Constanta (92)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Vrem si noi pe lista:
29.10.2002-Bogdan_Andrei
13.08.1972-Gabi(Dodo_pui)
Sa fii sanatoasa Alexandra iar D-zeu sa te lumineze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Gabi (Dodo_pui - ce nick fain ai ) bine ai venit printre noi! te trec in listuta. te asteptam la vorba cand ai timp si chef.

Mergi la inceput

Timp deocamdata am pt ca atit eu cat si Bogdan (pe el cand il intrebi cum il cheama spune Dodo) am vrut sa incercam primii noii virusi,prin urmare stam in casa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani Ege si Robert!

Bine ati venit pe lume Alexandra si Alexandru! Felicitari parintilor!

Sunt restanta cu cititul, dar am zis sa va dau macar buna ziua sa nu ne uitati.

Copiii sunt cam muciosi si tusesc. Maria merge cu mare drag la gradi si e si indragostita . Stefan ma copleseste cu declaratii de dragoste si complimente.

Am asa de putin timp pentru copii si nu reusesc sa ma organizez. Mi-am propus sa fac un efort si sa o duc pe Maria la ceva actvitati extra. De inot ne-am lasat din cauza mea ca nu am avut cum sa o mai duc. Ea vrea balet si ma gandesc sa incercam, daca gasesc ceva cu un program convenabil si pentru mine. Deocamdata vreau sa o duc sambata la engleza si teatru la Clubul Magicienilor, care acum e gradinita . Daca sunteti interesate de cursuri sau de gradi, va pot da detalii pe mail, ca sa nu se considere reclama.

Pupici tuturor!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Buna!
Ne cerem scuze pt intarziere, dar uram si noi "La multi ani!" sarbatoritilor Robert si Arzu Ege, sa cresteti mari, sanatosi si sa aduceti numai bucurii parintilor .
Bun venit pe lume Alexandra si Alexandru sa cresteti mari, sa fiti cuminti si mancaciosi.
Tania costumasul de buburuza Alex l-a primit de la cumetrii, ca sa nu se supere ca ei nu-i dau nimic la botezul Teodorei (care este duminica la ora 11,30 la biserica din KM 5).
Liana bafta, sa primesti postul dorit.

Duminca seara vorbeam la telefon cu invitatii la botez, iar fata mea cea mare a tinut sa ma anunte ca ea vine la botez cu... SOTZUL . Aseara s-a gandit si mi-a spus: "dupa ce creste Teodora sa mai faci un bb, ca sa fie si Teodora sora mai mare"
Adriana eu cred ca sandalele se potrivesc cu poseta.

edit: am uitat sa urez bun venit la "CONSTANTA" Dodo_pui.

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

Mergi la inceput

Multumesc celor ce mi-au urat de bine.
La multi ani,celor sarbatori azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Dodo_pui, bine ai venit!!
Te asteptam si la copiii de 2002 http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=107594 sa povestesti mai multe despre Bogdan!!!

Cornelia, chiar ma intrebam ce mai faceti!!! Ati reusit sa gasiti gradinita pentru Stefan?

Camelia, ati aflat si care este sotul mandrei??? Sau va fi surpriza???

Roxa, da, erau bine amandoi dupa nasterea naturala...azi incep analizele puiului...
Ce mai spune Pat? Ceva poze noi?

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Alexandru, Alexandra si finut de Sinziana, bine ati venit pe lume! sanatate si noroc in viata!

multumim si noi ptr urari. Robert are un anisor. poftiti la !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Liris, sa iti traiasca puiul Robert! Cum merge cu sofatul?

Pupici,
Angelique 27+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

Liris, sa iti traiasca puiul Robert! Cum merge cu sofatul?

Pupici,

multam, multam! sa vina si al tau sanatos si nastere usoara!
vum-vum ... pazea. in principiu ar merge dc as avea ce sa conduc dar barbate-miu pleaca la 6am la servici (si tot prinde traffic jam-uri pe autostrada) si se intoarce la 8-9 pm ... si oricum foarte curind vrem sa vindem masina ...

Mergi la inceput