Colectia de toamna-iarna 2005 (154)
Raspunsuri - Pagina 11
camelia_daniela spune:
Leea, inainte de toate un gand bun pentru prietena ta si micuta Maia! si
Pischi, felicitari pentru realizare! -am Alexandra!
Hele, la fel ca si Madau consider ca batista bebelului este cea mai mare inventie in materie de "puericultura"! Daria deja o cere insa sa nu vada ca-i pun ser fiziologic in nas ! Urla mai tare la pusul serului si striga cat o tin plamanii "cu apilatolu, cu apilatolu!"
Daria mea tot mai e fornaici, dar e mai bine totusi!
Eu sunt bine cu piciorul; nu a fost nevoie de gips si doar cu bandaj imi este bine-bine! (Ina -ici ca ai intrebat de piciorul meu!)
Noapte buna gashca!!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
mimi_dumy spune:
Hello, hello
Tania, felicitari pentru micuta Anna! sa creasca mare si frumoasa, sa fie sanatoasa si norocoasa. Refacere rapida si laptic din belsug.
Mimi & Daria (4 nov 2005)
Noki_Lara spune:
Bau si de la noi pe seara!
Am fost la party, o reusita dupa parerea mea, Sarah a papat la greu cartofi prajiti si putintel tort de spuma de ciocolata. Numai bunatatzuri, deh!
Sunt impachetata, aranjata, maine pe la 6.30 plecam!
Mandy, stau de vineri pana duminica viitoare! poate in week-endul viitor sa ne vedem, pe sambata, asa...
Leea- e cumplit prin ce trece mamica prietena a ta. Dar ii inteleg disperarea si gandurile aferente. Cred ca tot din dragoste infinita si mila fatza de propriul copil pe care-l vede cum se chinuie au aparut.
Feli- wooow, ce declratie!Imi pare rau pentru micutul Chitz, speram sa nu fie numic grav. Dar cum vez tu ca e tulbure? Face la olitza? Uite ca am ratat momentul si nu mai stiu...
Pischi- felicitari pentru olitza! Noi ne vom marita cu pampersi!
Madau- a me in 24 de ore nu a spart decat un borcanas Nestle -gol - a rupt suportul de sapun din metal de la cada si l-a spart pe cel de sticla de la chiuveta!!!! Dar e drept ca finaciar am scapat mai ieftin!!! De data asta, ca per ansamblu daca ne gandim la displayul laptopului...
Sa vedeti ce m-am ofticat. Mi-am luat azi o frumusete de bluza ultimul racnet pentru nunta si cand s-o probez cu fusta cu care merg nu se potriveste neam, ca e genul mai lungutza, peste fund si nu merge se pare decat cu pantaloni!!!! Mimy, deci adio leoparzi la nunta!
Gata, am fugit la nani, ca maine ma scol la 5! Pup colectia draga si ne reauzim de la Bistritza!
Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
pumba spune:
miha - baiatul tau e deranjat la stomac de 2 luni? e posibil sa fie alergic la gluten? sanatate si sper sa gasesti un raspuns.
cum vine rochia? Nu am auzit tipete,deci croitoreasa vie si nevatamata?
noki - drum bun si distractie placuta !
madau - gasit vaccin?felicitari pt operatiunea olita !
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
mimi_dumy spune:
Pumba, multumim pentru aprecieri. Si fetitele tale sunt niste scumpe.
Ripley,iti tin pumnii ca sa fie totul bine si sa duci sarcina pana la termen.
Leea,nu eu o invat, invata ea de la altii. Cred ca l-a studiat bine pe tac-su cand fumeaza si acum face si ea la fel, mai nou imita si mancatul de seminte, nu-i asa ca am o fetita foarte stilata?
la DD sa aibe grija de micuta si de mama ei.
In legatura cu sondajul, mai bine il lasi cu bunicii decat singurel la gradi. Distractie placuta in miniconcediu si sper sa aveti parte de o vreme cat mai frumoasa.
Mihaelutat, cum e rochia? luni vreau sa-mi arati si mie poze, ca sa vad si eu cum te-au aranjat fetele de la salon, ca sa stiu daca ma risc sau nu. Nu cred ca ne mai vedem pana la nunta asa ca va zic de pe acum petrecere frumoasa.
Hilde, bun venit acasa.
Pischi, felicitari pt scapatul de pampersi, sunteti avansate nu gluma.
Feli, tinem pumnii sa iasa urocultura sterila.
Madau, pai nu stii cum e: una buna(facutul la wc), una rea (spartul ochelarilor) si tot asa..... Am incercat sa votez poza cu Mirunici dar nu merge site-ul, mai incerc si maine.
Miri, vezi ca efectele Memoplus-ului s-ar putea sa apara dupa vreo 3 luni, asa ca fa stoc de pe acum de pastile. Eu am luat anul asta incepand din februarie cate 2 pe zi ca sa ma tina memoria pana in iunie cand am avut licenta de dat si de cand nu mai iau am ajuns la post-ituri.
Helep, noi am folosit batista bebelusului pe Daria de cand avea 5 sapt si nu am avut probleme, din punctul meu de vedere e a cea mai tare inventie in materie de ingrijit copilasi.
Vezi ca poti sa o comanzi si de pe site-ul lor si am mai gasit si alt model pe alt site, iti pun linkurile mai jos :
http://www.overland.com.ro/
http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=2836
Camy, tare pitica ta cu "apilatolu ei" , a mea cand ma vede ca il scot din debara fuge mancand pamantul in varf de pat si nu se mai misca de acolo pana nu-l bag la loc. Sanatate multa.
Noki, sorry pentru bluzita si ce incantata erai de ea. Pitica mea abia la 17.15 a binevoit sa faca ochi cu chiu cu vai(sunat tel, fatait pe usa si ea nici nu se sinchisea) asa ca am zis pas la petrecere.Drum bun si distractie placuta la nunta.
Sanatate multa copilasilor bolnaviori.
Fug si eu la somn.Noapte buna.
Va pupam.
Mimi & Daria (4 nov 2005)
catutza spune:
Tania , sa va traiasca mica Anna, sa creasca mare si frumoasa si sa fie mancacioasa
Dordia , eu vin cu cea mai mare placere la o cafea cu lapte
Feli , sper sa ii iasa bine anaizele lui Ili, astept vesti bune
Mimi , ma bucur ca ai mai scris si tu aici, nu ne spui mai multe despre Daria?
Noki , drum bun si distractie placuta la nunta
Fug la somn, vb maine
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
helep spune:
Dragute ca intodeauna...
Multumesc de opinie Camelia. M-ati convins!
Draga Pischi, eu sunt din Suceava ( am facut fac in dulcele targ al Iesilor), dar m-a dus gandul repejor spre Iasi si mi-am zis ca nu se poate ca acolo sa nu se gaseasca. Datorita tie acum stiu ca este in Iasi si or sa vada ai mei cum se descurca, ca un singur copil au si care le-a mai si facut frumusata de nepoata .
Miri iti multumesc din suflet. Ma simt ca si cum as cere ajutorul celor mai vechi si bune prietene ale mele . Sper sa o rezolve ai mei cumva. Va tin la curent.
Si nu in ultimul rand multumita lui Roxisialexia, pentru cine are chef si timp, ceva poze mai vechi si mai noi cu copil scump si smecher foc.
Note: nu mi-a iesit chestia cu ascunsul link-ului sub alt nume, dar mai incerc.
Hele mamica de Maia (3 Noiembrie 2005)
http://s241.photobucket.com/albums/ff301/HelenePrelipceanu/
helep spune:
Mimi stiam ca am uitat sa multumesc cuiva in mesajul anterior . Am luat nota si de varianta comnda on-line.
Hele mamica de Maia (3 Noiembrie 2005)
http://s241.photobucket.com/albums/ff301/HelenePrelipceanu/
pumba spune:
helep - ai o frumusete de fata ,sa fie sanatoasa, desteapta si sa aiba grija de parinti ei la batranete! ( esti fan children's place? si eu)
madau - nu merge duracellu
din ciclu ' AMINTIRI la ceas de NOAPTE"- aseara ma trezesc, aud vorba prin casa,primul gand a fost -gata au venit hotii ,care au fost si la Ina- dar nu dragelor, erau mandrele mele la fix 2 noaptea - Claire pe tron facea pisu, iar ADELINE o tinea de vorba ,ii tot povestea ceva pe limba ei.....mamma cand le-am vazut pe frunze ......nu stiam cum sa le bag in pat mai repede.
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
miri__b spune:
Helep ti-am admirat printesa, ai ce ce te lauda!placut familia, placut casa, gradinita, ca face la wc, ca mananca singurica.....am uitat si m-ati demoralizat ca nu se vad asa repede rezultatele la lecitina. tre sa vorbesc la fabrica sa ma furajez cu un sac odata
Noki drum bun,vreme buna, distractie maxima!
Pumba acu tre sa pazesc si fetele talenoaptea?si asa nu am somn, ii numar respiratuiile lu fi-miu, cate pe gura, cate pe nas, mai un puf, mai o pompita...cu ce sa-i mai dau in nas ca tot muceste?
Camelia bine ca si-a revenit Daria, mai am sperante.
Anda nu mai zici nimic de Nichita? ieri n-a facut raport sau nu ma tin minte?
Mirela si David - 23.12.2005