Constanta (92)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Simona, si unde va orientati??? Adica in ce stat???

Roxa, da...da...vrem poze (eu cel putin)

Adriana, distractie placuta la nunta!!!! Si eu de abia astept botezul....

Cris, o sa ii stea bine tunsa mai scurt!!!! haha...

Mihaela, felicitari pentru rezidenta!!!

Noi fugim la gratar pe plaja....
Rox, fac gogosile cu reteta ta de cozonac la masina!!! Sper sa imi iasa, ca ultima data am pus drojdie de care folosea bunica si u granulata si nu mi-au iesit!!!!!!

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Buna seara!
Mihaela, v-ati gasit si de munca? in ce oras va mutati? bafta multa acolo.
Noi am petrecut un week-end frumos, pitica mea a fost azi la rezervatia de la delfinariu, de unde s-a intors obosita si rosie la fata de m-am speriat, am crezut ca ii e rau
O saptamana buna va doresc!

_
IUBESC VIATA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
la noi au inceput plansetele ca nu vrea la gradi. dupa week end...cand a zis ca el vrea la gradinita sambata, nu vrea acasa. ce ti-e si cu copiii astia! sper sa ii fi trecut deja supararea.
Sanzi au iesit gogosile? reteta aia e tare buna, sper sa nu mancati prea multe odata ca ele cad greu la stomac
Mihaela, wow, nu mai aveti deloc mult de stat. mult succes. intreb si eu ca Mada, in ce oras veti sta?
Mada, da e tare frumos la rezervatie, Patrick e inebunit de fericire cand merge acolo
Cristinel au reusit sa o tunzi?
cica toata saptamana asta va fi frumos si cald....ce bine!
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

multumesc, fetelor.
prin angelique am gasit si salon de coafura.a avut o nunta acum in we si nu pot sa va descriu ce coc superb la baza cefei si-a facut.si am zis ca acolo ma duc si eu.sper sa ajung azi la florarie si sa-mi caut de incaltat, dar am asa mult de munca.

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
Am lasat copilul vesel la gradi (prima zi pe anul acesta), sper sa-l gasesc diseara tot bine-dispus, cand voi ajunge acasa. Aseara si-a pregatit un bagaj maaaare cu jucarii de luat la gradi si nu putea sa adoarma... ca avea emotii pt ziua de azi. ...Are plangaciosi in clasa.... sper sa nu-l apuce mila si sa le tina isonul... si sper sa imparta cu colegii jucariile lui, ca asa mi-a promis... oricum, Mos Craciun e non-stop cu ochii pe el...
Adriana, intr-adevar Angi a fost frumoasa la petrecere, mi-a placut si mie cocul.
Tania, ma bucur ca ti-a placut Loredana, e de incredere si o foarte buna profesionista, iar tu esti o draguta, dar te rog, nu-mi mai scrie pe forum mesaje atat de personale!
Ai spus ca vei scrie despre dragostea lui Bibi! Asa-i ca a plecat Costin la curs... si nu ne-a lasat si noua... Prison Break? Andreea este destul de mare si descurcareata, nu-ti face griji inutile!
Mada, pana la urma ce-a patit Sofia la fata? Era rosie de la frig, de la soare, de la vant, a facut vreo alergie?! Sper ca i-a trecut intre timp.
Sinzi, mi-ai facut pofta de gogosi... Cand pui pozele cu vecinele tale "tinerele"?

Va pup pe toate si va doresc o saptamana frumoasa!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=GKYNNZo301E&mode=related&search=" target="_blank">Dupa noapte vine zi!

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Bonjurica fetelor!

Ntzz...Alina...nu-i asa.Dar cum facem sa intrati in posesia lor??...Costin duminica pleaca.
Hahaha, Roxana...asa am patit si noi cu Anduta.Din ce nu voia la gradi...ajunsese sa-si doreasca si in we...
Sinzi...apropo de gogosi...ne-a facut bona niste gogosi...Doamne, -crima nu alta...si crescute muuuult si pufoase ...ca la carte...in viata mea n-am mancat asa gogosi. Cand am intrebat-o cum se fac, mi-a raspuns ca pune dupa ochi....ei asta chiar ma omoara...mie nu-mi ies nici la gramaj- milimetric d'apai dupa ochi....

Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Noi!

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Rox, au iesit super gogosile!!!!! Am plecat cu ele calde!!! Au fost primele care s-au mancat, mai ales ca a plouat un pic, si pana sa fie gata micii si fripturile am stat la "umbrela" (menita de soare!!!)
Trece un timp pana sa realizeze cei mici ca la gradi trebuie sa mearga zi de zi si nu cand au ei chef sa se joace cu alti copii. Oricum ii va trece repede, si pana sa se dezmeticeasca deja e cu ghiozdanu in spate la scoala!!!!!

Mav, cand o sa reusesc sa le fac pe furis...nu vreau sa ma alerge cu bastonu pe aici...nu de alta dar sunt ff rapide...si la conditia mea fizica
Succes lui Sebi la gradi in continuare!!!!

Tania, si bunica mea le face perfecte!!!!! Dar niciodata nu am avut nici rabdare, nici timp sa invatz...oricum de ce sa ma chinui cand ea le face asa bune?????

Am pus ceva poze de la bbq aici:
http://good-times.webshots.com/album/560351602mjIirV?start=36

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

De o sapt nu v-am scris!
Am reusit un pic in we sa va citesc(sa recuperez din urma), iar acum putin pe furis!

Prima sapt la gradi cea noua a fost bine, nu a plans deloc Alexia, ba chiar in prima zi a fost suparata ca am plecat repede dupa festivitate.
Doarme si mananca, a invatat cantecelele si poeziile ce le repeta copii care au fost si anul trecut in grupa.
In schimb eu, sunt dezamagita, nu-mi place deloc.. stiti vb aia " la pomul laudat". Mai rabd putin si cred ca ma ratzoi la ele, toate doamnele sunt fitzoase, de abia indraznesc sa le deranjez cu o intrebare. Noroc ca-i place Alexiei, ca altfel... .Eee, poate-mi trece! si mie si lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LeeAnn spune:

Sinzi, daca nu te prezinti cu poze te fugarim noi.
Acum pe bune, nu poti si tu sa le zici ca vrea copilul sa faca poze cu ele?
Acu despre noi.. Alexia a inceput gradinita si merge fara incidente, mai putin miercurea trecuta cand s-a trezit cifuta, a urlat si s-a agatat de poarta de la gradi, ca sa nu o bag in curte.. dar vad ca joia trecuta si azi, ca vineri au fost liberi, a cooperat.Sper sa o tina.
Cel mai fain e ca inca nu s-a imbolnavit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
Sanzi imi pare bine ca au iesit ok...credeam ca le tragi si pe ele in poza
Crix dar ce fac educatoarele, sunt cu nasul pe sus? bine ca ii place Alexiei!
Liana si voua felicitari ca sunteti cumintele.
la noi a fost din nou cu plansete de dimineata....dar i-au trecut rapid. (am stat si am ascultat la usa )
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput