Constanta (92)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
Madamsadamy spune:
Buna ziua.
Multumesc pentru felicitari.
Noi am inceput gradinitza nu prea bine, Andrei obisnuit sa mearga impreuna cu Andreea nu prea se impaca cu gandul ca o duce pe ea si apoi el merge singur. Asa ca ce s-a gandit baiatul..., sa merga si el la scoala. Ne face tot felul de demonstratii ca el se descurca , scrie si deseneaza de ne-a dat pe spate pe toti si eu ziceam ca el nu prea e descurcaret cum este Andreea!!!!!!!
si chiar evit sa-l ami sun ptr ca el imi cere sa-l duc eu la scoala ca mami si tati nu vor acum si el nu mai asteapta pana la anul.
OF OF OF spuneti voi cum sa ies din impas?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
liris spune:
quote:
Originally posted by roxanaz
Simonel bafta la ultima "infatisare". cand e?
am scris de trei ori mesajul asta. dadeam "send" fara sa ma inregistrez si se pare ca nu se pastreaza ceea ce scrii in nici un fel...
deci, astazi am avut interviul. a durat mult dar a fost ok. ne trimit pasapoartele cu viza prin posta. nu mai e nevoie sa mergem iarasi cu masina prin Amsterdam.
![](icon_smile_dead.gif)
Tania, da de data asta mergem foarte departe. Sinzi, noi vom "sta" pe coasta de vest. in Silicon Valley.
Tania, dc nu uit (trage-ma de mineca dc uit) pun poze din cele ce vom face duminica, de ziua lui-cred ca o sa-i taiem si motul care-i atirna in ochi de citeva luni bune..., si poate pun si ceva facut pe la Cta. dc sunt vrednica ....
![](pupic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Fiquelle/Fiquelle.jpg)
Fiquelle spune:
Lizuca, multumesc de sfatul cu polenul, ce nu am intels, din acel pliculet ii dau de mai multe ori? cate o lingurita pe zi? merci.
Tania, le dai fetelor vit. C obisnuita, de adulti? se poate?
Alina, multumesc, din pacate m-am tuns si acum tot astept sa imi creasca iar lung.
Vad ca piticii vostri povestesc acasa tot ce fac la gradi...a mea nu zice nimic, sau daca spune, inventeaza
_
IUBESC VIATA!
CRIXIA spune:
Stie cineva pe unde il gasesc pe doctorul Loghin? Nu mai are cabinetul la brotacei, nu raspunde nimeni la 519444. Daca stie cineva de mutarea sa, astept PM.
Noi, am facut schimb de virusi la gradi, adica Alexia a lipsit 3 zile; e nerabdatoare sa revina la gradinita. Doar rosu in gat si mucozitati. AM scapat cu OScilo si Colargol.
sinzi_ana spune:
Noi avem oaspeti Tatiana, Bia si Cosmin!!!
Suntem tare incantati ...iar Bia e atat de vorbareatza, ne amuza mereu!!!!!!
Va salutam si un weeked super!!!!
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, 3000km prin Romania
CRIXIA spune:
WOW,Tatiana esti asa departeeee!!!??? Pot sa zic si Uraaaa!! si sa plang in acelasi timp!!!??????
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxanaz/roxanaz.jpg)
roxanaz spune:
neata!
Sanzi au ajuns cu bine daa? lasa-i si pe ei la pc sa ne zica doua vorbe pupici multi!
Mada stai linistita nici Pat nu zice de la gradi decat foarte rar. cateodata il apuca povestile dar 75% sunt inventate. or zice si ei mai tarziu.
Crix nu stiu nimic de Loghin! cica il gasesti sigur la Medstar dar are doar o zi pe saptamana program imi zice o colega. sanatate Alexiei!
Simonel felicitari pentru luatul vizei! si spor la pregatiri pentru duminica!
fug la treaba ca azi e vineri, zi aglomerata!
o zi buna tuturor!
nastasie spune:
eu la 12 am programare la maselar sa scot o masea.abia am dormit aseara.nimic nu-si mai face efect.ieri am facut radiografie si mi-a spus ca e de scos.ma doare infiorator, plus ca a mai cazut si o bucata din ea.problema e ca acum mi s-a umflat gingia.nu ma mai doare maseaua cat ma doare gingia.e abces?mi-o mai scoate in cazul asta?ca vreau sa scap de ea si sa am si eu o noapte dormit fara dureri de masele.
adriana&razvan 01.11.2004
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela77O/mihaela77O.jpg)
mihaela77O spune:
mav,poti sa ma intrebi ce vrei tu despre mihaita,pt mine ca mama este o placere sa vb despre copilul meu,numai ca,,cu parere de rau,datorita problemelor lui,pt varsta lui nu spune prea multe...de fapt nu vb...de abia acum incepem sa recuperam,de unde a inceput regresul,cam in jurul varstei de un an si jumatate!
,sa vina ziua,in care sa va povestesc si eu toate perlele lui,si sa pot face si eu un jurnal de nazdravenii si perlute...pana atunci ma multumesc sa fie sanatos din alte puncte de vedere,caci asa cum este,este al meu si este special...cred ca de altfel copii fiecaruia dintre noi este special intr-un fel sau altul!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
mihaela
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela77O/mihaela77O.jpg)
mihaela77O spune:
scuze pt greseala gramaticala,am vrut sa spun,copii fiecaruia dintre noi,sunt speciali...
mihaela