Constanta (92)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

Crixia, stiu ca dr. loghin isi mutase cabinetul la ciresica, de fapt la sensul giratoriu, pe aleea spre scoala nr.35; ce ai mai facut cu camera alexiei?

Adriana, te rog sa imi iei si mie maseaua cand te duci, ca ma omoara si pe mine si am medicul in concediu distractie placuta la nunta!

Tatiana, mult succes si sa se realizeze tot ce v-ati propus!

Am inaugurat si noi sezonul toamna/iarna la capitolul viroze cu cel mic, se pare ca scapam doar cu simptomatice, in schimb ne omoara cu alergiile, face ditai buboaiele si se scarpina de numa’, este mai in permanenta “pictat” cu mixtura mentolata; am incercat sa ne dam seama daca o fi mezelul sa oul, insa pediatra zice ca e de la focarul de infectie din nas, deoarece dupa indelungi cugetari am hotarat sa nu il operam in vara asta de polipi, sa va mai zic ca regret? Asta e, sa vedem cum trecem si iarna asta…sunt curioasa daca ai vostri copii cu polipi au avut astfel de manifestari. Fetita a inceput bine clasa a v-a, a venit cu un rezultat f. bun la primul test la matematica, d-na diriginta de romana este o draguta si in general toti profesorii, se pare ca nu i-a luat nici unul tare ca sa ii sperie, cred ca noi eram mai speriati de schimbare.

Pupici tuturor si distractie placuta in we.

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LeeAnn spune:

Angi, Alexia mea cica are polipi.. dar dr. Fasie ne-a recomnadat sa nu o operam in pofida recomandarilor dr. Loghin si lui Ursuleanu- asta din urma mie nu mi-a placut prea tare..
Asa manifestari nu a avut niciodata.Dar acum nu il poti opera/ Mie ursuleanu a vrut sa mi-o opereze in ianuarie.
Crixia, pe Loghin il gasesti la Medstar,in iarna avea martea si joia de la 8 la 10, dar mai bine suni.E pe Lahovari, aproapede Tomis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

gata, am scapat de masea.a fost crunt de scoa(nu am simtit) in sensul ca s-au chinuit ca nu aveau cum s-o apuce ca ramases un ciot din ea.am stat cam o ora acolo.am simtit eu ceva ca m-au trecut toate apele.

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Pai in iunie am terminat Masteratul I.D. in Comunicare si Relatii Publice din cadrul S.N.S.P.A. Bucuresti, iar in iulie mi-am luat si dizertatia. Toti angajatorii peste care am dat pana acum vor experienta si cum nu am in domeniu...

quote:
Originally posted by mav

iulyp, bine ai revenit! daca poti sa spui aici, ce pregatire ai?

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Tatiana,SA FITI PUTERNICI TOTI 3! MULT NOROC VA DORESC!

Vladis, n-am mai facut nimik! Mai numar banii, ii impart, mai avem 2 nunti pe toamna asta(sper sa fie ultimele) si apoi incep reprogramarea banilor.

Multam de sfaturi pt Loghin! Pentru tatal meu il caut pe Dr Loghin!
Am inteles eu bine ca El nu mai opereaza, doar sotia lui?

LeeAnn, si Alexia mea a fost operata in sept 2006 de Ursuleanu. La decizia asta am aajuns asa: febra prelungita la cel mai mic virus, greu de controlat, recidiva la 4 ore si trecea dupa 6-7 zile(timp in care schimbam siropele de anibiotic, pana ajungeam la injectii). Ultimele 2 raceli de acest gen au fost in iunie si august( nu vreme de iarna, cu virusi rezistenti).
Daca te hotarasti, cauta-l pe Dr Dan Gheorghe de la Budimex!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

salutare,constanta!
am revenit si eu dupa o vacanta f frumoasa.a plecat raciti toti si cum am ajuns acolo ne-am facut bine.plecasem cu sticla de zinnat dupas mine,mi-a zis dr ca daca nu ii trece tusea ,face febra sa ii dau,dar slava domnului nu a fost nevoie.din pacate aazi iar racit iar de dna dr dumbrava nu am dat.stiti voi ceva,o fi in concediu de nu mi-a raspuns?
duminica e ziua gazei si in loc sa fac pregatiri tr sa ii dau pastile,sa merg la dr.offff,offff
tr sa recuperez din urma.va pup!!!

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Stiu ca am restante la raspunsuri, dar n-am timp si nici chef de scris acum, ca Sebi o tot tine cu febra de 39'C... asa ca ma scuzati, am sa revin cand ma voi simti in stare.
Fisun, bine ati revenit, dna dr nu e in Cta pana duminica, e la o conferinta, la Sibiu. Eu am fost cu Sebi la urgenta, era dr Fasie (dar cred ca a plecat la ora 19 si nu stiu cine a venit dupa aceea). Pe el il mai gasesti de garda si duminica, toata ziua.

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Tatiana, va doresc mult noroc, sa fiti sanatosi si sa veniti in vacante impliniti!
Cami, am vazut o gargarita superba
Ege, bine ati venit! Sanatate multa printesei!
Crixia, asa e toamna, sezonul nuntilor..."platim amenzi la greu!"
LeeAnn, si noi l-am operat pe Bodo, tot la Ursuleanu, e drept ca nu a mai racit,(nu sunt sigura ca datorita operatiei) dar acum sforaie...ceea ce nu facea inainte
Iulyp, bafta in gasirea locului de munca potrivit!

Andrada a inceput sa aduca buline de la gradi si mi-a zis sa le gonim pe ale lui Bodo de pe perdea, ca acum vin ale ei

Noi suntem cam suparati pentru ca am avut ghinionul sa ni se loveasca ambele masini, in aceeasi zi, la interval de o jumatate de ora, si nu din cauza noastra Bine ca nu am patit noi nimic...

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LeeAnn spune:

Ce chestie naspa, Adinutza, in aceeasi zi doua accidente.. sa ramai pieton...cu doi copii
si eu sunt pe jos, ca avem temporar o masina si astalalta desi noua, scumpa si cu 30.000 de km la bord are probleme la cutia de viteze, cica dureaza 9 zile sa o faca.. dar i-am amenintat ca zic la toti cunoscutii ca marca asta are probleme la cutie si cica imi dau luni una cu care sa merg pana e gata
Ca sa nu mai zic ca se trece in cartea de service ce au schimbat si cand o vinzi..
Chiar, cum vi s-a parut voua Ursuleanu?
Crixia, banuiesc ca din moment ce mi-l recomanzi pe celalalt...
Oricum,ma intereseaza tare parerile voastre, fiindca daca decid sa o operez sa stiu incotro o apuc
In orice caz, din februarie de cand i-a dat dr. Fasie un tratament cu antibiotic pt. ce avea in gat nici macar nu a stranutat.
Astept acum sa vad daca iade la mine o viroza nasoala de ace in gat, vorba Roxanei-chiar Roxana, sper ca te-ai facut bine- ca daca nu o ia, inseamna ca e ok.
Noi am fost f. multumite de niste vitamine de la aloe forever, masticabile.Vreau sa va zic ca Alexia era un copil mofturos ...de cand mesteca din alea a luat in greutate, mananca f.f.f. bine, e sanatoasa.A trecut cu bine peste 2 sapt. de gradi.
O noapte linistita sa aveti si un weekend super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Adinutza....imi pare tare rau, daca aveti nevoie de ceva sunati;stiti ca Mihai e mecanic.

Fisun bine a-ti revenit din concediu......pozeeee.

Tatiana, mult succes.

Alina, cum se mai simte Sebi? I-a scazut temperatura?

Va pup pe toate si un we placut.

Mergi la inceput