Colectia de toamna-iarna 2005 (154)
Raspunsuri - Pagina 10
miri__b spune:
Helep nici nu se compara cu pompa de nas, scoate tot, mai ales dc sunt grosi si pui un pic de ser sau altele inainte, e geniala.problema e at cand nu sta copilul, eu am pus-o la mine in nas si nu provoaca dureri, cred ca al meu e mai pretentios. in general nu-i place sa-i ating nasul si-l inteleg ca nici eu nu supert sa-mi acopere cineva urechile.
repet depinde cat de intelegator e copilul. eu tot sper ca o sa invete sa sufle, unii copii de varsta lor au invatat,nu dau nume ca deja am uitat,cand apar efectele memoplus?
Mirela si David - 23.12.2005
helep spune:
Fetele din Iasi, Ioana si pischi, este farmacie Dona. Ai mei au cautat farma cu farma in frumosul oras natal si nu au batista bb-ului si stia ca Dona este distribuitor. Merci mult.
Pumba referitor la Metamucil, eu l-am recomandat Leei pentru ca baietelul prietenei mele in varsta de 5 ani, a fost diagnosticat cu constipatie cronica si a fost 'tratat' cu mai sus mentionatul si pentru ca cel mic al ei (pana in doi ani) il urmeaza pe frate-su, i-au recomantat sa-i puna in mancare zilnic de la 1/3 pana la 1/2 dintr-o lingurita in perioadele mai 'delicate'.
Hele mamica de Maia (3 Noiembrie 2005)
pumba spune:
miri- se vad efectele dupa 1 an ,doi........ dupa al doilea copil sigur
felicia- sanatate lu Ilinca si sper sa nu aveti complicatii
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
helep spune:
Miri saru-mana mult. Am sa le spun, deci alor mei sa-mi achizitioneze si mie una mort copt. Am ajuns la capatul puterilor (si Maia mea ar zice acelasi lucru ); e inca vara si ea de la inceputul lui Aug e tot cu muci, dar nu din aceea de-i curg sau stau frumusel unde ar trebui sa stea, adica in nas, ci din cei care stau pe undeva intre gat si nas. Cu pompitele obisnuite n-am reusit nicidecum. Ba, am reusit sa-mi isterizez copilul si s-o fac sa ma urasca cand ma vede cu ea in mana .
Hele mamica de Maia (3 Noiembrie 2005)
madau spune:
Batista bb....cea mai tare inventie din punctul meu de vedere, mai tipa si Miruna, dar apoi cand a vazut ca poate sa respire si ea ca omul dupa ce o aspir, vine singura si cere
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.bateriaduracell.ro/index.asp?page=promo/photoContest.asp" target="_blank">votati poza "Miruna"- surprinde zambetul - pagina 109
maria_alexia spune:
Leea, ma rog si eu sa faca DD cum e mai bine pentru fetita prietenei tale!
Si noua ne-a fost ff folositoare batista bebelusului, chit ca are un pret cam mare pentru o biata bucata de plastic. Dar inventia in sine e grozava!
Am vb azi la tel. cu Tania . Anna a fost azi o cuminte, papa bine si doarme cate 3-4 ore! Sper s-o tina tot asa! Mamica e si ea bine, spera la o refacere cat mai usoara, poate sambata vin deja acasa.
Joy ce mai face, ati vorbit cumva cu ea?
dordia2000 spune:
Pischi felicitari pt olitza...mare realizare. Acolo am ajuns si noi dar cu pampers si la somnul de pranz...dar de o sapt are o chestie si nu mai face kk la olita dimineata asa cum facea de obicei. De 3 zile....cu chin face la olita seara cand nu mai poate.
Azi am crezut ca e racit ca din 10 in 10 min zicea"pipi,pipi" si chiar a facut pe el de cateva ori...Dar...cred ca era senzatia de kk si...se abtinea...si pana la urma dadea drumul la pipi...pana cand seara cu planset a facut la olita o gramada.
Nu stiu ce sa ii mai dau sa se regleze. Cred ca maine ii iau si eu Lass Baby ca prea face tare si cred ca il doare un pic de ii e asa frica sa faca.. Regimul alimentar consta in...lapte, supa,iaurt,fructe(prune,nectarine) si miere cu painica sau laptic cu CiniMini...dar vad ca tot asa face....
Cred ca ii voi schimba si laptele si o sa ii dau unul mai slab.
Voi ce parere aveti???
Diana 7+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
pischi2003 spune:
Hele, dar ai tai parinti sunt din Iasi???? E-te-te.
De vreo 2 luni e farmacie Dona in Podu Ros, vis-a-vis de restaurantul Cotnari(taman s-o vad pe geam, altfel nu stiam ). Eu am luat de acolo, sambata, batista bebelusului, 40 lei, c-am reducere 7% avand card pentru bebelusi. Eficienta la maxim, doar ca Alex nu stie cum s-o taie mai iute cand o vede conectata la aspirator. Dar in echipa, io o tin, sotul o aspira, reusim. Si cum scapa din mainile noastre, asa se mai bucura.
Daca vrei sa te ajut, da-mi de veste.
Feli, offf, poate e doar alarma falsa. Tinem pumnii sa fie asa. Ne-am chinuit si noi c-o infectie, de-am ajuns la gentamicina injectabil luni-vineri, in fiecare zi. Urla saraca de cum se apropia asistenta de ea. Si era mai mica decat acum, in decembrie anul trecut.
Acomodare cat mai rapida la servici.
Leea, voiam si io sa zic ca tin pumnii stransi-stransi pt. prietena ta. E cumplit prin ce trece ea, putere multa ii doresc si sa ajute DD sufletelul chinuit sa treaca cu bine peste atatea greutati.
Mimi, m-ai dat gata cu vocabularul micutei. Pai face ditamai frazele. Noi n-am ajuns inca la 2 cuvinte legate si pe alea care le stie, nu le zice corect. Dar sanatoasa sa fie, ca timp are berechet.
Dordia si Alex mai e constipata uneori, dar cand trec 2 zile fara kk apelam la supoz. glicerina. Raar de tot. Noi n-am scos fructele(acum pe langa mar, banana si cate o para) din meniu, nici iaurtul si branzica, combinate cu ele. Poate si astea o ajuta. Burtica e bine, inteleg, vad ca se manifesta normal. Fa-ti timp si de control, sa te asiguri ca e totul ok.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
miri__b spune:
Dordia am citit ca olita in perioada de acomodare a copilului cu ea duce la constiptie. e o chestie ca nu vrea sa se desparta copilul de produsul conceput de el.cu toata ca voi ati fost printre primii la olita.
Helep dc nu reusesc ai tai iti trimitem noi de aici cosmarul lui David, dc ai stres cu banii ne trimiti tu vreodata ceva ce nu gasim noi p-aci.
Feli tinem pumni sa nu fie nevoie de injectii.
Mirela si David - 23.12.2005