Constanta (92)
Raspunsuri - Pagina 13
dadi_t spune:
LA MULTI ANI ROBERT SI EGE! SA CRESTETI MARI SI SANATOSI SI SA VA BUCURATI DIN PLIN PARINTII!--asteptam pozeeeee!!!!
Adriana si poseta si sandalele sunt superfaine, dar... sper sa nu te superi pe mine, as zice ca la rochita merge poseta auriu stralucitoare, stil metalizata.Rochia in sine e ff eleganta! Asa as vedea eu combinatia. vezi ca gasest posete de toate felurile pt. ocazie la Dorally si sa stii ca la preturi acceptabile.Inca o data.... este doar gustul meu...tu faci cum crezi mai bine..
Liana,bafta multa! In ce domeniu este job-ul?
Tatiana,acomodare usoara!Povesteste-ne si noua cam cum se intampla , ce faceti si ce invatati...poate venim si noi....mai stii??!!

Alina(lulu) ce face gandacelul?
O saptamana frumoasa tuturor!
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)
Noi!
Ce nu poti controla...evita!
Fiquelle spune:
Buna seara, sunt obosita si inca am o gramada de chestii de aranjat pentru ziua de maine..asa ca am intrat doar sa va salut, nu am avut timp sa citesc din urma...o saptamana buna tuturor.
Mada
_
IUBESC VIATA!
crig72 spune:
Vin cu o veste mare!!!
La ora 17 s-a nascut Alexandra fetita Danei(daniela76)!O fetita de nota 10 si 3.800kg.Refacere rapida Dana si sa ajungeti acasa cat mai repede!
Mariuca la 5 anisori
LeeAnn spune:
Alexandra, bun venit pe lume! Sa ai o viata frumoasa ca o primavara!
va multumesc ca imi tineti pumnii sa capat jobul. Am avut deja vineri al doilea interviu, eu zic ca m-am descurcat.E in telecomunicatii, Tania.Oricum, salariul e mare dar si programul infernal.Sa vedem daca ma suna...
dadi_t spune:
Dana, sa-ti traiasca fetita! Sa creasca mare si sanatoasa, iar tu sa te refaci repede! te asteptam cu vesti!
Gabi, cum se simte Alisia? I-a trecut ochisorul?
Roxi, ce-ti face gatul?Te simti mai bine?
Aura, cum te descurci cu 2 gandacei ? Cred ca-i jale dimineata cu pregatitul la gradi? S-au acomodat?
Alina(mav) sunt o putoare si n-am sunat..mi-e mai comod asa...n-am vesti bune...a luat mapa cu toate cd-urile!Imi pare rau ca stiu cum e sa devi dependent<prison break>
Pupa baiatul mare...wow 3 cm...tot inainte!
Liana, tinem pumnii in continuare!
Camelia, vazut, placut...am innebunit de placere...e o frumoasa gargarita ta...vreau si eu asa costum.Cu ce ocazie l-ati luat?
O saptamana placuta tuturor!
Noi!
crig72 spune:
liris si ege scuze pentru intarziere.La multi ani copilasilor vostri!!Sa fie sanatosi si norocosi!
Liana succes!
Tania daca pleci si tu poate facem o intalnire DC prin Florida ..hihi
va pup!noapte buna!
Mariuca la 5 anisori
dadi_t spune:
hahah...poate nu v-ati saturat pe mine...cand pisica(motanul) nu-i acasa...
Costin e plecat pt fro 3-4 luni...si eu muncesc la greu pe calc...
Asa ca-s libera la ...intalniri....
pa
Noi!
sinzi_ana spune:
Ce de sarbatoriti azi!!!!
Azi s-a nascut si finutul meu, Alexandru cu 4.100kg!!!!! La multi ani!!!!
La multi ani Robert!!!!! Simonici va asteptam aici...![]()
![]()
![]()
La multi ani Arzu Ege!!!!
Noi suntem cam raciti, afara ploua cu tunete si fulgere...dar asta nu ne impiedica sa ne distram![]()
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David
psihologul
: varsta, poze, 3000km prin Romania
nastasie spune:
neata.multumesc pentru parerile voastre.
sanzi, sa-ti traiasca finutul.grasunel.
si noi suntem bine.aseara l-am dus pe razvan la restaurantul la care are loc nunta si nu mai puteam sa-l iau de la formatie.azi l-am dus cu taxiul ca n-am avut masina si i-a placut tare mult iar diseara ne facem plimbarea cu troleul(e fan).va doresc o zi buna.
adriana&
razvan 01.11.2004
roxanaz spune:
buna dimineata
wow ce bine au inceput saptamana si luna ieri! bine ati venit pe lume Alexandra si Alexandru!! sa fiti norocosi si fericiti!! 

Dana sa iti traiasca fetita si tie refacere rapida!
Sanzi wow ce grasunel finutul vostru! totul ok? cum e fina ta? sper sa treaca ploaia mai repede. si raceala.
Tania multumesc de intrebare, sunt bine acum. pupici si distractie placuta. unde e pisica plecata asa mult timp? ![]()
o zi frumoasa tuturor!