Constanta (92)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Buna ziua!!!

Ieri am implinit, 19 ani de casnicie oaw! Eu am serbat prin munca, dar azi recuperam, luam cina in doi in oras.

Ady, am poze cu o coafura care ti-i s-ar potrivi(zic si eu) in albumul Nunta 14 oct. Am facut-o la Rica in zona trocadero.

Duminica am fost la picnic in parcul rece si am avut parte de o saramura minunata din somon chefal si crap cu ardei rusu copt si rosii coapte, o sa pun poze,facuta de un mascul.Dupa ce a copt zarzavaturile le-a taiat cubuletze!!!!!!Nici eu nu as fii avut atata rabdare.

Sa aveti parte numai de lucruri bune.poooop.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
Anul acesta, pt Sebi este promitator inceputul gradinitei (se cunoaste ca are experienta anului trecut in colectivitate), ieri s-a purtat frumos (a impartit cu colegii jucariile aduse de acasa, a mancat singurel -cat o fi mancat-, a cantat cu toti copiii, a mers singur la toaleta) si a primit bulina, de fapt inimioara rosie, fapt care l-a entuziasmat neasteptat de mult: are de gand sa adune o colectie intreaga de "buline bune" de la gradi, astfel incat sa-l uimeasca pe Mosu' si acesta sa-i lase sub bradut un sac plin cu jucarii... (n-a mai primit jucarii cadou de la parinti de cateva luni!).
Pt noi, parintii, e inca bine, ca nu pune intrebari de genul "da' cum de-i vede Mosu' pe toti copiii, tot timpul?"... (cum face vara-sa care-i cu 2 ani mai mare). In schimb, azi dimineata, m-a intrebat (doar asa, de control) care-i drumul pe care vine Mosu'... (zboara prin cer, cu sania trasa de reni, nu merge pe drumul obisnuit).
A fost foarte suparat ca un coleg i-a stricat o masinuta (mi s-a plans imediat ce-a dat cu ochii de mine), insa azi tot n-am plecat cu mana goala la gradi, ci cu o intreaga ferma cu animale, pe care insa i-a incredintat-o doamnei educatoare.
Mi-a povestit TOT ce au facut ieri la gradinita (inclusiv faptul ca a fost singur la wc si apoi nu s-a spalat pe manute).
...In drum catre gradi, mi-a recitat poezia cu piticul si cea cu pisicuta(*) si mi-a atras atentia ca el stie cantecelele "Bate vantul", "Alunelul", "Saniuta" si "Mos Craciun cu plete dalbe" si altele.

(*) "Pisicuta mea e trista,
Ca nu are o batista,
Sa-si stearga cu ea mustata,
Ca i-a murdarit-o rata.
Pisicuta, stai nitel,
Sa-ti aduc un prosopel!
Da' pana ma-ntorc cu el,
Ai grija de soricel!"

Sper ca nu v-am plictisit cu mesajul meu, eu oricum scriu despre Sebi (la subiectul dedicat lui), caci vreau sa pastrez vii aceste amintiri...

O zi buna tuturor!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

dana, saru mana.superba.si rochita e tare frumoasa.

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Buna ziua
raspund repede, ca tb sa fug la scoala...noroc ca este langa casa
Alina, era rosie de atata zbenguiala, nu avea nimic, doamne-fereste...Cum mai este buzita lui Sebi?

Nastasie, unde este coaforul? ca si eu am nunta sambata asta...

Tania, apropos de facutul mancarii din ochi...eu daca fac supa cu galuste, facute dupa reteta, ies tari...daca le fac la ochi, atunci ies pufoase...

Crix, la ce gradinita este pomul laudat?

Dana, multi ani fericiti inainte...

_
IUBESC VIATA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

dana, scuze, multi ani de casnicie si de acum incolo.
fiquelle, este pana in semaforul unde se intersecteaza lapusneanu cu soveja.este chiar pe lapusneanu, pe partea dreapta cum vii dinspre dacia si este la parterul unui bloc.blocul e mai bagat asa in gradina, adica are o gradina mare in fata.si are un parasolar rosu parca.eu acolo m-am facut si la nunta.dar suna de acum daca vrei sa prinzi gaura.

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

La multi ani de intelegere si iubire pentru voi, Dana. Si noi am implinit de curind o cifra din asta uriasa, ca nici nu ne vine sa credem cit de repede s-au dus anii. Noroc cu copilasii, ca ne mai asigura niscai repere, altminteri ar trece viata degeaba pe linga noi.
Si noi am inceput gradi fara incidente, cu bucurie mare la reintilnirea cu doamnele si colegii (noi chiar avem noroc de doamne de mare calitate, care iubesc copiii in mod autentic si sunt super-reliable). Alisia a inceput deja, dupa doar citeva zile, sa vina cu cintecele si poezii noi. Imi povesteste, mai ales seara, inainte de culcare, tot felul de istorioare de la gradinita. Mi se pare cam pasionala, isi face si desface prietenii cu prea mare patima (sau poate asa or fi toti la virsta asta, habar n-am...). Altminteri, e sanatoasa, desi in clasa mai sunt copii cu muci sau care tusesc. Pentru imunitate ii dau granule de polen si propolis cu vit.C - mie mi se par dezgustatoare, dar ea n-are nici o treaba, le maninca in loc de bomboane.
Sinzi, mi-ai facut pofta de gogosi, am sa fac si eu diseara niste de-alea de le pui cu lingura in ulei, ca sunt cel mai usor de facut. Ai invatat sa inoti - ca te face David de ris...
Mada, sorry, acu' mi-am dat seama de unde trebuia sa te iau. Eu credeam ca esti vreo mai veche cursanta de-a mea... Sa-mi tragi una cind ma mai vezi!
Va pup, fug sa iau puiu de la gradi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Gabi heheh ce funny e Alisia ....foarte bine ca e pasionala zic eu
Dana la multi ani fericiti impreuna!!
am pus o prajitura la cuptor si imi vine sa zac....am luat niste "ace in gat" de la Pat si ma simt aiurea de tot. el merge la gradinita si eu bolesc, bravo mie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

buna!
Dana multa sanatate si intelegere in continuare!

Noi nu prea suntem bine, Alex de asta-noapte o tine cu febra 38 - 39, la trat. homeopat scade mai greu, Teodora este putin infundata, noroc cu batistuta ca le desfunda nasucurile la amandoua . Eu sunt "varza", si se preconizeaza inca o noapte alba, tinand cont ca tre' sa-i dam Alexei granule la 2 ore.

Felicitari copiilor descurcareti la gradi .
o seara buna!

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Dana, La multi ani si de acum incolo!!!!!!!

Roxa, nu am apucat sa le mai trag in poze ca s-au terminat!!!!!! haha...data viitoare!!!!
Hai ca m-am distrat cu imaginea ta pe la usa la gradi ...hihi...tu ce credeai ca plange toata ziua??? O face un pic de show...doar doar te impresionezi si il "recompensezi" cu ceva!!!!

Camelia, imi pare rau ca sunteti raciti!!! Sanatate multa...si sper sa o ocoleasca pe Teodora!!!

Mav, bravo lui Sebi ca e un an bun de gradinita!!!
David e cam secretos...noroc ca il "parasc" educatoarele, ca nu prea spune ce face la gradi...
Nu mai pui niste poze cu el???

Gabi, in curand ma va intrece...asta e...hihi...batranetzile!!!!
David e destul de "fidel" nu are decat un singur "best friend" la gradi, si vad ca inca nu s-au rupt relatiile!!!!

Si pentru ca v-am promis...
Nu e tocmai cu babutzele vecinele mele...(le urmaresc de 2 zile cu ap in geanta...da' tre sa prinzi momentu!!!!)
Dar uite la ce am asistat dimineata...si m-am amuzat pe cinste...
http://good-times.webshots.com/video/3092192200087737923LuWNuA

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ps...
Filmul are o "morala" ...., nu stiu daca va dati seama ...ca e cam scurt...(dar se vede)

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput