Constanta (92)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
nastasie spune:
gabi, e un unguent cu kanamicina pentru ochi.eu i-am pus lui razvan si s-a desumflat in juma de ora.ii dai direct pe pleoapa.
adriana&razvan 01.11.2004
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dadi_t/dadi_t.jpg)
dadi_t spune:
Buna seara!
Gabi-in general la muscaturi de insecte se lasa cu umflaturi datorita pb unui teren alergic .Iti recomand sa-i dai o lingurita de Claritine sau Clorocalcin. Eu am luat o sticluta de Claritin si o folosesc cu succes de fiecare data.
Noi pentru cresterea imunitatii am folosit cu fff mare succes oscilococcinum combinat cu vit. c pe toata perioada rece. De fapt 6 saptamani cate o doza/sapt. (6doze in sase saptamani)apoi facem pauza 4 saptamani si cam la inceputul lui februarie iar 6 saptamani sase doze. Vit. C se ia in fiecare zi toata perioada rece./ E ffff eficienta schema aceasta. O am de la Dr. Soescu de 6-7 ani.Vit c nu se da mai mult de o pastila pe zi.A si fructe din belsug...din toate si cat de mult!Noi am scos deja storcatorul de citrice de la naftalina. Sanatate puiutilor mici si mari!
Alina,poti veni oricand dupa Cd-urile cu Prison Break.Mi le lasa Costin la dispozitie...Voi ce faceti?
Cami, acum am citi despre fete.Sanatate multa!
Roxana- incearca si cu Voseptol...iti reduce senzatia de intepaturi si usturime. asta ca remediu natural, ca din celelalte stii tu ce sa iei exact!Sanatate multa!
Distractie placuta la nunti!
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)
Noi!
Ce nu poti controla...evita!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxanaz/roxanaz.jpg)
roxanaz spune:
neata
ce cald e afara si ce vreme ciudata!
io-st cobza. spre norocul meu Patrick se pare ca nu are nimic....sper sa nici nu ii dau ceva!
Tania saru mana....o sa incerc de toate, noroc ca gatul e ok acum, ma omoara nasul ca de obicei. si ma indop cu efedrina (nu incercati asta acasa )
Sanzi i-am aratat filmuletul lui Pat aseara si ce vrezi....normal ca s-a apucat sa faca si el asa . maimuteala in floare.
Gabi cum e ochisorul Alisiei? precis nu e un ulcior mic localizat sub pleoapa? sper ca totul este ok!
o zi buna tuturor!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ontica_sp_Camelia/Ontica_sp_Camelia.jpg)
Ontica Camelia spune:
Buna!
Multumim pentru urarile de sanatate.
Alex este bine, am dus-o la gradinita, Teodora mai are putin nasucul infundat.
Ca sa va descretesc fruntile va spun un banc:
Dracu' isi cauta o sotie cuminte, frumoasa, desteapta, devreme acasa, etc etc, femeia perfecta, si o cauta, si o cauta... si nimic.
Se gandeste sa apeleze la Dumnezeu:
- Doamne, ajuta-ma si pe mine s-o gasesc ca de ani de zile o caut.
- Du-te si pune in cea mai populata zona de pe pamant o oglinda, cea care nu se va uita in ea, pe aia sa o iei de nevasta.
Zis si facut. Pune Dracu oglinda si dupa vreo 4-5 luni de indelungi asteptari se-nsura.
MORALA1 (pt barbati): "Baieti, nu mai cautati femei cuminti, ca una a fost si a luat-o dracu'."
MORALA2 (pt femei): "Fetelor nu mai fiti cuminti, ca va ia dracu' de nevasta."
O zi buna si multa sanatate!
Edit: pun cateva poze cu o gargarita.
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mav/mav.jpg)
mav spune:
Salut!
La multi ani fericiti, cu sanatate si toate cele bune: Mihaita(umflatel)
Mennan(cali)
Lizuca, si Sebi a fost piscat mai demult foarte aproape de un ochisor (daca nu cumva chiar pe pleoapa), care s-a umflat tare (chiar v-am scris eu atunci) si la Urgenta i-au facut o dexametazona (nu mai tin minte daca a mai facut si acasa dupa aceea sau nu) si a luat si antialergic destule zile... Dar asta numai in caz de piscatura!
Cami, SUPERBA buburuza voastra, vreau si eu, vreau si eu!!!!!! Multa sanatate!
Sinzi, m-a mancat undeva sa-i arat lui Sebi colectia voastra de trenuri... normal ca vrea si el muuuulte, muuulte.... Nici eu nu m-am prins care era morala la filmulet... poate ca v-ati urcat cu masina pe trotuar dupa alergator...?? In continuare, asteptam rabdatori pozele cu tineretu' septa si octogenar din vecinatate!
Eu nici n-am timp sa incarc poze si nici nu i-am mai facut de multa vreme poze lui Sebi, dar o sa incerc poate saptamana viitoare, dupa ce scap de primul curs si proiect si examen...
Tania, noi muncim cu drag si spor, pt-al tarii viitor, a se intelege Sebi (-ca am dat 100 lei sponsorizari la gradi-doar pt inceput- si 130 lei pe rechizite pt Sebi -la gradi- si n-am luat tot ce era pe lista si am platit si masa -la gradi- tot 100 lei si trebuie sa ne innoim pantofii si hainutele -pt gradi- -ca ne-am inaltat cu 3 cm vara asta...
), alergam care incotro...
Da-s asa de multumita -de gradi-: in trei zile, a invatat copilul 2 cantece si o poezie, a invatat sa faca stropi de ploaie din hartie si a lucrat la "abilitati" (m-a lasat cu gura cascata Sebi cand mi-a zis aseara de abilitati -e asa scump cum imi povesteste tot-tot ce face/vede/aude la gradi!), etc...
Dana, La multi ani de casnicie cu dragoste si intelegere! Poze nu pui (sau n-am fost eu pe faza)?
Adriana, lui Razvanel i-ati cumparat costum pt nunta?... Pune poze sa-l vedem si pe nasicu' mic!
Mada, fiecare isi doreste ceea ce nu are... Mie mi-a placut parul tau de cand te-am vazut prima data, cand il aveai destul de lung... De atunci incoace tu tot ti-ai schimbat coafura si imaginea... si tot frumoasa esti!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
iulyp spune:
Nu dati cu pietre ca intru asa rar dar....initial nu aveam nimic nou sa scriu, apoi am ramas cateva zile doar la stadiul de citit pentru ca in final sa nu mai reusesc sa intru pe aici cu lunile. Asa ca bine te-am regasit Constanta si iti doresc multa sanatate si LMA tuturor celor care s-au sarbatorit cu diverse ocazii.
Despre noi. Piticii merg amandoi la cresa, unul la grupa mare si unul la grupa mica, iar mami lor cauta de zor prin ziare si pe net un job motivant la care sa mearga. In rest suntem sanatosi, voiosi, carcotasi, batausi si tot tacamul.
Va pupacesc apasat si ne mai auzim.
mav spune:
iulyp, bine ai revenit! daca poti sa spui aici, ce pregatire ai?
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
nastasie spune:
alina, pe razvan nu cred ca-l iau la nunta.invitatii cred ca imi vor veni in jur de 3(la nasi) si atunci e ora de somn.asa ca am hotarat sa-l las tot we(de vineri) la mama la tara si asa e in aer liber si mamei ii e dor de el.plus ca e departe ca sa vina cu el dupa ce se trez si daca ma vede o sa stea numai dupa mine.asa ca nu i-am cumparat nimic.
adriana&razvan 01.11.2004
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela77O/mihaela77O.jpg)
mihaela77O spune:
mav,multumim frumos de urari...iata si cateva poze
http://family.webshots.com/album/560841726rSbFal
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
mihaela
mav spune:
adriana, in acest caz, sa va distrati frumos, fara nasicu' mic, desi sa vezi ce o sa va certe cand o mai creste, ca nu e cu voi in poze (am si eu un exemplar d-asta acasa)!
mihaela, sa fiti toti sanatosi! e frumos de pica mihaita! eu te-as intreba mai multe despre el, dar nu stiu daca se cade sau daca tu ai vrea sa ne povestesti...?
acu' fuuug ca am instruire!