Constanta (92)
Raspunsuri - Pagina 12
crig72 spune:
hello!
va scriu si eu un picut..macar in weekend daca in cursul saptamanii nu mai apuc.Mai intai sanatate la pitici.Pana acum de la gradi Mariuca nu mi-a venit decat cu nasul infundat dar inca nu cu tusea aia care m-a innebunit anii trecuti.Nu stiu cat mananca deoarece nu am rugat inca pe nimeni s-o supravegheze cat de cat.cert e cand pleaca mananca cu o pofta gustarea ca imi da de gandit.Si cand ajunge acasa la fel cere imediat de mancare.in rest totul ok.Ieri mi-a aratat tare incantata liniutele ei si azi la dans mi-a spus s-o las singura sa se schimbe ca nu are nevoie de ajutor
Camelia gargarita ta mi-a placut tare mult!ce mandra era alexandra![]()
Dana(madamsadamy) asa cum spune andrei ca vrea la scoala face si Mariuca .. la dans aude fetitele ca ele sunt la scoala si e nemultumita ca ea e inca la gradi.Isi doreste foarte mult sa fie mare.De cand cu 5 ani (nu va spun ca deja ma intreaba daca la 6 ani merge la scoala..)are impresia ca e deja om mare.
Simona(liris) pupici si ma bucur pentru voi!
Tatiana te mai asteptam cu povesti .Mariuca e tare nedumerita cand ii povestesc de voi.face niste legaturi de ma lasa paf.
Sanzi acum ai ajutor sa pozezi babele..hahaha
adinutza da un semn cand poti.apropo de buline..are dreptate ..hihi
Bodo ce i-a spus?
o zi buna tuturor!eu ma retrag sa mai pun cateva poze.
Mariuca la 5 anisori
roxanaz spune:
neata!
Tatiana multi pupici inca o data, ne pare bine ca ati ajuns ok. spor la adaptare! ce zice Bia?
Liana multumesc de intrebare, sunt ok. Patrick nu a luat de la mine viroza asa ca sper sa aveti si voi acelasi noroc ![]()
Adinutza uufff ce ghinion!! succes sa le reparati rapid! are dreptate Andrada, are nevoie de locul ei acum pentru buline!
noi le lipim pe etajera...mai are nevoie de una singura ca sa primeasca o surpriza ![]()
o zi frumoasa tuturor!
nastasie spune:
apelez din nou la voi.am geanta si sandale aurii, insa sunt dintr-un auriu diferit.va rog ajutati-ma cu parerea voastra sa-mi spuneti daca merg.sandalele le-am gasit foarte greu asa ca sa-mi spuneti daca trebuie sa cumpar alta gentuta.pun poze cu ele separat si la un loc.
http://s124.photobucket.com/albums/p28/nastasie_adriana/coafuri/
adriana&
razvan 01.11.2004
nastasie spune:
gentuta are ceva sclipici dar finut ca s-ar putea in poze sa nu se vada.e prea mare diferenta dintre ele?
adriana&
razvan 01.11.2004
roxanaz spune:
la multi ani Robert!!! sa traiesti fericit si sanatos si plin de noroc o mie de ani!!! 

Simona sa va traiasca flacaul!!
la multi ani Arzu Ege!! sa fii sanatoasa si fericita!!! 

LeeAnn spune:
La multi ani sarbatoritilor, sa fiti sanatosi si norocosi!
Adriana, eu zic ca merg sandalutele cu poseta.
Eu sunt oarecum multumita ca pe perioada cat vom avea masina in service ne-au dat masina la schimb, e adevarat ca ma simt in ea ca in dacie, nu nimeream sa deschid usa, tot apasam eu pe cheie, doar-doar s-a deschide.
dar decat pieton, e bine si asa.
Joi am fost la un interviu, am trecut, m-au recomandat pt. un al doilea, care a fost gen videoconferinta, adica am fost singura intr-o camera si vorbeam la tv cu un tip din Bucuresti.Si acum astept raspuns, imi fac griji cum ma organizez cu copiii daca iau, m-as oftica sa nu iau....
vladis spune:
la multi ani si de la noi micilor sarbatoriti, sa fie sanatosi!
LeeAnn, multa bafta
sa iasa asa cum iti doresti si apoi vezi tu cum te organizezi si cu fetele.
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
roxanaz spune:
Liana succes mult si bafta la al doilea interviu!
Adriana merg poseta si sandalele impreuna, oricum sandalele se vor vedea prea putin din rochia lunga.