 spune:
merci. vad ca sunteti familiarizate cu franceza pt toddleri:))) traiasca LR-ul asta:))
ce-o mai face biculet...
mami de poet(09.12.2005)