Constanta (92)
Raspunsuri - Pagina 8
crig72 spune:
seara buna!
Dana multi ani inainte!sa fiti sanatosi si sa va iubiti mult!
ma bucur sa citesc ca micutii sunt bine la gradinita si vin cu buline .Cred ca e o mare bucurie.trebuie sa ma obisnuiesc si eu ca pana acum imi venea cu stampile..hihi..Si la noi totul e ok.Nu-mi pare deloc rau ca am schimbat gradinita.Am avut si sedinta de unde am plecat foarte multumita.Ni s-a facut si prezentarea unui abecedar electronic de care eu stiam de pe net si mi-a placut ideea.prezentarea a fost facuta chiar de o mamica din lista noastra de Constanta.
Azi m-am distrat teribil...pe Mariuca am gasit-o cu strampii pe dos, cu papucii incaltata invers,cu tricoul patat de la ciorbita si cu clama lipsa din par dar ...era foarte bine dispusa asa ca am pupacit-o si am plecat repede la inot...hihi.cu timpul le va invata pe toate.Imi place ca a inceput sa-si impacheteze hainele cand se dezbraca si ca se schimba singurica.Deja turuie si in ro poezii si cantecele ceea ce pana acum nu accepta.
Sinzi
sanatate multa la bolnaviori !
Mariuca la 5 anisori
CRIXIA spune:
Ehe, Rox, cam asa ceva!
Fiquelle, suntem la Gradinita 6, zona Flamanda! "laudata" a fost de tovarase, ele se plangeau ca au cereri multe si sa vada cum o sa faca ... asta la inscriere.
Azi a stat cu buni, Alexia este mucioasa. Sper sa treaca repede!
roxanaz spune:
Crix asta e aia italiana?
Cristinel hehehe ce scumpa Mariuca!
Camelia sanatate multa fetelor si voua!
Sanzi hahaah ce se intampla daca filmezi barbati in sort facand jogging? si sa stii ca nu scapi, vrem poze cu babeteeleee!!
sinzi_ana spune:
Rox...de facut face jogg...dar nu e tocmai barbat (daca intelegi ce vreau sa spun)!!!! haha!!!
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, 3000km prin Romania
sinzi_ana spune:
Rox, dedicatie de la David pt Pat:
http://good-times.webshots.com/video/3052529090087737923ETbtzJ
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, 3000km prin Romania
roxanaz spune:
neata neata
Sanzi hahahahaaaa multumim! am sa i-l arat lui Patrick diseara precis! ma gandesc cate trenuri ne mai trebuie sa facem si noi un sir din asta
am gatul in mari pioneze asa ca ma duc sa mai beau niste siropuri, pastile si alte din astea. bleacks. sper ca nu dau copilului nimic.
o zi frumoasa tuturor!
Fiquelle spune:
Neata!
Nastasie, multumesc, eu nu vreau neaparat o coafura, ma gandeam sa il las desfacut, dar sa mi-l aranjeze cu peria, mi se pare foarte elegant asa, nu stiu de ce, poate pt ca eu avandu-l ondulat natural sunt satula de el ciufulit si "zbenguit" mereu...
Lizuca, m-ai amuzat teribil...auzi, cursanta de-a ta...saru-mana, ma simt ca la 18 ani!
Cami, zi-mi si mie de granulele de polen...cum se iau, de unde, cam cat costa? merci. Sanatate fetelor.
Roxa, esti inca in concediu? Sanatate si tie, sa-ti treaca repede acele din gat!
Sanzi, m-am uitat de 3 ori, dar nu ma prind...cum naiba, nu e barbat???sau e gay? dupa cum alearga?
_
IUBESC VIATA!
Ontica Camelia spune:
quote:
Originally posted by Fiquelle
Cami, zi-mi si mie de granulele de polen...cum se iau, de unde, cam cat costa? merci. Sanatate fetelor.
Madalina te-as ajuta cu drag, dar nu eu am pomenit de granule de polen. Eu ii dau doar granulele indicate de homeopat, iar acestea nu sunt cu polen.
Sinzi si eu m-am zgait la persoana care facea jogging si nu am identificat sexul .
Alex a trecut cu bine de noapte, nu a mai facut febra, dar de cateve minute vad ca i s-a schimbat iar fizionomia (asa imi dau eu seama ca nu ii este bine ). Sper sa n-o luam de la capat.
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
roxanaz spune:
Camelia sanatate multa!
toata lumea se duce la nunta in sambata asta? ca si eu ma duc.
Mada nu-s in concediu...eu? cica o saptamana pe an imi ajunge
bolesc la munci.
lizuca spune:
Mada, noi suntem cu polenul. Alisia e mare fana si daca ii dau doar cite o lingurita, imi zice: "Mai pune, mami, ca-i atit de bunuuutz!" Se gasesc pliculetze de vreo 7 lei la Apicola sau magazinele naturiste. Trebe avut grija sa fie cit mai proaspat, ca sa aiba boabele moi.
Alisia s-a trezit cu o pleoapa umflata. Sper sa fie doar o piscatura de tintar. I-am pus o picatura de gel de arnica, ce sa-i mai fac?
Biata de ea abia putea tine ochiul deschis de dimineata, dar era asa vioaie si guraliva...